Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449343 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #740 -: Август 27, 2010, 08:04:34 pm »
навсякъде тръгват. Пробвах филм, който гледах преди седмица.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #741 -: Август 27, 2010, 08:07:57 pm »
На телевизора ми има USB порт, където закачам флашка, ако гледам филм от нета. ПЪрво мислех, че една от флашките се е развалила. НО сега една друга има същия проблем - не излизат субтитрите  :-[ Цъках, цъках - не става. ДА видим дали ще се самооправи някой ден.  :blink:
Всичко е от настройките на телевизора и от това дали поддържа БГ субтитри!Преди време имах същия проблен и поне 1 час си играх с настройките но успях и тогава Мерка пак беше ретро бавно но сигурно и се получи.Успех поиграй си малко ако имаш време ти си хакерка :33:!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #742 -: Август 27, 2010, 08:08:37 pm »
Mirabella, в този файл няма субтитри. ;D ;D ;D Изчезнали са  :unsure: ;D

« Отговор #743 -: Август 27, 2010, 08:17:47 pm »
Предполагам, че телевизорът само чете от флашка и не може да пише в нея. Нямам телевизор с USB порт. Пробвай пак, ако ти се занимава.

« Отговор #744 -: Август 27, 2010, 08:23:20 pm »
Да чукна на дърво, засега нямам събитие :blink: само вчера в скайпа изведнъж ми изкочи една щерка на бивш колега, от години не сме се виждали с детето, а то ей така, решило да ме добави... странно

« Отговор #745 -: Август 27, 2010, 08:25:57 pm »
Появиха се! Подмених файла.

Изплаших се, че нещо му се е повредил софтуера. Много си обичам телевизора. Имам много сериозна връзка с него  ;D. Не знам дали съм споменавала.  :-[ ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #746 -: Август 27, 2010, 08:28:25 pm »
 ;D Разбирам те. Като мен с компютрите.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #747 -: Август 27, 2010, 09:56:07 pm »
На телевизора ми има USB порт, където закачам флашка, ако гледам филм от нета. ПЪрво мислех, че една от флашките се е развалила. НО сега една друга има същия проблем - не излизат субтитрите  :-[ Цъках, цъках - не става. ДА видим дали ще се самооправи някой ден.  :blink:

е така миналата година изведнъж двд-то ми спря да чете новите филми, които записвам за племенниците на дискове..кодеци ли са, модеци ли са, е*ала ли съм го какво е, е така си виси двд-то, какво ли не пробвах..старите дискове си вървят, новите ги чете само компа.. :o и на брат ми двд-то отказа да ги чете, тия слагат нещо ново по филмите, за да си купува човек нова техника и направо са ми черни пред очите!!! :angry: обаче ти си ги гледала веднъж и после не иска да покаже субовете..това и аз нямам идея защо е..

и после погледнах надолу и видях, че си го оправила проблема, е, честито, дай боже всекиму.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #748 -: Август 27, 2010, 10:01:22 pm »
Появиха се! Подмених файла.

Изплаших се, че нещо му се е повредил софтуера. Много си обичам телевизора. Имам много сериозна връзка с него  ;D. Не знам дали съм споменавала.  :-[ ;D ;D ;D
Да не би да имаш в натала венера съвпад уран?
Моят мъж е с такъв съвпад и е луд по техниките.Имаме едно огромно LSD вкъщи :-X,за да си гледал мачовете и кеча на него :-X
Сега има един (незнам как се казва) гсм с тъч скрийн и само го гали и котка и му трепти :o
И нещата които взима са се в огромни размери и количества,това сигурно е от слънцето му в стрелец.
Примерно му казвам вземи 2-3 чушки,2-3 ябълки...той ми носи с килограми :lol: да имало ;D

« Отговор #749 -: Август 27, 2010, 10:29:10 pm »
Имам Слънце съвпад с Уран  ;D А Венерата ми е филмирана от съвпад с Нептун.

