Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451260 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1200 -: Май 03, 2011, 08:18:27 pm »
да ви задам един малко тъп може би въпрос, но възможно ли е директния Меркурий преди да напусне ретроградната си сянка все още да причинява нерзбории....? :-[ :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1201 -: Май 03, 2011, 10:06:25 pm »
Охоо и още как.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1202 -: Май 04, 2011, 12:06:39 am »
да ви задам един малко тъп може би въпрос, но възможно ли е директния Меркурий преди да напусне ретроградната си сянка все още да причинява нерзбории....? :-[ :unsure:

На макс...Много се изложи тоя път...това говедце... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1203 -: Май 04, 2011, 03:01:40 am »
аз питам, защото обстановката на работа е като по ретро Меркурий..... :-X
много нерви...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1204 -: Май 04, 2011, 07:26:32 pm »
Охоо и още как.

Меркурий в ретро сянката си и на мен ми спретва номерца, макар и дребни.

Ето какво съобщение получавам днес в личния си бележник в дир.бг, преведено с гугъл транслейт ;D:

Цитат
rebekahalkhalifa@yahoo.com
Здравейте ...
Пожелавам ви най-добрите Комплимент на сезона, с надеждата, че сте физически и здравословно добре, аз вярвам, че тази поща ще достигне в добро състояние. Моето име е Ревека аз видях профила си в www.clubs.dir.bgand се възхищавам, мисля, че можем да направим това заедно, моля, аз ще искам да се свържете с мен чрез моя имейл адрес: (rebekahalkhalifa@yahoo.com) Аз ще кажа те повече за себе си, да ви изпратя снимка, веднага след като се свържете с мен назад, подскача за прекрасен Вашия отговор най-скоро,
Ревека ....

Hello...
I wish you best Compliment of the season,with hope that you are physically and healthly alright,l do believe that this mail will reach in good condition. My name is Rebekah i saw your profile in www.clubs.dir.bgand admire it, i think we can make it together, please i would like you to contact me through my email address:( rebekahalkhalifa@yahoo.com ) i will tell you more about myself, also send you my photo,as soon as you contact me back, hopping for your lovely reply soonest,
Rebekah....

Подскача за прекрасен Вашия отговор.  ;D ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1205 -: Май 04, 2011, 08:12:54 pm »
незнам,и аз вчера имах малко емоционални проблемчета

да му се не види и Мерка  :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1206 -: Май 05, 2011, 12:24:48 am »
хахаххахахах Лилииииии  :haha: :haha: :haha: подскачаааа
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1207 -: Май 10, 2011, 12:44:18 am »
Свърши ли тоя смръдлив Меркурий? Вече НЕ издържам бе хора! Не издържам от нерви и скандали!!!!!!!!!!!!!!!!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1208 -: Май 16, 2011, 03:33:55 pm »
Вчееера кааак подивяяях!  :-X
От Близууууууу ми се обаждат, че съм имала неплатена сметка за април. Оказа се, че като съм преподписала договора на 18ти, са ме прехвърлили от стара партида ли кво е там, на нова, а там нямам плащане по новия договор. Да, ама на 13ти си платих целия месец по стария договор. И така, около час да се разберем кой на кого какво има да дава изобщо(те на мен или аз на тях) и защо не си го прихванат сами  ;D Не ме качиха на черешата, ами телефона тесен им го направих  :angry:

Искам само да ви "светна", че след N-брой разговори с Близууу във връзка с горния проблем, сагата продължава с 2 действащи договора, 2 паралелни задължения, и едно голямо мазало... което тази сутрин ми обещата ха оправят до края на деня. И, разбира се, една голяма бяла птица (моя милост), която поръчва интернет и кабелни услуги по ретро Меркурий, пък се прави, че е информирана какво се случва тогава  :41: :33:  да се таковам в таковата  :rakeattack:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1209 -: Юли 08, 2011, 03:35:17 am »
Замислих се днес кога се обръща Меркурий ретроградно. На 04 август, ако не бъркам.
Ще ми е точно върху Юпитера(У5), с който са във взаимна рецепция и ще се върне върху СЛВ и Марс(У7). Участва с тях в голям огнен тригон(с У5 и У9) и в "малко" квадрати с Уран  ;D Мерка е У11 и У9.

Какво мога да очаквам според вас? След като транзитния ретро Мерк ще е в опозиция сам на себе си откъм 10ти дом? Лудории по 5ти дом ли?  :rolleyes: Лошото е, че няма да съм в отпуск точно тогава, но пък детето ще е при баща си... може и да ме хванат дивите, все пак ще съм мома...  ;D ;D ;D с участието на 11 дом, на който е управител? Нещо групово, например  :57:
Както знаем, въпреки че ми е ретро в натала, при мен ретро Мерк си дивее с пълна сила  ;D

