Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451353 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1440 -: Март 23, 2012, 09:51:23 pm »
Стела, аз ли нещо не те разбрах или ти мен ?
Меркурий, ретро, в солара, за цялата година.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1441 -: Март 23, 2012, 10:10:03 pm »
Стела, аз ли нещо не те разбрах или ти мен ?
Меркурий, ретро, в солара, за цялата година.

Меркурий ретро цяла година? ;D
Хорарът се транзитира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #1442 -: Март 23, 2012, 10:14:42 pm »
не говоря за хорар, а за СОЛАР.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1443 -: Март 23, 2012, 10:16:05 pm »
не говоря за хорар, а за СОЛАР.

:72: Стана тя каквато стана..да спираме да се обясняваме, щото съвсем втаса работата по ретро Меркурий. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1444 -: Март 23, 2012, 10:30:00 pm »
Много благодаря на всички за отговорите!

ThunderGoddess, да, става въпрос за Меркурий в риби :blink:

MoonLight, това с реорганизацията на мисълта ми звучи добре :blink:

Grace, при мен не е влезнал солара още в сила, но имах неочаквано връщане към нещо отминало и изстрадано вече. Много неочаквано, неприятно, но и освобождаващо ми подейства.... Преди малко получих мейл от една съученичка, с която никога не сме били близки...
Кой знае към какви неща ще ме върне още, че при мен като се появи трудност обичам да бягам с бясна скорост и ще има доста чистене  ;D
Странно е някак, мислите ми са разпилени, а и нарушават ми спокойствието ;D Задължително ще го изследвам и ще си записвам ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1445 -: Март 24, 2012, 09:24:50 am »
Цитат
Grace, при мен не е влезнал солара още в сила, но имах неочаквано връщане към нещо отминало и изстрадано вече. Много неочаквано, неприятно, но и освобождаващо ми подейства.... Преди малко получих мейл от една съученичка, с която никога не сме били близки...
Кой знае към какви неща ще ме върне още, че при мен като се появи трудност обичам да бягам с бясна скорост и ще има доста чистене 
Странно е някак, мислите ми са разпилени, а и нарушават ми спокойствието  Задължително ще го изследвам и ще си записвам

освен като ретро Меркурий, ми звучи и като нещо по Хирон. обърни внимание и на него.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1446 -: Март 24, 2012, 10:04:16 am »
Започнах си ремонта. С уточнението, че в моя случай това е нещо, планирано миналата година и сега реално завършвано. Също е интересно, че моите си майстори първоначално ми отказаха, защото ги беше ангажирал друг. Но, ретро Меркурий удари едно рамо, защото другият им забави задачата и сега са ми налични на мен. Юпитер ми е близо до К4 и аз очаквах да има положително развитие.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1447 -: Март 24, 2012, 10:06:48 am »
Moonlight и малката днес каза 2 нови думи, и постоянно си говори,а преди говореше от време на време.
samoella, права си, цял ден това правя, благодаря на Господ,че се размина само с това. Никога не съм вярвала,че ще обичам някого или нещо толкова много,че да не мога да живея без него,не виждам смисъл в живота ми ако не е това човече част от него. За първи път изпитвам панически страх да не я загубя, покрай тази ситуация осъзнах колко е крехък живота и как лошите неща се случват за секунди

Искрено ти съчувствам. Този ужас и страх за децата мен ме дави ежедневно. Просто ме задушава. Но... Все така ще е. Господ да ги пази, ние все ще се страхуваме. Но моят като беше по-малък трябва да ти кажа, че бях махнала всичко, вси-чко. Кабели, прибори, въжета, щори - всичко. Да не поемам рискове.  :'(

« Отговор #1448 -: Март 24, 2012, 03:22:34 pm »
освен като ретро Меркурий, ми звучи и като нещо по Хирон. обърни внимание и на него.

абсолютно, сол. Хирон :soe: нат. Меркурий :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1449 -: Март 25, 2012, 10:36:25 pm »

romantica, много интересно. мунданната опозиция Марс - Хирон при мен е на оста Асц/Дсц, само че Хирон е на Дсц. при теб е обратното. заинтересувах се от събитието, което описа. би трябвало при мен да даде нещо с обратен знак ? 

*

Stella

• 7765
« Отговор #1450 -: Март 26, 2012, 07:20:02 pm »

И аз имах съвпад на Хирон с Меркурий в Риби, но вече е разходящ. Меркурий ми управлява 7 дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1451 -: Април 01, 2012, 10:08:42 pm »
Гадината май на 4.04. става директен. А докога ще бъде в ретро сянка?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1452 -: Април 01, 2012, 10:17:31 pm »
до 24 април, за да сме точни
« Последна редакция: Април 03, 2012, 12:05:13 pm от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1453 -: Април 01, 2012, 10:21:48 pm »
до към 18-20 април

Благодаря, Грейс!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1454 -: Април 02, 2012, 10:47:06 am »
да търгва директен че толкова глупави грешки в работата си досега не бях правила...

« Отговор #1455 -: Април 02, 2012, 11:54:55 am »
Да, и на мен ми писна от тоя докато е ретро, досаден е ... А за ретро сянката ... как по-точно действа тя?  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1456 -: Април 02, 2012, 12:22:49 pm »
Да, и на мен ми писна от тоя докато е ретро, досаден е ... А за ретро сянката ... как по-точно действа тя?  :unsure:

Ами, действа като "опашка". Има остатъчен ефект. Започваш да си откриваш допуснати грешки при ретроградното движение на планетата през тези градуси, намираш изгубени документи, сещаш се, че трябва да напишеш някое писмо, което си отлагал и т.н.

« Отговор #1457 -: Април 02, 2012, 12:35:28 pm »

Ами, действа като "опашка". Има остатъчен ефект. Започваш да си откриваш допуснати грешки при ретроградното движение на планетата през тези градуси, намираш изгубени документи, сещаш се, че трябва да напишеш някое писмо, което си отлагал и т.н.

Благодаря!  :blink:

« Отговор #1458 -: Май 17, 2012, 10:47:31 am »
Здравейте, влияе ли ретроградния меркурий  :unsure:при преместване в ново жилище? трябва ли да го отложа?  :unsure:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1459 -: Май 17, 2012, 11:26:22 am »
аз мисля, че вече е директен ;D но пък венера стана ретроградна, май и тя би оказала влияние особено ако преместването непосредствено е свързано и със скъпи покупки.