Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450303 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #400 -: Април 25, 2010, 08:03:11 pm »
Имам я, вече я разгледах. Но не знам дали не е по-добре да си я напиша на word 2003, а на тази да кача само картините. Да си принтна доклада.  Като доди времето само да си прочета доклада и да показвам картините.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #401 -: Април 25, 2010, 08:05:09 pm »
Уроци за Power point 1  2  3  4  5

ОБИЧАМ ТЕ!!!!! Невероятна си.  :88: :88: :88: :88: :clap: :clap: :clap:

*

Asol

• 4140
« Отговор #402 -: Април 25, 2010, 08:16:23 pm »
Надявам се да са ти полезни линковете  :blink:  :wub:

*

missKapriz

« Отговор #403 -: Април 26, 2010, 06:48:39 pm »
Аман от тоя гей-Меркурий :-XТоку що ми изпуши лаптопа-излизаше пушек и мирише на бакелит.Дръпнах зарядния кабел ,спря да пуши,но ужасно мирише на изгоряло.И най-интересното-работи!Но си мисля,че може да е избил адаптера на зарядното и да е влязъл 220V ток.Ужас-сега ме е страх да го включа отново.

*

missKapriz

« Отговор #404 -: Април 26, 2010, 06:50:23 pm »
Не е от адаптера-оказа се,че зарядното не е било включено в тока :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #405 -: Април 26, 2010, 07:09:50 pm »
Мис Каприз, често захранващите блокове на лабтопите създават проблеми както и нацвъканите китайски кондезатори в тях, но те (кондензаторите) не миришат на бакелит :blink:.

« Отговор #406 -: Април 26, 2010, 07:22:43 pm »
Днеска в службата едната тоалетна се запуши, а на другата й се развали вграденото казанче.  :85:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #407 -: Април 26, 2010, 07:24:12 pm »
Днеска в службата едната тоалетна се запуши, а на другата й се развали вграденото казанче.  :85:

:tongue2: :tongue2: :tongue2: ,не бачкали планетите ,а?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #408 -: Април 26, 2010, 07:27:27 pm »
Щом и тоалетните вече се бъгнаха заради Меркурия смяятаааайййй. ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #409 -: Април 26, 2010, 07:42:25 pm »
Щом и тоалетните вече се бъгнаха заради Меркурия смяятаааайййй. ;D ;D ;D ;D

Това сигурно щото много хоря си говорят и от кенефите по ГСМ-а  ;D

Че иначе не мога да разбера как Мерка се докопа и до тази област,ще му връчим приз за най-разгръщаща се планета!  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #410 -: Април 27, 2010, 01:01:05 pm »
ще взема да повярвам и аз, че при ретро меркурий е писано да не се разбират хората!!..а може би си внушаваме и трябва да се направи някакъв експеримент, в който да се заблудят хора, които вярват в ретро меркурия, че е станал такъв, а той да не е, да видим дали пак ще се наблюдава същото..за съжаление не се сещам как да стане..затова астрологията не е ТОЧНА наука, защото няма как да бъдат измерени нещата и при повторно измерване да се получат същите резултати :)

Още ли не вярваш.  ;)

Твърдо не са внушения, много ретроградия негови съм наблюдавала, при това съвсем целенасочено. Пробвай от тук нататък, за да се увериш сама.

Мога да ти кажа, че не само не се разбират, а повечето не се слушат/четат и чуват, което е по-важното.

Между другото затова в такъв период не е добре човек да задълбава в конфликтите /това го казвам по друг повод, сега да не ти хрумне нещо  :P/, понеже обикновено скарванията са жестоки и глупави и държат дълго, колкото и тъпо да изглежда. Впечатления отстрани, не си ги пиша наизуст сега, де.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #411 -: Април 27, 2010, 01:37:53 pm »
Между другото забравих да уточня, че наблюденията ми са точно върху хора, които почти не са чували за астрология, тоест за тях тя е някъде там .... затова е интересно. Колкото до думата вяра, за мен също е знание, може би се припокриват, а ти обичаш да се хванеш за думата сякаш. Тя не е предмет, друго исках да ти споделя. Както и да е.

Двата примера, които даваш също са проявления на ретро Меркурий. Вчера и аз бях свидетел на разни подобни.

