Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451364 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1000 -: Април 02, 2011, 03:13:53 am »
Гледам в скайпа една преводачка от списъка ми с контакти също е изпушила по ретро Меркурий, днес е сложила следния надпис в профила си: "Хора, разберете най-после - НЕ влизам във фейсбук!". Значи има все още хора от моя отбор, а аз мислех, че само бабите не влизат. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1001 -: Април 02, 2011, 03:18:20 am »
Развали ми се пералнята.Почна да тече.Дали е от меркурия?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1002 -: Април 02, 2011, 03:20:35 am »
Развали ми се пералнята.Почна да тече.Дали е от меркурия?

Не е задължително, може да й е дошло времето вече. Моята се развали миналата година по директен Меркурий, спря да работи програматорът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1003 -: Април 02, 2011, 03:30:51 am »
Не издържам вече...Много ми е тежко...разкъсвам се тотално, комуникацията ни я няма никаква.
Това края ли е или просто фаза?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1004 -: Април 02, 2011, 03:43:49 am »
Не издържам вече...Много ми е тежко...разкъсвам се тотално, комуникацията ни я няма никаква.
Това края ли е или просто фаза?

Съчувствам ти. Не си само ти. И при нас има проблеми. Той е отвсякъде кардинален и на всеки кардинален знак има по един транзит на тежка планета. Мълчи и боледува! Чакам с много голямо нетърпение да излезе поне Юпитер от  Овен, а Сатурн да напусне поне втората декада, та да му освободи светилата. Мъка...мъка, мъка! :cry3: :cry3: :cry3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1005 -: Април 02, 2011, 04:37:12 am »
Днес май много-много не върви комуникацията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1006 -: Април 02, 2011, 04:45:44 am »
Ако искаш да влезем в Оплаквачката  ;D, някъде имаше такава тема.
Каква комуникация по това време в петък вечер, сигурно половината съфорумци са някъде навън или си имат други занимания... Иначе петъкът за мен е като малък празник  :yahoo: - спират да ми звънят, да ме търсят в скайпа, а всички поръчки, които пристигат, не са за следващия ден, а чак за понеделник. Голям кеф, аз и на малките неща се радвам вече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1007 -: Април 02, 2011, 05:17:40 am »
Гледам в скайпа една преводачка от списъка ми с контакти също е изпушила по ретро Меркурий, днес е сложила следния надпис в профила си: "Хора, разберете най-после - НЕ влизам във фейсбук!". Значи има все още хора от моя отбор, а аз мислех, че само бабите не влизат. ;D

Хаха, аз имах профил преди време, но го закрих окончателно преди година. Нямам намерение да се връщам в тази селска клюкарница - кой с кого, кога, къде, защо и т.н. Познавам доста хора, които нямат профили там, изключения явно все още има ;)
Една ясновидка преди време беше призовала хората, да не си поставят снимки във фейсбук, че бил най-лесният и модерен начин за направата на магия ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1008 -: Април 02, 2011, 05:28:44 am »
Нямам намерение да се връщам в тази селска клюкарница - кой с кого, кога, къде, защо и т.н. Познавам доста хора, които нямат профили там, изключения явно все още има ;)

Клюкарниците от форумите и чатовете "на лични" са се пренесли там. И по-добре! Да се прочистят малко форумите, да живее фейсбука!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1009 -: Април 02, 2011, 05:31:21 am »

Една ясновидка преди време беше призовала хората, да не си поставят снимки във фейсбук, че бил най-лесният и модерен начин за направата на магия ;D

Магия винаги могат да ти направят и без снимка. А какво да кажат световно известните звезди - те трябва да страдат постоянно от параноя?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1010 -: Април 02, 2011, 05:33:54 am »
Има начини да се ограничи профила само до приятели и съмишленици. И не е нужно да се влиза постоянно. Но поне си в крак с новостите в приятелската среда. Някои от приятелите си не мога да ги виждам често - кой в София, кой в Холандия, кой в Канада.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1011 -: Април 02, 2011, 05:44:04 am »
Ако искаш да влезем в Оплаквачката  ;D, някъде имаше такава тема.
Каква комуникация по това време в петък вечер, сигурно половината съфорумци са някъде навън

Ами аз точно тази вечер съм свободна по една случайност и съм с чаша бяло вино пред компа. Ако трябва, ще съчувствам, понеже Нептун скоро ще тръгне да ми гази Мерка. :41:

« Отговор #1012 -: Април 02, 2011, 05:45:55 am »
Предполага се, че известните хора имат силна защита, няма значение каква. Повечето си имат лични гурата, астролози и т.н. :blink:

Личният живот на приятелите и познатите ми не ме засяга, ако решат ще ми сподялят и на 4 очи, или пък на мейл :blink:
Най-интересното беше, че всеки 3-ти беше почитател на Моцарт или Бах...

