Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449173 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #640 -: Август 11, 2010, 06:35:34 pm »
Изчетох и пия боза ;D
Как да извлечем положителното във всяка ситуация - моите изтичат през 2013, щото 2003 ми ги краднаха ;D, каква щастлива случайност ;D ;D
Само международния изтича. Ходих като тежкар къмто 15ч. В Сф няма кого да поздравиш по улиците, но там - тълпа. Някой ме зарадва като ми каза, че гишетата за международен били отделно, но всякаква надежда тук остави ;D - нищо вярно. Не стана, а експресната поръчка, с която мога да избегна РПУ-то е 200 кинта  :angry:

Понякога си струва! :blink:
Макар ,че го приемам като вид елегантен рекет , според мен е за предпочитане , пред смърдящите и намусени хора , негативизма и безпърдонните отношения!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #641 -: Август 18, 2010, 03:46:25 pm »
хм..Мерка още не се обърнал ретро, а вече го усещам...
по натал ми  е У5 и У8 и е върху ДЦ...транзитния в момента ми е в началото на 8-ми ...
започнах нещо да се замислям и да се връщам назад във времето...да се сещам за стари връзки и гаджета, да си правя сравнения разни....за отношенията и хората около мен тогава, когато бях млада .... :-[ ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #642 -: Август 18, 2010, 03:55:48 pm »
хм..Мерка още не се обърнал ретро, а вече го усещам...
по натал ми  е У5 и У8 и е върху ДЦ...транзитния в момента ми е в началото на 8-ми ...
започнах нещо да се замислям и да се връщам назад във времето...да се сещам за стари връзки и гаджета, да си правя сравнения разни....за отношенията и хората около мен тогава, когато бях млада .... :-[ ;D

Нормално е да го почувстваш.  ;) Утре от 14,49 часа става стационарен, а от 22-ри - ретрограден. Току виж се върнало в живота ти някое старо гадже.  ;D Или просто да се видите или чуете, ако имате контакт. 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #643 -: Август 18, 2010, 04:08:39 pm »
;D Или просто да се видите или чуете, ако имате контакт. 

най-вероятно нещо такова ще се случи...
а тази вечер имаме среща с една бивша приятелка на приятеля ми, която не познавам, но тя е била първата му любов.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #644 -: Август 18, 2010, 04:11:26 pm »
Стационарната фаза е на 18 гр. при мен е в съвпад с Плутон и Уран и на  Тригон от пр. мерк. Мерка е съуправител на дцц и упр. на Мц. Уран в/у който е стъпил мерка упр. 3-ти натален. Плутон 12-ти натален и асц....
Очаквам подписването на важен документ... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #645 -: Август 18, 2010, 05:25:05 pm »

Нормално е да го почувстваш.  ;) Утре от 14,49 часа става стационарен, а от 22-ри - ретрограден. Току виж се върнало в живота ти някое старо гадже.  ;D Или просто да се видите или чуете, ако имате контакт. 

днес си купих холова гарнитура. Бързах, преди да е станал ретро, че още помня одисеята с дограмата от май месец!!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #646 -: Август 18, 2010, 06:54:32 pm »
да става ретро, че да ми се доприказва и на мен..сега по цял ден слушам силна музика със слушалки, за да не чувам празни приказки и вечер съм като пияна, главата ми дрънчи.. :rolleyes:

моя мерк е на границата на стационарна и ретро фаза според зет8, а според астро.ком си е чисто ретро, но вярвам повече на зет-а..проговорила съм на 9 месеца с цели изречения..верно, че ми е на асц., ама чак пък толкова..
« Последна редакция: Август 18, 2010, 07:00:39 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #647 -: Август 18, 2010, 06:59:40 pm »

днес си купих холова гарнитура. Бързах, преди да е станал ретро, че още помня одисеята с дограмата от май месец!!!

