Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450627 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1120 -: Април 14, 2011, 05:44:42 pm »
Аз прехвърлих синастрията на Оушън в темата за синатрии и написах своето мнение там.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1121 -: Април 14, 2011, 06:08:29 pm »
ТРЕПЕРЯ! СТРАДАМ! СТРАХУВАМ СЕ! И ОБИЧАМ БЕЗУМНО!

Имам чувството, че чета Марая  ;D

Вие имате опозиция на Марсовете и синастиричен съвпад МАрс/Уран - напрежението ще е нормалното състояние в тази връзка. В известна степен съвпада на Нептун със Слънцето внася анестезия, но и това отминава.

Кое отминава, анестезията ли?  или напрежението? :))) Марсовете ни Овен - Везни МНОГО не се обичат :)))))

« Отговор #1122 -: Април 14, 2011, 06:30:17 pm »
Анестезията  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1124 -: Април 15, 2011, 05:39:08 am »

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1125 -: Април 15, 2011, 11:25:32 pm »
Може ли да се правят промени във външния вид по ретро меркурий...? Глася се за промяна в цвета на косата, по-скоро връщане към стария ми, най-присъщ цвят. знам, че луната се гледа и разкрасяването не е комуникация, договори, техника и т.н., но все пак да питам... в случая брои ли се за започване на нещо ново?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1126 -: Април 16, 2011, 02:04:11 am »
интересува ме за интервю за работа по ретро меркурий - работодателят направо е казал, че одобрява човека и определя дата за започване на работа. дали има вероятност да се отметне?

« Отговор #1127 -: Април 16, 2011, 02:06:41 am »
А може като отиде там да се окаже, че ще рати не това,което очаква, а нещо друго.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1128 -: Април 16, 2011, 04:02:51 am »
Може ли да се правят промени във външния вид по ретро меркурий...? Глася се за промяна в цвета на косата, по-скоро връщане към стария ми, най-присъщ цвят. знам, че луната се гледа и разкрасяването не е комуникация, договори, техника и т.н., но все пак да питам... в случая брои ли се за започване на нещо ново?
придвижвам си въпроса малко по-напред....много ми се иска някой да отговори :)

« Отговор #1129 -: Април 16, 2011, 04:09:24 am »
придвижвам си въпроса малко по-напред....много ми се иска някой да отговори :)

Не смятам, че поемаш голям риск, щом вече знаеш как ти стои стария цвят.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1130 -: Април 16, 2011, 08:28:22 am »
едно момиче ми направи поръчка на орифлейм, но ми написа номерата на продуктите по нета и като дойдоха нещата се оказа, че не била поръчвала минерален фон дьо тен.. сега ще си го бия от главата.. телефона ми и той горкия е доста изплискал  ;D преди два часа едва забелязах, че ми показва дата 5ти януари  ;D
едно приятелче имаше изпит миналата седмица и ми каза, че момичето, което му обяснявало как се решават задачите по статистика с триста зора изкарало 3, а той има 5 и си призна, че 5 му е много  ;D ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1131 -: Април 16, 2011, 03:28:42 pm »

само този, който не е бил ограничаван не знае колко е ценна свободата...трябва да има пречки и ограничения, за да се научим да ценим това, което получаваме накрая. На това ни учи Сатурн. Но най-вече трябва да извършим промяната вътре в нас - на това ни учи Плутон. И добре, че след тях идва Уран, който дава смелост и кураж и действа на външно ниво. Докато Плутон руши остарели модели вътре в нас и създава нови мотивации, то Уран руши навънка и създава нови връзки, нов ред. Плутоновите трансформации са невидими за външния свят п- ясно е,у че нещо преживява човека, че се случват събития извън неговия контрол, но не е ясно какво. Яснотата идва накрая, когато Плутоновият транзит приключи. С уран не е така - при Уран в аспект с лични планети настъпва период на ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ. На "ПРОБА-ГРЕШКА". Пожелавам на всички кардинални успешно да преминат теста на Уран.

и накрая идва Сатурн да съгради върху разчистеният терен нещо дълготрайно  и плодотворно, причино-следствени връзки във времево-пространственната реалност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1132 -: Април 16, 2011, 04:57:05 pm »
А може като отиде там да се окаже, че ще рати не това,което очаква, а нещо друго.
Аз два пъти съм започвала работа и съм подписвала договор за работа на ретро Мерк.
И двата пъти се оказа ,че месец след започването излизат някакви недоразумения,промени на раб . време от първоначално договореното,допълнително товарене за странични дейности без заплащане..
Тия дни ми се развалиха пералнята и микровълновата,оправиха ги срещу солидна сума,кой знае докога ще издържат..
Подписах и договор за Интернета,уж щеше да е двойно по-бърз,пък не съм забелязала..Май и компютрите ми имат нужда от преинсталация,ама няма да им се случи, докато не тръгне директен.

« Отговор #1133 -: Април 17, 2011, 03:20:00 am »
Най-редовно по ретро Меркурий се връщам към стара версия на скайп. Обикновено 3.8
Сега отново.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1134 -: Април 17, 2011, 04:15:03 am »
купих духалка- ама нямам научаване ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1135 -: Април 17, 2011, 02:39:39 pm »
пироманка :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1136 -: Април 17, 2011, 10:55:14 pm »
7 days to go

*

Stella

• 7765
« Отговор #1137 -: Април 17, 2011, 11:12:17 pm »

Че какъв ти е проблема? - да няма да се возиш или да готвиш на нея? Не е и канцеларска стока, нито средство за комуникация... :unsure:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1138 -: Април 17, 2011, 11:19:37 pm »
Аз бях купила една духалка на ретро Мерк и в последнствие установих, че няма термостат, а би трябвало да има или ако го има не е във вида в който аз го познавам.  ;D Духа си безспирно.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #1139 -: Април 17, 2011, 11:32:19 pm »
Аз бях купила една духалка на ретро Мерк и в последнствие установих, че няма термостат, а би трябвало да има или ако го има не е във вида в който аз го познавам.  ;D Духа си безспирно.  :-[

Ами да си духа, нали това и е работата? :wub:
Шегувам се! Това може да не е фабричен дефект, а просто да си такъв модела - безспирно духащ.