Имам приятелка американка (29г.), преподавателка в университет. И до ден днешен си пишем писма и си изпращаме картички по пощата, рядко мейли. Няма фейсбуци, скайпове и т.н. Мисля си, че чужденците са преминали през цялата тази олелия много преди нас и вече това не им прави впечатление...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1013 -: Април 02, 2011, 05:53:35 am »
Предполага се, че известните хора имат силна защита, няма значение каква. Повечето си имат лични гурата, астролози и т.н. :blink:

Личният живот на приятелите и познатите ми не ме засяга, ако решат ще ми сподялят и на 4 очи, или пък на мейл :blink:
Най-интересното беше, че всеки 3-ти беше почитател на Моцарт или Бах...

Имам приятелка американка (29г.), преподавателка в университет. И до ден днешен си пишем писма и си изпращаме картички по пощата, рядко мейли. Няма фейсбуци, скайпове и т.н. Мисля си, че чужденците са преминали през цялата тази олелия много преди нас и вече това не им прави впечатление...

Е аз съм със светила във Водолей, нали разбираш, че не мога без напредничавите технологии и ....без постоянна връзка с приятелите?
Но всеки си живее, според личните потребности, няма лошо!

« Отговор #1014 -: Април 02, 2011, 06:34:19 am »
Е аз съм със светила във Водолей, нали разбираш, че не мога без напредничавите технологии и ....без постоянна връзка с приятелите?
Но всеки си живее, според личните потребности, няма лошо!

Да, така е :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1015 -: Април 03, 2011, 04:48:29 am »
Е хайде,да се похваля с най-голямата глупост която направих на ретро меркурий :-X :-X :-X :-X :-X
И си знаех,че ще стане нещо такова,но упорито и глупаво постъпих.

Купих си нов ,евтин гсм.Сега го разглеждам,радвам му се и.....какво да видя , няма usb кабел за прехвърляне на mp3. :-X
А аз затова си го взимам,да е нов,само да говоря и да слушам музика :(
А сега няма да мога да си слушам песни :(

Много ме е яд.
Не че е нещо непоправимо,един ден ще си взема по-добър...но прибързах.

« Отговор #1016 -: Април 03, 2011, 05:02:03 am »
Имаш 3 дни, за да го върнеш без никакви забележки  ;) Утре направо отиди и им го върни. Не могат да ти откажат. Нали си пазиш касовата бележка? :rolleyes: За всеки случай измисли някаква причина - не ти е удобно менюто, копчетата и т.н. и се подготви да си избереш друг,но не им казвай веднага за USBто  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1017 -: Април 03, 2011, 05:05:18 am »
Имаш 3 дни, за да го върнеш без никакви забележки  ;) Утре направо отиди и им го върни. Не могат да ти откажат. Нали си пазиш касовата бележка? :rolleyes: За всеки случай измисли някаква причина - не ти е удобно менюто, копчетата и т.н. и се подготви да си избереш друг,но не им казвай веднага за USBто  ;)
Мерси Аурора,лошото е,че не може да се върне защото е с договор на изплащане :( Идва ми да псувам,ама сама си го направих.
От бързане и недоглеждане.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1018 -: Април 03, 2011, 05:09:12 am »
Да се похвалА и аз с един предретрограден гаф, по принцип рядко се случва.  ;D
Днес вечерях в "Хепи" и като разлиствах менюто установих, че съм забравила да им преведа тяхната "крем торта" от десертите (наскоро имах такава поръчка). От агенцията-посредник мълчат, нищо не казват, значи клиентът още не е установил липсата.  :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1019 -: Април 03, 2011, 05:10:25 am »
лошото е,че не може да се върне защото е с договор на изплащане

ооо, не знаех, че има такова ограничение. Това сигурно ли е? Я ходи се пробвай. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.