Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451313 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #960 -: Март 31, 2011, 11:05:58 pm »
Дивна, слънце, ако има възможност защо да не поизчакате мъничко да тръгне Мерка директно.Става дума за дни все пак... ;)

« Отговор #961 -: Март 31, 2011, 11:13:57 pm »
Момичета здравейте!!! Да попитам кога тръгва Мерка директно? че каква каша се е заформила около мен от вчера....Само мечтая да стигна до леглото за да спяяяя

*

Lillie

• 30532
« Отговор #962 -: Март 31, 2011, 11:14:56 pm »
Меркурий излиза окончателно от ретроградната фаза някъде около средата на м. май.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #963 -: Март 31, 2011, 11:17:11 pm »
Дивна, слънце, ако има възможност защо да не поизчакате мъничко да тръгне Мерка директно.Става дума за дни все пак... ;)

Вчера си продаде старата и за тази се знае от преди седмица, че днес трябва да отиде да я вземе. Колата вече е платена, днес трябва само да отиде да я вземе.

« Отговор #964 -: Март 31, 2011, 11:17:25 pm »
ООООООООООО нееееее...имам нужда от почивка. Скапана съм...май ще зъбягна нанякъде
 ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #965 -: Март 31, 2011, 11:19:32 pm »
Вчера си продаде старата и за тази се знае от преди седмица, че днес трябва да отиде да я вземе. Колата вече е платена, днес трябва само да отиде да я вземе.

Е че то при теб тогава не би трябвало да има проблем, даже ретро Мерк си е свършил работата точно на стационарната фаза и щом нещата са уредени предварително, но все пак повечко внимание няма да е излишно спрямо документите, ако ще има още.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #966 -: Март 31, 2011, 11:19:44 pm »

Значи всичко е наред. Реално с плащането, тя вече е купена преди ретрото. ;) :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #967 -: Март 31, 2011, 11:24:57 pm »

Значи всичко е наред. Реално с плащането, тя вече е купена преди ретрото. ;) :blink:

Да, днес след работа само трябва да мине и да я вземе.

На него ретро Меркурий явно му действа добре. Вчера си продаде веднага старата без никакъв проблем. Лапнаха я като топла баничка.  ;D

« Отговор #968 -: Март 31, 2011, 11:30:33 pm »
И аз да разкажа нещо по ретро Меркурий.
Една позната днес се явила на изпит. Показва ми как точно си решила задачата - от начало до край всичко грешно. Но преподавателката май не е забелязала изобщо. Дала й пълния брой точки за задачата. Явно ретро Меркурий е добре за студентите. ;D
При мен Меркурий в момента транзитира през 2-ри дом. Исках да си изтегля заплатата днес от един банкомат. Но малко преди да отида, банкоматът бил глътнал една карта и в момента го оправяха. А ремонтът се забави доста. Добре че не глътна моята карта. Отдавам го на тригона, който тр. Меркурий сключва в момента с наталния ми У2 в 11-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #969 -: Март 31, 2011, 11:39:11 pm »
Стационарният Меркурий ми попада точно в съвпад с Южния възел, чудя се какво може да донесе...
Среща със стар познайник може би?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #970 -: Март 31, 2011, 11:56:19 pm »
Някой купувал ли е автомобил по ретро Меркурий? Имате ли идея дали се отразява по някакъв начин?

Абсолютно противопоказно!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #971 -: Април 01, 2011, 12:00:23 am »
И аз да разкажа нещо по ретро Меркурий.
Една позната днес се явила на изпит. Показва ми как точно си решила задачата - от начало до край всичко грешно. Но преподавателката май не е забелязала изобщо. Дала й пълния брой точки за задачата. Явно ретро Меркурий е добре за студентите. ;D

Дъщеря ми си е вземала изпит по ретро Меркурий, но това беше поправителен.
Но не може с лека ръка да се твърди, че е добре за студентите. Според мен зависи какви аспекти прави в картата на разсеяната преподавателка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #972 -: Април 01, 2011, 12:03:03 am »
Колеги, аз съвсем изтрещЕх.  ;D
Ако се запиша на курс по танци по време на ретро Меркурий, какво според вас може да се очаква? Бързо да ми мине ентусиазмът ли?
Търсех информация къде се преподават индийски танци във Варна, попаднах на някакъв клуб в един от моловете, но са смесени - танци на народите, няма само индийски. А и зависи кога се формира нова група, не може да се започва кога да е...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #973 -: Април 01, 2011, 12:04:05 am »
вчера пък по новините казаха, че мисия изпратена 2004 за Меркурий вчера на ретроградната фаза е пристигнала там и е изпратила снимки, повърхостта на Меркурий приличала на лунната повърхност....
 :blink:

« Отговор #974 -: Април 01, 2011, 12:06:09 am »
Шегувах се за Меркурий и студентите. В разказания от мен случай май става дума за редовен изпит. А за жалост няма как да се снабдя с картата на преподавателката, но тъй като я познавам, мисля, че има АС Овен. Но това е само предположение.

Да, и аз видях репортажа за Меркурий - осеян с кратери.

Лили, при ретро Меркурий по прогресия си започнала астрологията (доколкото помня от твой пост) и ентусиазмът ти още не е приминал. ;) Дано намериш курс какъвто те интересува.
« Последна редакция: Април 01, 2011, 12:10:22 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #975 -: Април 01, 2011, 12:07:10 am »
повърхостта на Меркурий приличала на лунната повърхност....

Интересно, в митологията на ведите Меркурий се представя като син на Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #976 -: Април 01, 2011, 12:17:33 am »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #977 -: Април 01, 2011, 12:20:07 am »
Лили, при ретро Меркурий по прогресия си започнала астрологията (доколкото помня от твой пост) и ентусиазмът ти още не е приминал. ;)

Тази любов ще е доживот, най-истинската.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #978 -: Април 01, 2011, 12:46:05 am »
Някой купувал ли е автомобил по ретро Меркурий? Имате ли идея дали се отразява по някакъв начин?

Абсолютно противопоказно!

Защо?  :-\

« Отговор #979 -: Април 01, 2011, 02:59:33 am »
на ретро меркурий се продават лесно всички непродаваеми,залежали стоки, коли,техника, не виждаш дефектите като купувач,а продавачите ги пробутват лесно  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...