Гледам картата да видя откъде пак тръгва ретро Меркурия на заден ход....точно от мидпойнта ми между нат.Слънце и нат.Меркурий в 7 дом, в момента е в точен съвпад все още - 0.09 гр. Гледам в тази отсечка има гъчканица от транзитните Плутон,Меркурий, Марс и СЛВ....
Някъде вече сигурно съм писала по същата тема - ретро Меркурия винаги връща някъв стар забравен познат от миналото. Да видим сега кво ще ми донесе....Щото искам миналото да си остане там, ма няма как...
Да върна ми го и как - стария познат...."Голямата любов"
Не отидох на погребението, но му поднесох съболезнованията си, тет-а тет /чакал ме е да се появя по пътечката, която вървя всяка сутрин и минавам около дома му, в последния момент свърнах и отидох при него/....въпреки всичката болка, обида, гняв, които ми причини в края на това лято....След 18 години кармични срещи и раздели, мисля че успях да развържа възела на тази ми съдбоносна връзка- започнала при съвпад на СЛВ с мой нат.ретро Меркурий и тр.Сатурн с моя нат.Луна. Така го усещам - а момента, в който изтрезнях - беше вчера. Транз.СЛВ в съвпад с ретро Меркурия ми - еее картата съм я постнала по-горе, не се е променила много.