Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451446 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1080 -: Април 10, 2011, 04:43:28 pm »
  Не знам кви кармични дългове съм натрупала или кви са закодирани по ретро Меркурий, но всяка година /визирам последните няколко/ като тръгне Мерка ретро, някаква случка или нещо провокира спомена за голямата ми кармична любов. Мислейки че вече съм преглътнала, асимилирала и забравила, ееей в тези ретро периоди по някакъв повод - спомена за преживяното и изпитаното се връща и ме вади от равновесие....

« Отговор #1081 -: Април 12, 2011, 01:55:04 am »
Днес не успях да свърша работа за два лева, но затова пък успях да направя наколко бели.

Първо счупих /отново/ бутона за заключване на задната врата на старата ми кола  :'(. После успях да си овируся компютъра ми и сега не мога да го позная, защото е перинсталиран и всичките ми фейвъритнати сайтове, които съм събирала с години изчезнаха завинаги  :cry3: :cry3: :cry3: Едвам влязох в сайта, защото ми обясняваше, че няма такъв потребитал  :lol: :lol: :lol: Бутоните и буквите на екрана са огромни и имам чувството, че някоя направо ще ме удари  :cry3: :cry3: :cry3: В настройките няма опция за по-малки бутони   :rakeattack: :rakeattack: :rakeattack:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1082 -: Април 12, 2011, 02:50:59 am »
бързам по време на рекламите на Стъклен дом - братовчедка ми, с която не сме се виждали над 7г ще ми дойде на гости тази вечер с мъжа си и бебето. Ще спят вкъщи и пътуват за Франция... Ретро Мерк в 6ти дом ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #1083 -: Април 12, 2011, 03:07:15 am »
Днес ми се прецака Зет-а на единия компютър. Ей ката от само себе си - куспидите полудяха. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1084 -: Април 12, 2011, 03:31:07 am »
И на всичкото отгоре сега графиката на хороскопа ми излиза като вертикална елипса и никакви нестройки не могат да я променят!  :33:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1085 -: Април 12, 2011, 03:45:03 am »
И на всичкото отгоре сега графиката на хороскопа ми излиза като вертикална елипса и никакви нестройки не могат да я променят!  :33:

Хахахахаха!  И ти ли Бруте? :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1086 -: Април 12, 2011, 04:27:27 am »
Гледам си едни записки, които си водя от няколко дни и какво виждам. Ето какви дати съм писала от началото на месеца  :rolf:

4.11.
5.11.
6.11.
7.11.
8.11.

и така до днеска  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1087 -: Април 12, 2011, 04:28:47 am »

Хахахахаха!  И ти ли Бруте? :72:

те така се получава по ретро Меркурий... направо се мултиплицирате  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #1088 -: Април 12, 2011, 04:35:45 am »
Гледам си едни записки, които си водя от няколко дни и какво виждам. Ето какви дати съм писала от началото на месеца  :rolf:

4.11.
5.11.
6.11.
7.11.
8.11.

и така до днеска  ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

« Отговор #1089 -: Април 12, 2011, 05:51:50 am »
А забелязали ли сте, че Скайп пуска обновления обикновено по ретро Меркурий?  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1090 -: Април 12, 2011, 01:17:52 pm »
брат ми слага външна щора на една тераса /пак по ретро мерк/ и пак са взели грешно размера..няма празно..кога ли ще им уври акъла на някои хора?!! :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #1091 -: Април 12, 2011, 05:28:51 pm »
Преинсталирах си Зет-а и намирам някакви стари хорари в базата данни, единият от които съм нарекла "таралясника на Вещичка" - вероятно съм имала предвид старата и пералня, дето се повреди. :72:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1092 -: Април 12, 2011, 06:06:19 pm »
Преинсталирах си Зет-а и намирам някакви стари хорари в базата данни, единият от които съм нарекла "таралясника на Вещичка" - вероятно съм имала предвид старата и пералня, дето се повреди. :72:

:rolf: :rolf: :rolf:  хахахаа какви още бисери ще ти изскочат а  :tongue2:

тя старата пералня пак се повреди ама пак я оправиха - имаше 2 дупки колкото монета от 1лв на гумата, ама слава богу всичко е ок вече  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1093 -: Април 12, 2011, 06:11:22 pm »
 ;D
 А пък аз си мисля, че този хорар беше за колата й. В крайна сметка какво стана с нея. Продаде ли я?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1094 -: Април 12, 2011, 06:13:12 pm »
;D
 А пък аз си мисля, че този хорар беше за колата й. В крайна сметка какво стана с нея. Продаде ли я?

и да, и не  :P  дадох я на разсрочено, ама така ми е по-добре - едни пари регулярно всеки месец  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #1095 -: Април 12, 2011, 06:15:44 pm »
;D

А, верно, беее? така беше...имало и други хора тука, които помнят отдавна. :72:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1096 -: Април 12, 2011, 07:03:44 pm »
Браво Вещичка, пак е по-добре отколкото да ти стои и да гние.

А, верно, беее? така беше...имало и други хора тука, които помнят отдавна. :72:

Като че ли паметта ми е , как да кажа, по-емоционална. Нещо ми е направило впечатление по този хорар и съм го запомнила.

Иначе сухи теории и разни там стихотворения много трудно да останат задълго в паметта ми. 

« Отговор #1097 -: Април 12, 2011, 07:10:39 pm »
;D

и да, и не  :P  дадох я на разсрочено, ама така ми е по-добре - едни пари регулярно всеки месец  ;D

Ама дано си я прехвърлила в КАТ, защото ако новият шофьор направи ПТП ще си ти отговорна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1098 -: Април 12, 2011, 07:12:58 pm »
;D

и да, и не  :P  дадох я на разсрочено, ама така ми е по-добре - едни пари регулярно всеки месец  ;D

Ама дано си я прехвърлила в КАТ, защото ако новият шофьор направи ПТП ще си ти отговорна.

Аха, и всички глоби тя ще му плаща...скоро гледах по телевизията репортаж за "прекарани" по този начин. Много неприятно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1099 -: Април 13, 2011, 12:10:58 am »
викам, при всичкия назадък, поне Меркурий няма и да се завтори
записах се на курс - днес ми се обадиха, че не се е събрала група и курсът се отлага евентуално за началото на май ;D ;D
 :91: