Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451529 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #940 -: Март 30, 2011, 06:14:13 pm »
ДНСК започна акция по събарянето на незаконните постройки до ....някакъв язовир на ретрограден Меркурий. Или е порредната показна акция или на Росен Плевнелиев Мерка му е ретро в натала  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #941 -: Март 30, 2011, 06:30:58 pm »
Росен се оказва един много земен човек. Няма планети в огнени знаци, а може би и във въздушни. Прикачвам картата му без час на раждане.

*

Uran

• 6041
« Отговор #942 -: Март 30, 2011, 06:45:44 pm »
Koнсенсусен човек е. Няма квадратури, а опозициите са м/у лични и висши планети. Ако стелиумите попадат в някой от комуникационните домове, то на ниво общуване отсрещният се плъзга по тригоните и секстилите. Повечето му лични планети са с Венерина окраска т.е. има ефирност и лекота край него без от това да страда успеваемостта защото все пак говорим за телец-упорито добиче ;D.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #943 -: Март 31, 2011, 02:05:10 pm »
Честито ретрограден меркурий :blink:

Защо хората с ретро меркурий в натала се чувстват добре?
Защото тях не ги хващат проблемите с техниката,и другите неща по ретроградността ли?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #944 -: Март 31, 2011, 02:18:22 pm »

Защото тях не ги хващат проблемите с техниката,и другите неща по ретроградността ли?

щото сме му свикнали и като стане нещо просто не обръщаме внимание, че е станало  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #945 -: Март 31, 2011, 03:15:32 pm »

Това не е вярно на 100%. Съдя по своето отношение към ретроградността. Имам ретрограден Уран-управител на светилата. Голямо забавяне има при мен на всички дела, когато транзитния Уран е ретрограден.
« Последна редакция: Март 31, 2011, 03:26:05 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #946 -: Март 31, 2011, 04:51:39 pm »
Когато беше ретро в стрелец ми действаше доста добре на комуникатовните способности  :mellow:, в този знак е наталния ми мерк. Днес имах задача на Access и учудващо как всичко забиваше и отказваше, направо се побърках, вчера вечерта ми трябваше да сваля офис пакет.. точно тогава ми се бъгна нета.. срам ме е да кажа колко време съм сваляла 1 гб  :41: а пък все си мислех, че като се обърне в овена ще ми се отрази добре, въпреки че има време да ми донесе и някоя благинка, а и точно сега трябва да се забавят темповете на някои отношения   ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #947 -: Март 31, 2011, 05:27:36 pm »
Кой е казал, че с ретро в натала си ок? Същата боза си е. А в събота ще ни сменят щранговете  :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #948 -: Март 31, 2011, 06:22:01 pm »
почна се, забелязала съм че когато се обърне ретро Мерка в офиса настава суматоха, хората хвърчат насам натам....и изнервят атмосферата......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #949 -: Март 31, 2011, 06:40:59 pm »
Усеща се, да, особено при тези, които упражняват меркуриева професия. Тежко ретроградие се очертава, като гледам как тръгват да ме затрупват с поръчки.  :umnik:

А и в офиса, пардон, форума атмосферата е предретроградна, усеща се. Днес осъмнахме с теми за палки и балкони.  ;D Изглежда, че това ще е тенденцията през цялото ретроградие...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #950 -: Март 31, 2011, 06:53:56 pm »
Усеща се, да, особено при тези, които упражняват меркуриева професия. Тежко ретроградие се очертава, като гледам как тръгват да ме затрупват с поръчки.  :umnik:

А и в офиса, пардон, форума атмосферата е предретроградна, усеща се. Днес осъмнахме с теми за палки и балкони.  ;D Изглежда, че това ще е тенденцията през цялото ретроградие...

