Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451078 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1420 -: Март 13, 2012, 05:44:02 pm »
Вале, това наистина е страшно. Слава Богу, че всичко е наред. Че то и с тая дата 13-и...аз все имам едно наум.

« Отговор #1421 -: Март 13, 2012, 05:53:04 pm »
Малката днеска щеше да се удуши и то със телефон.Омотала си е кабела около вратът и той като е тънък не го видях от дрешките. Гледах я,че играе с него и след 5 секунди като се обръщам лицето й беше посиняло без да каже нищо,дори звук не издаде, толкова много дърпала,че чак й се врязал в кожата и сега има белези.....незнам на кой свят съм днеска.
:o :o Добре,че всичко се е разминало и си реагирала навреме. :wub:
Аз по ретро Меркурий да се похваля,че синът ми започна да прави сериозни опити да проговори;опитва се да каже цяло изречение.(независимо,че е трудно разбираемо,важно е,че взе да се отпуска.)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1422 -: Март 13, 2012, 05:53:53 pm »
Вале, това наистина е страшно. Слава Богу, че всичко е наред. Че то и с тая дата 13-и...аз все имам едно наум.
Аз също го мразя 13 и то вторник -дават го по-фатален от петък-13
Но днес ти трябва да благодариш Валя :25: :25: :25:
Наистина това е много силен стрес което си изживяла
Милата душичка
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1423 -: Март 13, 2012, 06:11:52 pm »
Moonlight и малката днес каза 2 нови думи, и постоянно си говори,а преди говореше от време на време.
samoella, права си, цял ден това правя, благодаря на Господ,че се размина само с това. Никога не съм вярвала,че ще обичам някого или нещо толкова много,че да не мога да живея без него,не виждам смисъл в живота ми ако не е това човече част от него. За първи път изпитвам панически страх да не я загубя, покрай тази ситуация осъзнах колко е крехък живота и как лошите неща се случват за секунди
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1424 -: Март 19, 2012, 08:16:18 am »
По време на ретроградни Меркурий и Марс подходящо време ли е човек да отиде в държавна институция да оправи документи, на които отдавна им е минал срока, в който е трябвало да ги оправи?

Очевидно ще се наложи. По принцип периодът не е добър за оправяне на документи.
Но щом трябва.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1425 -: Март 19, 2012, 09:06:30 am »
По време на ретроградни Меркурий и Марс подходящо време ли е човек да отиде в държавна институция да оправи документи, на които отдавна им е минал срока, в който е трябвало да ги оправи?

Абсолютно подходящо време. Причината е в подчертаното.
/Препоръчително е да не се пързаляме по инерция с масовите внушения на всякаква астропаплач./

« Отговор #1426 -: Март 19, 2012, 09:22:17 am »
http://www.temura.net/%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B9/

"Меркурий е покровител също така на крадците и на мошениците. При ретрограден Меркурий, особено ако той има и напрегнат аспект с малфакторите Марс и Сатурн, понякога с Уран и Плутон, тази част от хората стават доста активни и изобретателни. В тези периоди зачестяват измамите и кражбите по домове, офиси, банки, трезори. Обект на кражба по-често стават хората, които са в сатурнова криза."

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1427 -: Март 19, 2012, 09:41:34 am »
Сега не е хубаво да се купуват имоти, нали така?

« Отговор #1428 -: Март 19, 2012, 09:44:08 am »
Сега не е хубаво да се купуват имоти, нали така?
договорите,по ретро мерка, а и се продават лесно всички боклуци  +ретро сатурн недвижимости
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1429 -: Март 19, 2012, 09:48:50 am »
Мда-мерси, стреличка  :blink:

« Отговор #1430 -: Март 23, 2012, 04:12:11 pm »
Когато в сол. карта Меркурий е ретрограден - предполага ли непрестанно връщане към стари и отминали вече за нас неща :-\

« Отговор #1431 -: Март 23, 2012, 05:39:02 pm »
romantica, според мен може да има такава тенденция, но предвид факта, че знаеш за нея, може и да може да я предотвратиш. Особено ако Мерка е в Овен, мисля че самия знак донякъде ще компенсира връщането към стари неща, защото не е такъв по природата си. Виж, ако Мерк е в Риби в солара, може и да се позасили, знам ли. Но пък според мен може да даде и по-спокойна, концентрирана и вникваща в дълбочина мисъл и някои добри идеи, така че всяко зло за добро.