Да, като имаш очи за нещо може да го видиш и на някои места, но въпроса е да имаш очи през повечето време и да сравняваш. Опитай ти.  :blink: Може аз да не съм успяла да го направя, но за мен астрологията е точна наука и не търся доказателства за това, а я изследвам с най-голямо удоволствие.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #412 -: Април 27, 2010, 01:55:48 pm »
Вижън, това за хващането на думите си е от твоя Меркурий.  ;D Недей забравя, че и моя е в Дева, но аз обикновено чета цялото, рядко дума може да ми направи такова впечатление. Но виж пък може да ми викаш подробната на моменти и тъй нататък.  :P
Думите тук са всичко, което имаме, но знаеш ли, че се усеща и интонацията, енергията, която лъха и от постовете, тоест ти усещаш ли я? Останалото те разбирам и аз какво искаш да кажеш.  :blink:   

*

Марая

• 28287
« Отговор #413 -: Април 27, 2010, 01:59:04 pm »
Аман от тоя гей-Меркурий :-XТоку що ми изпуши лаптопа-излизаше пушек и мирише на бакелит.Дръпнах зарядния кабел ,спря да пуши,но ужасно мирише на изгоряло.И най-интересното-работи!Но си мисля,че може да е избил адаптера на зарядното и да е влязъл 220V ток.Ужас-сега ме е страх да го включа отново.

ще дойдеш ти на мойта.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #414 -: Април 27, 2010, 02:01:29 pm »
Думите тук са всичко, което имаме, но знаеш ли, че се усеща и интонацията, енергията, която лъха и от постовете, тоест ти усещаш ли я?   :blink:   

винаги се усеща ,без значение кой пише ,интонацията , енергията ,която протича и онова което искаш да кажеш и онова ,което не искаш дори....

*

Asol

• 4140
« Отговор #415 -: Април 27, 2010, 02:48:17 pm »
Вижън, май изясняваш нещо на себе си или не  :P ;D
При мен директен или ретро май не забелязвам особена разлика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #416 -: Април 27, 2010, 02:52:04 pm »
Слязох долу до зоомагазина /има един съвсем близо до нас/ и разбрах, че любимата ми продавачка е напуснала. В събота правиха ревизия. А въпросната продавачка се задържа там 4 или 5 години, но напоследък и на нея й бе писнало, голяма експлоатация си беше... Не й знам хороскопа, много комуникативна Водолейка беше, не можехме да се надприказваме с нея /тя говори повече от мен!  :P/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #417 -: Април 27, 2010, 04:00:55 pm »
Слязох долу до зоомагазина /има един съвсем близо до нас/ и разбрах, че любимата ми продавачка е напуснала. В събота правиха ревизия. А въпросната продавачка се задържа там 4 или 5 години, но напоследък и на нея й бе писнало, голяма експлоатация си беше... Не й знам хороскопа, много комуникативна Водолейка беше, не можехме да се надприказваме с нея /тя говори повече от мен!  :P/.

снощи пред нас имаше ужасен бой!
беше на две серий...,счупиха стъклата на един бутик. собственичката ми е приятелка. зодия близнак,......

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #418 -: Април 28, 2010, 09:54:14 pm »
търпение - означава ,че първия възврат на сатурн е факт! тригона в натала на мерка със сатурн е показател за разумен и сериозен индивид ,решен на успех. силната памет и добрите съждения са предпоставка за занимания с окултни науки ,в това число и астрология.
ти астролог ли си?

Отговарям на въпроса: астролог съм, да. Занимавам се професионално с астрология, много рядко влизам във форуми. Не съм от най-контактните индивиди, но ми е интересно да говоря с хора със същите интереси.   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #419 -: Април 28, 2010, 09:59:51 pm »

Отговарям на въпроса: астролог съм, да. Занимавам се професионално с астрология, много рядко влизам във форуми. Не съм от най-контактните индивиди, но ми е интересно да говоря с хора със същите интереси.  

Ами, добре дошла сред нас! Някои от нас също са професионални астролози, но по някакви причини не го показват. Аз също са барам такава, а доколко е така, ще кажат хората. Добре е да влизаш по-често при нас. Тук е весело. За един професионален астролог е добре да тренира комуникативността си.  ;)
« Последна редакция: Април 28, 2010, 10:05:17 pm от Скарлет »