Отвори му се работа и на админа по ретро Мерк в Овен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #951 -: Март 31, 2011, 07:08:07 pm »
Ужас,на мен точно сега ми се налага да се свързвам с хора и да се занимавам, да си следя някои неща,да попълвам формуляри ,и ред други неща по Мерк.От бившата работа ми се наложи да искам годишния данъчен формуляр(незнам как се води в бг,това са таксите,които ти удържат в период на година и накрая ги вкарваш в система,за да получиш някакво възвръщане от общата сума ) .Утре трябва вече да съм вкарала данните,а аз се обадих едва онзи ден,писмото още не е пристигнало..яд ме е. Дипломи,изпити,уърккоучове ,всичко се задейства,че нещо се разклаща и в момента много неща висят нерешени ,този ретро Мерк,точно по него ли ми се наложи да се стягам  :-\
« Последна редакция: Март 31, 2011, 07:12:42 pm от жълтолилава »

*

Stella

• 7765
« Отговор #952 -: Март 31, 2011, 09:46:55 pm »
Ужас,на мен точно сега ми се налага да се свързвам с хора и да се занимавам, да си следя някои неща,да попълвам формуляри ,и ред други неща по Мерк.От бившата работа ми се наложи да искам годишния данъчен формуляр(незнам как се води в бг,това са таксите,които ти удържат в период на година и накрая ги вкарваш в система,за да получиш някакво възвръщане от общата сума ) .Утре трябва вече да съм вкарала данните,а аз се обадих едва онзи ден,писмото още не е пристигнало..яд ме е. Дипломи,изпити,уърккоучове ,всичко се задейства,че нещо се разклаща и в момента много неща висят нерешени ,този ретро Мерк,точно по него ли ми се наложи да се стягам  :-\

За съжаление по ретро Мерк излизат за довършване и много стари неща, дописване на разработки, вадене на нови документи. А ти сигурно говориш за данъчната декларация, която се подава всяка година.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #953 -: Март 31, 2011, 09:55:27 pm »
Цитат
Усеща се, да, особено при тези, които упражняват меркуриева професия. Тежко ретроградие се очертава, като гледам как тръгват да ме затрупват с поръчки. 

А и в офиса, пардон, форума атмосферата е предретроградна, усеща се. Днес осъмнахме с теми за палки и балкони.   Изглежда, че това ще е тенденцията през цялото ретроградие...

пфу....темата за балконите съм я опущила явно :confuse3: :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #954 -: Март 31, 2011, 10:04:13 pm »
пфу....темата за балконите съм я опущила явно :confuse3: :haha:

Нищо, те оттатък си го компенсират с тампони.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #955 -: Март 31, 2011, 10:16:08 pm »
Някой купувал ли е автомобил по ретро Меркурий? Имате ли идея дали се отразява по някакъв начин?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #956 -: Март 31, 2011, 10:19:55 pm »
Някой купувал ли е автомобил по ретро Меркурий? Имате ли идея дали се отразява по някакъв начин?

Една моя позната астроложка преди няколко години си купи кола по ретро Меркурий, дотук няма никакви проблеми. Но колата беше чисто нова, от автомобилен салон.
Иначе от коли втора употреба, купени по време на меркуриево ретроградие, има оплаквания, да. И да не е купена по ретро Меркурий колата, като е по-стара и е имала друг собственик преди теб, все някога някакъв проблем може да обади, тук в България всякакви ламарини внасят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #957 -: Март 31, 2011, 10:23:20 pm »
Както и предния път ще си кажа, че аз бих го отложила, все нещо няма да догледаш най-малкото, да не говорим за оформянето на документи и формалностите. Обаче е уникално това щръкличе малкото как подмамва, няма случай, когато да се обърне ретро и някой внезапно да не напира кола да си взима точно в този период. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #958 -: Март 31, 2011, 10:29:22 pm »
Обаче е уникално това щръкличе малкото как подмамва, няма случай, когато да се обърне ретро и някой внезапно да не напира кола да си взима точно в този период.  

Или да започва нова работа. Обикновено по време на следващото ретроградие идва развръзката, ако не по-рано. Не че не може да се започва, понякога е наложително и неизбежно, но съветът е да не се вземт всички обещания за чиста монета, да се внимава повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #959 -: Март 31, 2011, 11:00:58 pm »

Една моя позната астроложка преди няколко години си купи кола по ретро Меркурий, дотук няма никакви проблеми. Но колата беше чисто нова, от автомобилен салон.
Иначе от коли втора употреба, купени по време на меркуриево ретроградие, има оплаквания, да. И да не е купена по ретро Меркурий колата, като е по-стара и е имала друг собственик преди теб, все някога някакъв проблем може да обади, тук в България всякакви ламарини внасят.

Благодаря, Лили!

Колата е нова и се надявам наистина да няма проблеми.