Сега има един (незнам как се казва) гсм с тъч скрийн и само го гали и котка и му трепти :o

И аз си взех такъв с две сим карти, но не ми е хрумвало, че отстрани изглежда, че го галя като котка  ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #750 -: Август 27, 2010, 10:32:07 pm »
Имам Слънце съвпад с Уран  ;D А Венерата ми е филмирана от съвпад с Нептун.

И аз си взех такъв с две сим карти, но не ми е хрумвало, че отстрани изглежда, че го галя като котка  ;D ;D ;D

Значи горе долу подобни аспекти :blink: И любов към техниките :blink:

*

abroad

« Отговор #751 -: Август 29, 2010, 01:54:27 pm »
Пак Ретро Меркурий /нещо се активизира в проявата си ;D/ - транзитира през 9ти дом - позната, която не съм чувала от 7г., от когато живее в чужбина, "случайно" ме е открила във фейсбук, който обичайно не ползвам ;D

« Отговор #752 -: Август 31, 2010, 02:47:43 pm »
За разваленото ми ДВД от 3 сервиза казаха, че нямало оправия.  :-\ Дали като се извърви ретроградието ще намерят друго решение  :rolleyes: Върло яко не ми се работи по ретро Мерк  :-[ :-[ :-[

*

abroad

« Отговор #753 -: Август 31, 2010, 02:51:29 pm »
Върло яко не ми се работи по ретро Мерк  :-[ :-[ :-[

То аз затуй съм и в отпуск :P
Още повече, че ги свършвам едни по ретро-то, дето по-добре да не би ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #754 -: Август 31, 2010, 03:02:33 pm »
За разваленото ми ДВД от 3 сервиза казаха, че нямало оправия.  :-\ Дали като се извърви ретроградието ще намерят друго решение  :rolleyes: Върло яко не ми се работи по ретро Мерк  :-[ :-[ :-[

Аз заради едно такова ДВД цяла фирма и продукт създадох преди години.... ;D

Да докладвам , нали и наталния е ретро , та се сдобих със стъкло 4 пъти по ефтино... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #755 -: Август 31, 2010, 07:19:10 pm »
Компютри(самоизкличват се от нищо), кафе машини(не ми пускат чаши или получавам не това което съм поискал), банкомати(говорят ми неразбираемо за неизпълняеми операции), и мобилни телефони(не ми отчитат memory картата, рестват се или софта им бъгва и затрива някоий файл) се гъбаркат с мен последните 2 седмици..  ;D  

и аз така, ама само нета..много стабилен нет имам, ама е го- два дни ни вест, ни кост от него..а човека, дето може да го оправи- на море..добре че се върна, че ме хвана яко нетабстиненцията, баси, това от 5 години не ми се беше случвало.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #756 -: Септември 01, 2010, 01:21:42 pm »
Извадих си една ретроградна Visa Electron карта, която не съм сигурна дали ще ми свърши работа за това, за което съм я замислила, но всъщност иде реч за следното. Банковата служителка отваря досието ми, в което вместо сканировка от моята лична карта се намираше някаква на възрастен човек  ;D, та обяснявах няколко пъти, че нямам нищо общо с него  :rolleyes: :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #757 -: Септември 01, 2010, 06:52:58 pm »
Е, че тя като изтече направо ти я пращат, няма нужда от заявление. Само трябва да отидеш да си я получиш.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #758 -: Септември 05, 2010, 02:13:49 am »
Ретро Мерка удари и Тошиба :unsure: ;D

http://www.vbox7.com/play:ac6e311f

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #759 -: Септември 08, 2010, 05:01:37 pm »
При мен ретро меркурий най-често се проявява като среща с хора които не съм виждала отдавна.
Ето утре ще се видя със съученичка,с която не сме се виждали от 24 години :o :o :o Лелелееее много бре :blink: