Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449924 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1020 -: Април 03, 2011, 05:12:28 am »
Едва ли някога ще се усетят. ....... ;) ;) ;)
« Последна редакция: Април 03, 2011, 05:25:22 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1021 -: Април 03, 2011, 05:21:32 am »
Нищо, това е известно на теб и на една малка група съветски учени  ;D /много го обичам тоя лаф! ;D/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1022 -: Април 03, 2011, 05:22:50 am »
Нищо, това е известно на теб и на една малка група съветски учени  ;D /много го обичам тоя лаф! ;D/

Ще си остане само наша тайна... и на всички, които влизат в астросайта.  :-[  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1023 -: Април 03, 2011, 05:24:42 am »
Олелеее, я си изтрий поста  ;D Сериозно  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1024 -: Април 03, 2011, 09:56:36 am »
Честито на всички с ретроГаден меркурий....,като моя! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1025 -: Април 03, 2011, 04:28:53 pm »
Гледам в скайпа една преводачка от списъка ми с контакти също е изпушила по ретро Меркурий, днес е сложила следния надпис в профила си: "Хора, разберете най-после - НЕ влизам във фейсбук!". Значи има все още хора от моя отбор, а аз мислех, че само бабите не влизат. ;D

Комиците - трима старци си говорят,
 единия преглежда  некролозите във вестника, другият го пита :- Какво правиш?
а той отговаря:- Кисна у фейсбука.... :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #1026 -: Април 03, 2011, 04:43:07 pm »
Лили,аз също нямам фейсбук :blink:
Иначе ретро меркурия мак се прояви-никога не ме пропуска,вчера от топлия кран текна студена вода,а от студения-вряла.После се разбра,че сме отвили някакъв кран,не знам как е станало,но бая се изнервих докато дойдат да го оправят

*

Stella

• 7765
« Отговор #1027 -: Април 03, 2011, 05:00:08 pm »
Иначе ретро меркурия мак се прояви-никога не ме пропуска,вчера от топлия кран текна студена вода,а от студения-вряла.После се разбра,че сме отвили някакъв кран,не знам как е станало,но бая се изнервих докато дойдат да го оправят

твоята Луна в кой знак беше?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1028 -: Април 03, 2011, 05:14:25 pm »
Нямам намерение да се връщам в тази селска клюкарница - кой с кого, кога, къде, защо и т.н. Познавам доста хора, които нямат профили там, изключения явно все още има ;)

Клюкарниците от форумите и чатовете "на лични" са се пренесли там. И по-добре! Да се прочистят малко форумите, да живее фейсбука!  ;D
Еми да се запиша и аз,и аз нямам профил във фейсбук  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1029 -: Април 03, 2011, 05:20:28 pm »

Скорпион

*

Stella

• 7765
« Отговор #1030 -: Април 03, 2011, 05:23:01 pm »

Скорпион

Знаех си. Луна в Рак и Скорпион не обичат ФБ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #1031 -: Април 03, 2011, 05:27:03 pm »

моята луна е в телец и смятам, че фейсбук е голяма тъпня..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #1032 -: Април 03, 2011, 05:29:20 pm »
Не знам дали е тъпня,може и да е забавно,но не ми харесва да ми се развяват снимките във виртуала,че и да ми ги коментират публично.Скорпи- луната си пази територията

*

Vision

• 3523
« Отговор #1033 -: Април 03, 2011, 05:38:34 pm »
Не знам дали е тъпня,може и да е забавно,но не ми харесва да ми се развяват снимките във виртуала,че и да ми ги коментират публично.Скорпи- луната си пази територията

е именно де..примерно била съм някъде на купон с колегите, някой е снимал и на другия ден всички ми се изреждат да ми кажат, че са качили снимките У фейса, да съм ходела да ги гледам..все едно се дуят че знаят как се качват снимки у фейса..на мен когато ми е ставало гот от това, те са си играли още с кубчето на Рубик..аз пък сигурно се правя на интересна като не се регистрирам там, поне такива коментари съм чувала..там е най- добре да си с името си, а къде остана така интересната тайнственост..на мен също ми е по- интересно хората да са тайнствени..предпочитам да си говоря с ник Педераст, отколкото с Иван Иванов от София, със снимка, телефон и професия, който също може да се окаже Пендел..фейса може би е добре за националната сигурност, не знам какво толкова му харесват..а пристрастяването към фермвила на мен ми е смешно..нямам ползи от фейсбук, но за хора, които не са минали през пристрастяване към чатове и форуми в последните 12 години може би това е връхта на интереснуту..де да знам.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1034 -: Април 03, 2011, 05:40:10 pm »
Много хората си мрат да се показват и да са обект да внимание. Освен това как да покажеш на бившия, че имаш живот и след него?! Ми като качваш снимки в нета, до които всички имат достъп.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1035 -: Април 03, 2011, 05:40:23 pm »

:72: Няма как да ти се развяват, ако не си настроиш профила така, че да ти се развяват. Аз съм задала такива настройки, че да ми виждат снимките, единствено приятелите, които съм допуснала в профила си, т.е. потвърдила съм заявката за приятелство. Никой друуг няма достъп до моята информация.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1036 -: Април 03, 2011, 05:44:09 pm »

Хаха....присъединявам се   ;D
И аз отказвам от години да се регистрирам във ФБ  :mellow:

Тази информация, която е там ще струва милиарди някой ден  :lol:
Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

« Отговор #1037 -: Април 03, 2011, 05:53:26 pm »
Много хората си мрат да се показват и да са обект да внимание. Освен това как да покажеш на бившия, че имаш живот и след него?! Ми като качваш снимки в нета, до които всички имат достъп.
панимаю ;D ама аз съм явно дефектен лъв-нямам нужда от такава популярност,стига ми сама да си се харесвам и да ми е добре :leos:  :49:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1038 -: Април 03, 2011, 05:54:26 pm »

Скорпион

Моята Луна е в лъв, но нямам ФБ, нито пък имам намерение някога да си направя   ;D .Мои снимки на компютъра и в нета
няма и няма да има  :mellow: .

*

Stella

• 7765
« Отговор #1039 -: Април 03, 2011, 05:58:12 pm »
панимаю ;D ама аз съм явно дефектен лъв-нямам нужда от такава популярност,стига ми сама да си се харесвам и да ми е добре :leos:  :49:

Да споменах някъде думата "харесване". ?
Е, аз не съм дефектен Водолей...не мога без съвременните технологии и ...без общуването с приятелите.
Нямам параноя, че някой ще ме урочаса или омагьосаа.---това са моите приятели. но аз съм общителен човек, не всички са като мене, така че разбирам.