Честито! Да си я ползваш със здраве!  :72:

« Отговор #648 -: Август 18, 2010, 07:13:02 pm »
мерси, мерси, да се връщааааа  :kissd:

*

Nebesna

« Отговор #649 -: Август 20, 2010, 10:32:51 pm »
Меркът вече е ретро.

« Отговор #650 -: Август 20, 2010, 10:37:09 pm »
   Започвааа се, чакам завръщане на старо гадже, като гледам все на ретро Меркуриевци ми се е връщал... ;D. Да видим и този път дали ще проработи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #651 -: Август 20, 2010, 10:38:20 pm »
Няколко дни преди да се обърне ретро го усетих, започнаха да се отсрочват и променят някои неща...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #652 -: Август 20, 2010, 10:40:37 pm »
Честит :blink: ако може да се честити.Дано мине леко при всички,безз проблеми.
Аз пък днес видях на улицата ,първата ми платоническа любов-от 4ти клас ;D Естествено,не се познаваме,само се знаем като лица.

*

Марая

• 28287
« Отговор #653 -: Август 20, 2010, 10:55:59 pm »
Меркът вече е ретро.

Ура! Дано ми се върне котето!
а при мен до 11гр. в дева е добре , но не ми се мисли 10 дни ще да е на квадрат от Мерка натален....
На всичкото отгоре и новолунето е там в/у Мц в дева и като карта /натал/ на новолуние асц-то му съвпада с наталния ми асц....просто не ми се мисли...макар ,че е във фаза ,макар , че е ретро в натала -косата ми настръхва , мойта карта работи за 500неработещи натала.... :(

*

Nebesna

« Отговор #654 -: Август 20, 2010, 10:57:16 pm »
Няколко дни преди да се обърне ретро го усетих, започнаха да се отсрочват и променят някои неща...

На мен нещата ми вървяха по план, но довърших доста документи и сметки, които съм отлагала.

*

Nebesna

« Отговор #655 -: Август 20, 2010, 11:01:11 pm »
Честит :blink: ако може да се честити.Дано мине леко при всички,безз проблеми.
Аз пък днес видях на улицата ,първата ми платоническа любов-от 4ти клас ;D Естествено,не се познаваме,само се знаем като лица.

Това са много хубави емоции и чисти. Дай боже всекиму да изпита такива.
Това е едно от проявленията на ретро Меркурий - да срещаме хора, които отдавна не сме виждали (най-често съученици и стари познати).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #656 -: Август 20, 2010, 11:06:15 pm »
Звучи абсурдно, но мисля по ретро Меркурий да си поискам просрочените вземания. Смятам отново да попритесня моята стелиумна Везна, дето имам да вземам една сума от нея още от миналото лято. Тия пари отдавна съм ги отписала, де, но не считам, че толкова лесно трябва да й се размине на тая свиня. Наскоро разбрах, че е завлякла доста хора и се скатава. Ако не успея да си взема парите, поне ще й вгорча деня. Или ще оставя тая работа на съдружника й, когото тя също се опитваше да лъже. Този път няма да съм тактична, особено с кучки като тази.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #657 -: Август 20, 2010, 11:10:13 pm »
а ремонтите по улиците и булеврдите във Варна....започнаха съвсем скоро...не знам точно кога, но днес задръстванията заради машините им бяха факт....

« Отговор #658 -: Август 21, 2010, 06:36:23 am »
Звучи абсурдно, но мисля по ретро Меркурий да си поискам просрочените вземания.

до колкото си спомням ,така с една агенция си уредихте стари вземания по ретро Мерк,
бяха се покрили  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #659 -: Август 21, 2010, 06:57:50 am »
Звучи абсурдно, но мисля по ретро Меркурий да си поискам просрочените вземания.

Според мен няма да сбъркаш, потеже по ретро Меркурий хората си оправят и уреждат сметките, подреждат си документацията и току-виж "кучката" решила, че в момета има възможност да ти плати.