Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449907 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1100 -: Април 13, 2011, 12:16:44 am »
А бе вие имате ли проблем с търсачката? :-\ Постоянно ми подменя Гугъла с Бинг /търсачката на Майкрософт  :angry: :angry: :angry:/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1101 -: Април 13, 2011, 02:45:24 am »
ретрото със сандалите, да  му се...
само срещам съученици и ме депресират,всичките пияни и пропаднали, аман от тоя Дсц.Риби,
вчера в парка едни наркомани си разпиляха пликчето със спринцовките и иглите на една детска площадка -  гнус и отврат , а бебчовците се спуснаха към тях мислейки ги за играчки
и всичко това в градинка до районното полицейско :o

М-тел пак бави сметките ,вече втори месец не са засичали,после ще ни отсекат краката до глезените,не ще може да стигнем до касата да си я платим :P
сутринта съм станала, с кафенцето и не можах да влеза в сайта,язък за мерака

изсипах си недоволството,олекна ми, за сега, че до 24/04  все ретро и с рога... :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1102 -: Април 13, 2011, 05:54:28 am »
Между другото, сега като си въвеждам наново информацията в астропрограмата си мисля, че много хубаво стана, че много от данните се затриха, защото имаше доста хора вече излезли от живота ми, които ми се подвизаваха там.  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1103 -: Април 13, 2011, 02:00:49 pm »
ретрото със сандалите, да  му се...
само срещам съученици и ме депресират,всичките пияни и пропаднали, аман от тоя Дсц.Риби,
вчера в парка едни наркомани си разпиляха пликчето със спринцовките и иглите на една детска площадка -  гнус и отврат , а бебчовците се спуснаха към тях мислейки ги за играчки
и всичко това в градинка до районното полицейско :o

М-тел пак бави сметките ,вече втори месец не са засичали,после ще ни отсекат краката до глезените,не ще може да стигнем до касата да си я платим :P
сутринта съм станала, с кафенцето и не можах да влеза в сайта,язък за мерака

изсипах си недоволството,олекна ми, за сега, че до 24/04  все ретро и с рога... :P

и аз така - от вкъщи не става...  :(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1104 -: Април 13, 2011, 11:56:12 pm »
какво ви е мнението относно вземането на важни решения по време на ретрограден Меркурий....?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1105 -: Април 14, 2011, 12:12:27 am »
какво ви е мнението относно вземането на важни решения по време на ретрограден Меркурий....?

Зависи за какви решения става въпрос и кои домове управлява Меркурий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1106 -: Април 14, 2011, 12:33:38 am »
И в момента къде е застанал, може да ти припомня нещо, което е било наложително преди да обмислиш. Но по-добре не взимай окончателно решение сега, за каквото и да е.   
« Последна редакция: Април 14, 2011, 12:39:22 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1107 -: Април 14, 2011, 01:11:46 am »
Забравих да отбележа, но наред с всичките пакости, които надробих последните дни, пред няколко дни счупих дръжката на храдилника  ;D Остана ми в ръката  :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1108 -: Април 14, 2011, 01:17:05 am »
Забравих да отбележа, но наред с всичките пакости, които надробих последните дни, пред няколко дни счупих дръжката на храдилника  ;D Остана ми в ръката  :confuse3:

да не казвам голяма дума, ама на мен не ми се случват големи гадости по ретро Мерк в Овен. В сравнение с Меркурий в други знаци, го понасям някак си по-добре. Най-вече коригирам грешки, вместо да допускам нови.

Айдеее, у наше село пак запращя дъжд....  :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1109 -: Април 14, 2011, 01:24:57 am »
днес банкоматът ми прати 2 смс-а за изтеглени пари и 2 пъти ми отчете по различно време, а аз си получих 1 теглене  ;D слава богу, от сметката само веднъж е теглено
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #1110 -: Април 14, 2011, 01:52:10 am »
А на мене ми дойдоха одитори по ретро Меркурий да ми проверяват работата на фондацията по едни проект. Мисля, че комисията остана с добри впечатления. ;)

*

holanda

« Отговор #1111 -: Април 14, 2011, 02:58:09 am »

при мен точно тогава се случват най-важните неща,взимам важни решения,изправям се пред избори и наложителност да решавам нещо . Същевременно и в главата ми настава хаос и напрежение ,мисля,мисля и се побърквам,но все пак всичко се нарежда именно докато Меркурий е в своята ретро фаза .

Меркурий е ретро и в натала ,затова не можем да очакваме,че ще е валидно за всички ..доколкото съм чела из форума, стари неща или ситуации,в които има повторяемост,се решават по ретро Мерк .
Преди малко 1 приятел ми се похвали,че възобновил отношенията си с моя приятелка,много им се радвах  :confuse3: да видим дали ще продължат , сладка двойка са  :blink:

« Отговор #1112 -: Април 14, 2011, 04:47:22 am »

Продължават мойте драми. Днес имахме много кофти ситуация с възлюбения и съм в период на изпитание. Аз се изложих много тъпо и то за нищо.... Искам да питам, вярно ли е че и ако да кои точно са планетите в периода Юни - Август ( помня Сатурн с нещо си...), които ще сложат начало на един " изпитателен срок " за много неща тази година?? Дайте инфо моля!