А Шопенхауер

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1210 -: Август 07, 2011, 11:56:15 pm »
Един въпрос...предстои ми пътуване в чужбина, за което зная и е планирано още преди ретро фазата на меркурий. Проблем ли е да се вземат билетите сега през ретроградния период? Пътуването няма да е по ретро меркурий. Меркурий ми е много важна планета в натала, на куспидата на 7-ми и 9-ти дом...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1211 -: Август 08, 2011, 12:01:19 am »
Можеш и сега да ги вземеш, стига да не се наложи после да ги презаверяваш по причини, които първоначално не са били предвидени. Пък ако датата на отпътуване вече е фиксирана и не подлежи на промяна, предполагам няма начин рейсът да се анулира впоследствие, това звучи абсурдно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1212 -: Август 08, 2011, 12:18:40 am »
Един въпрос...предстои ми пътуване в чужбина, за което зная и е планирано още преди ретро фазата на меркурий. Проблем ли е да се вземат билетите сега през ретроградния период? Пътуването няма да е по ретро меркурий. Меркурий ми е много важна планета в натала, на куспидата на 7-ми и 9-ти дом...
Аз си бях купила веднъж  билети на ретро меркурий за Гърция- отиване и връщане и си изпуснах влака на връщане и билета ми изгоря. Тогава знаех, че е ретро мерк. и след няколко дни щеше да стане директен, но пък  щеше да е по-скъпо, затова избързах с купуването на билетите ... и  накрая ми излезе двойно  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #1213 -: Август 08, 2011, 04:30:47 am »
Аз си бях купила веднъж  билети на ретро меркурий за Гърция- отиване и връщане и си изпуснах влака на връщане и билета ми изгоря. Тогава знаех, че е ретро мерк. и след няколко дни щеше да стане директен, но пък  щеше да е по-скъпо, затова избързах с купуването на билетите ... и  накрая ми излезе двойно  ;D

Иххххххх, начиииии! Предстои ми да си резервирам билети за Холандия за октомври месец, понеже отсега е по-евтино. Смятам да пътувам с приятелката ми, която ще идва в България и на връщане ще ме вземе със себе си в същия самолет. Не мога да чакам до края на август, когато меркурий става директен. Сигурно ще е по-скъпо тогава, а може да свършат местата за този полет. Ама, че тъпо!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1214 -: Август 08, 2011, 04:36:07 am »
 и аз изгърмях с този ретро Меркурий- уговорих си работници да ми правят терасата точно на 3ти август да започват работа- дойдоха едва днес/7ми /  и ми отказаха......а всичко е подготвено за ремонт-багажа е скупчен в стаята.... приятно....е то по тази логика всички уговорки,които правя до 20ти т.м ще завършват така ли?...... :angry:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1215 -: Август 08, 2011, 04:46:59 am »
 При мен датите на тръгване и връщане са ясни, както и пътуването, още преди да стане ретро. Става въпрос за командировка, но е добре билетите да се вземат по-рано заради цените...чудя се да чакам ли...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1216 -: Август 08, 2011, 06:42:44 am »
и аз изгърмях с този ретро Меркурий- уговорих си работници да ми правят терасата точно на 3ти август да започват работа- дойдоха едва днес/7ми /  и ми отказаха......а всичко е подготвено за ремонт-багажа е скупчен в стаята.... приятно....е то по тази логика всички уговорки,които правя до 20ти т.м ще завършват така ли?...... :angry:

Ще се налага да предоговаряш условия. Аз не смея даже да си пребоядисам стените, защото ме е страх, че после няма да ги харесам или ще ми дойде друг акъл. въпреки, че близък човек ще ми боядисва.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1217 -: Август 08, 2011, 09:08:22 am »
При ретро Мерк си поръчах една джаджа, втора ръка, която дойде изненадващо без зарядно. Изпаднах в чудо от къде да намеря зарядно и поръчах едно от интернет магазин - първо ми сбъркаха номера на поръчката и след това се оказа дефектно зарядното. Поръчах друго на дистрибуторите - е, не го докараха. А със самия уред ми е трудно да боравя и до ден днешен.
« Последна редакция: Август 08, 2011, 09:27:58 am от Provocatrice »

« Отговор #1218 -: Август 08, 2011, 07:50:26 pm »
и аз изгърмях с този ретро Меркурий- уговорих си работници да ми правят терасата точно на 3ти август да започват работа- дойдоха едва днес/7ми /  и ми отказаха......а всичко е подготвено за ремонт-багажа е скупчен в стаята.... приятно....е то по тази логика всички уговорки,които правя до 20ти т.м ще завършват така ли?...... :angry:

Ще се налага да предоговаряш условия. Аз не смея даже да си пребоядисам стените, защото ме е страх, че после няма да ги харесам или ще ми дойде друг акъл. въпреки, че близък човек ще ми боядисва.

че то със строители как да се предоговоря-аз не пея в хора там.......а този ретро Меркурий то мисля още от 25ти  юли- да започна ремонта преди 3ти август-ама-на ........ Отделно се обади и стара болка в отношенията ми с една колежка-много ми работи този ретро Мерк  и това е/ асц в дева и МЦ-блз; Мерк. в телец/9дом/  :(
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1219 -: Август 08, 2011, 10:50:06 pm »
и аз изгърмях с този ретро Меркурий- уговорих си работници да ми правят терасата точно на 3ти август да започват работа- дойдоха едва днес/7ми /  и ми отказаха......а всичко е подготвено за ремонт-багажа е скупчен в стаята.... приятно....е то по тази логика всички уговорки,които правя до 20ти т.м ще завършват така ли?...... :angry:

че то със строители как да се предоговоря-аз не пея в хора там.......а този ретро Меркурий то мисля още от 25ти  юли- да започна ремонта преди 3ти август-ама-на ........ Отделно се обади и стара болка в отношенията ми с една колежка-много ми работи този ретро Мерк  и това е/ асц в дева и МЦ-блз; Мерк. в телец/9дом/  :(

Ох, като сме почнали да се оплакваме, да си кажа и аз, че гадината ми управлява 3 дома.

Шести дом на работата - викат ме през отпуската ми на работа да довършвам спешно едни стари работи.

Седми дом на партньорството - разчиствам стари/затлачени отдавна отношения с партньорите, изясняване на позициите.

Девети дом на далечните пътувания - тука ми е най-големия страх да не се провали нещо, че ще си правя резервацията он-лайн, на всичкото отгоре.