Иначе аз за какво влязох в тази тема ... а да ... да обявя влизането на Мерк, или по-скоро завръщането му, в Риби и просто вече предусещам, че ако в Овен ми се бяха спестили някои негативни тенденции за периода, вече са си направо налице.  ;D ;D Компютъра гасне, тока спира. А като цяло се чувствам като чатната с някаква астрална лопата, малко не на себе си, това не знам защо, но е от обяд някъде, рядко ми се случва принципно така. Но този ще ме гони сега с тригони и секстили на поразия.  ;D ;D

« Отговор #1432 -: Март 23, 2012, 05:49:27 pm »
Когато в сол. карта Меркурий е ретрограден - предполага ли непрестанно връщане към стари и отминали вече за нас неща :-\

Това,което аз съм чела за ретро Меркурий в солара е,че се случва на всеки 6години.И е свързано с укриване на информация,лъгане,реорганизиране на мисълта. :blink:И в крайна сметка или ти ще послъгваш или теб ще послъгват. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1433 -: Март 23, 2012, 06:45:52 pm »

Това,което аз съм чела за ретро Меркурий в солара е,че се случва на всеки 6години.И е свързано с укриване на информация,лъгане,реорганизиране на мисълта. :blink:И в крайна сметка или ти ще послъгваш или теб ще послъгват. ;)

Ехеее, интересна зависимост. това не бях го чувала. А проследила ли си дали се повтаря наистина на всеки 6 години. Меркурий няколко пъти в годината става ретрограден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1434 -: Март 23, 2012, 06:53:34 pm »

Ехеее, интересна зависимост. това не бях го чувала. А проследила ли си дали се повтаря наистина на всеки 6 години. Меркурий няколко пъти в годината става ретрограден.

Не съм го проследявала; затова и писах "че съм го чела". :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1435 -: Март 23, 2012, 07:16:09 pm »

аз имах такъв в предния солар. не забелязах връщане към стари неща, по-скоро има забавяне по въпросите управлявани от Меркурий. имам го и в настоящия, явно ще продължавам с вече започнатите, но недовършени неща по Мерк. въпроси. за укриване на информация - не знам, но много мислене и реорганизация на мисълта - да. просто няма реализация на нещата, плануваш, мислиш и така...бавно, като че ли има застой.
зависи в кой дом е Меркурий, какво значение има в картата и т.н.
« Последна редакция: Март 23, 2012, 07:22:15 pm от Grace »

« Отговор #1436 -: Март 23, 2012, 07:28:13 pm »

аз имах такъв в предния солар. не забелязах връщане към стари неща, по-скоро има забавяне по въпросите управлявани от Меркурий. имам го и в настоящия, явно ще продължавам с вече започнатите, но недовършени неща по Мерк. въпроси. за укриване на информация - не знам, но много мислене и реорганизация на мисълта - да. просто няма реализация на нещата, плануваш, мислиш и така...бавно, като че ли има застой.

Тоест това с 6години отпада. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #1437 -: Март 23, 2012, 07:31:58 pm »
ами явно  ;D
при мен - факт. за 2011 и 2012 - все ретрограден в солара  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1438 -: Март 23, 2012, 08:33:26 pm »

непрекъснато. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1439 -: Март 23, 2012, 08:34:55 pm »

Това не ти важи за цялата година, така, че споко! Колкото време Меркурий е ретро за тебе, толкова и за останалите. А тази ретроградност ще му е малко повече от месец, слава богу!