Момичета,
съжалявам че не съм хвърляла боб скоро,но в момента ми е .......лудница!!!!!!!
Обещавам скоро ще се реванширам!

Благодаря ви!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1113 -: Април 14, 2011, 04:52:39 am »

Продължават мойте драми. Днес имахме много кофти ситуация с възлюбения и съм в период на изпитание. Аз се изложих много тъпо и то за нищо.... Искам да питам, вярно ли е че и ако да кои точно са планетите в периода Юни - Август ( помня Сатурн с нещо си...), които ще сложат начало на един " изпитателен срок " за много неща тази година?? Дайте инфо моля!

Момичета,
съжалявам че не съм хвърляла боб скоро,но в момента ми е .......лудница!!!!!!!
Обещавам скоро ще се реванширам!

Благодаря ви!

Нищо не може да се каже без натална карта и транзитите, отнесени към нея. Сатурн винаги поставя изпитателен срок, а Плутон - още повече.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1114 -: Април 14, 2011, 04:58:26 am »

Виж, сега! Юни месец Сатурн става директен и освобождава  кардиналните от първите 2 декади.
Малко по-късно и Юпитер ще излезе от Овен и той ще освободи кардиналните.
Остава да се преживее Плутон в аспект с лични планети по кардиналния кръст и предизвикателството на Уран, което е свързано понякога с вълнуващи преживявания....Ново време настава - две тежки планети смениха знака...нищо няма е същото. Който прегърне и се потопи в промяната, ще преживее по-леко нещата. Защото всяко нещо има своя скрит смисъл.

« Отговор #1115 -: Април 14, 2011, 05:03:15 am »

Аз обичам промените, но обожавам мъжа си. Ние сме нон-стоп пред изпитания да му е.а майката...
Ще се подобряват ли, ще се освобождават ли...Ще преминем през нов етап в отношенията ли.....НЕ ЗНАМ!!!!!
ТРЕПЕРЯ! СТРАДАМ! СТРАХУВАМ СЕ! И ОБИЧАМ БЕЗУМНО!

09.01.1972   18.20  СФ
28.11.1985   10.20  СФ

« Отговор #1116 -: Април 14, 2011, 06:01:36 am »
ТРЕПЕРЯ! СТРАДАМ! СТРАХУВАМ СЕ! И ОБИЧАМ БЕЗУМНО!

Имам чувството, че чета Марая  ;D

Вие имате опозиция на Марсовете и синастиричен съвпад МАрс/Уран - напрежението ще е нормалното състояние в тази връзка. В известна степен съвпада на Нептун със Слънцето внася анестезия, но и това отминава.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1117 -: Април 14, 2011, 04:26:19 pm »
това, което си мисля сега и смятам да направя след като отмине ретро фазата го отлагам от доста време...
свързано е с работата....
иначе в натал Мерка си е директен, У5 и У8....У10 прави квадрат към Меркурий в 7-ми....Сатурн прави тригон от 10 ти дом....
та може би е добре, защото сигурно е добре идеята първо да узрее в главата ми и после наистина да предприема тази стъпка, а не да отлагам.....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1118 -: Април 14, 2011, 04:36:54 pm »

Виж, сега! Юни месец Сатурн става директен и освобождава  кардиналните от първите 2 декади.
Остава да се преживее Плутон в аспект с лични планети по кардиналния кръст и предизвикателството на Уран, което е свързано понякога с вълнуващи преживявания....Ново време настава - две тежки планети смениха знака...нищо няма е същото. Който прегърне и се потопи в промяната, ще преживее по-леко нещата. Защото всяко нещо има своя скрит смисъл.
Стела, това ми звучи много обнадеждаващо.... :blink:
надявам се и промяната да искат нас......

*

Stella

• 7765
« Отговор #1119 -: Април 14, 2011, 04:54:10 pm »

Стела, това ми звучи много обнадеждаващо.... :blink:
надявам се и промяната да искат нас......

Ванила, само този, който не е бил ограничаван не знае колко е ценна свободата...трябва да има пречки и ограничения, за да се научим да ценим това, което получаваме накрая. На това ни учи Сатурн. Но най-вече трябва да извършим промяната вътре в нас - на това ни учи Плутон. И добре, че след тях идва Уран, който дава смелост и кураж и действа на външно ниво. Докато Плутон руши остарели модели вътре в нас и създава нови мотивации, то Уран руши навънка и създава нови връзки, нов ред. Плутоновите трансформации са невидими за външния свят п- ясно е,у че нещо преживява човека, че се случват събития извън неговия контрол, но не е ясно какво. Яснотата идва накрая, когато Плутоновият транзит приключи. С уран не е така - при Уран в аспект с лични планети настъпва период на ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ. На "ПРОБА-ГРЕШКА". Пожелавам на всички кардинални успешно да преминат теста на Уран.