Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450334 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1580 -: Ноември 04, 2012, 12:23:42 pm »
Между другото, това предретроградие с Меркурий в Стрелец ме накара да се замисля за фалшивия двойнствен морал и колко злобни и двулични могат да бъдат някои "щастливо женени" хора. Влизам тук да се разтоваря малко и това бе първата тема, към която посегнах, много интересна синхроничност се получи... Но оня горе гледа и един ден им го връща чрез онова, към което толкова силно са се стремяли и което най-силно са искали. А не дай боже да им кажеш и някои истини в очите - веднага те набеждават за злобен и завистлив, защото просто не намират друго обяснение за поведение, коренно различно от тяхното. Не им е лесно и на двуличниците.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1581 -: Ноември 04, 2012, 12:30:33 pm »
Между другото, това предретроградие с Меркурий в Стрелец ме накара да се замисля за фалшивия двойнствен морал и колко злобни и двулични могат да бъдат някои "щастливо женени" хора. Влизам тук да се разтоваря малко и това бе първата тема, към която посегнах, много интересна синхроничност се получи... Но оня горе гледа и един ден им го връща чрез онова, към което толкова силно са се стремяли и което най-силно са искали. А не дай боже да им кажеш и някои истини в очите - веднага те набеждават за злобен и завистлив, защото просто не намират друго обяснение за поведение, коренно различно от тяхното. Не им е лесно и на двуличниците.  :mellow:
Олееееее, точно това щях да те питам теб даже...кавгата заради ретро меркурия ли е  ;D и даже като цяло и аз мисля така...всичко се пише и всеки си получава заслуженото за поведението и думите си..и че комплексарите си мислят, че все някой им завижда или незнам си каквооо хахахха  ;D почти същото щях да пиша

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1582 -: Ноември 04, 2012, 12:42:23 pm »
Ами не знам, вие докато се дърлехте (не е лично към теб), на мен има кой да ми троши нервите извън форума. Целия панаир тука го изтървах, сега наваксвам. :))

Иначе що се отнася до обсъждания казус - във форума се е случвало и друг път да се споделя за връзка с обвързан мъж, но реакциите са всеки път различни, различен резонанс се получава, а и се реагира според човека. :)

Сега като се правим на мили, хрисими и добри, естествено че ще ни се размине нравоучението. Ако пък мрънкаме често и ореваваме форума, рискуваме един ден всичко споделено да бъде използвано срещу нас вместо да потъне в забрава. За едно и също нещо един може да го аплодират, друг ще е натирен като мръсно куче. :)

Ами какво да ви кажа - внимавайте какво, къде и пред кого споделяте, бъдете по-избирателни! Разбирам, че в тежки и натоварени емоционално моменти всеки има нужда от отдушник и може да му се иска да си "излее душата", но моля ви се - избирайте точното място и точните хора, за да не се чудите после отде ви е дошло. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1583 -: Ноември 04, 2012, 12:54:07 pm »
По-добре,женена,разведена,с любовник,с два ;D Отколкото стара мома ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1584 -: Ноември 04, 2012, 01:00:24 pm »
Милки, ти не си щастливо женена, затова не мога да те съдя. Достатъчно си споделяла за семейния си живот във форума, за да се направи съответният извод, че в твоя случай изневярата не е продиктувана само от желание "да си я начешеш", а в търсене на това, което ти липсва у дома с твоя мъж, в други отношения. Да, в случая може би сексът е катализатор, но чрез него човек запълва и други липси - емоция, внимание, споделеност...

Относно изказването ми за "щастливо женени" - имам такъв случай пред очите си, извън форума, не визирам никой от пишещите тук. Влязох и аз да изпусна пара, темата ми се стори подходяща. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1585 -: Ноември 04, 2012, 01:03:41 pm »
По-добре,женена,разведена,с любовник,с два ;D Отколкото стара мома ;D

"Старата мома" утре може да се омъжи и да създаде едно здраво, щастливо семейство, а ти винаги ще си нещастна в брака си и извън него, прелитаща "от цвят на цвят".

*

Divna

• 2478
« Отговор #1586 -: Ноември 04, 2012, 02:07:57 pm »
В западните държави е съвсем нормално жените да се омъжват след 35г, дотогава градят кариера, живеят си живота.

Taka е. И израза "стара мома" не е познат. Често жените раждат дори първото си дете при уранова опозиция /40-43/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1587 -: Ноември 04, 2012, 02:14:02 pm »
Често жените раждат дори първото си дете при уранова опозиция /40-43/.

Ако успеят да заченат без проблеми, но това е доста относително.
Снощи на бях на празнично събирание, запознах се с една жена от нашата маса. Тя сподели за някаква нейна позната, която за пръв път забременява и ражда на 44 (без да прави инвитро). Някои жени пък цял живот се мъчат да се сдобият с детенце, на какво ли не се подлагат, а други раждат като крави - и на 20, и на 40, без никакъв проблем по няколко. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1588 -: Ноември 04, 2012, 02:14:29 pm »

Тук сте се събрали  ято недоебани и злобни жени ;D Това е извода........горките.Грозни и недонаебани!!!

Морала, си го наместете някъде другаде,може да се почувствате облекчени :blink:

Ай, ай, ай ... :57: По-кротко с изказванията за себеуважаващите се жени. Има жени, които се ценят достатъчно и предпочитат да бъдат сами отколкото зле придружени. Живота не е само секс, Милки.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1589 -: Ноември 04, 2012, 02:21:39 pm »
Да ви кажа, сексуалната задоволеност или незадоволеност според мен няма нищо общо с държането и отношението на една жена спрямо себеподобни. Вътрешната същност трудно се променя, независимо от външните условия. Виждала съм жени, които бият тъпан за това колко са желани, влюбени, щастливи и от какво мъжко внимание са заобиколени, а при всеки удобен случай гледат да захапят някой или да изпуснат зад гърба отрова, захаросано усмихвайки се. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #1590 -: Ноември 04, 2012, 02:28:04 pm »
Сериозни теми се дискутират :) Бетер "Cosmopolitan" станахте :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1591 -: Ноември 04, 2012, 02:36:43 pm »
Ето, един мъж да вземе да се обади в темата.  ;D

А израза "незадоволени злобни жени" (заменям хард варианта на първата дума с друг) по-често от мъже съм чувала, явно такъв е техният стереотип и с това обясняват поведението на някои представителки на нежния пол.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1592 -: Ноември 04, 2012, 02:38:44 pm »
и сексът не е задължително да е с бик- техниката е напреднала, има говорящи вибратори и други алтернативни методи  ;D

И от редовна (и единствена) употреба на вибратор доста се изтрещява, познавам и такива случаи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1593 -: Ноември 04, 2012, 02:41:04 pm »
На вибратора му имам доверие аз, поне ако се случи чудо и забременея от него, няма да се питам от кого ми е детето. ;D

*

Константин

« Отговор #1594 -: Ноември 04, 2012, 02:43:16 pm »
Ето, един мъж да вземе да се обади в темата.  ;D

А израза "незадоволени злобни жени" (заменям хард варианта на първата дума с друг) по-често от мъже съм чувала, явно такъв е техният стереотип и с това обясняват поведението на някои представителки на нежния пол.

Като една Везна, ще гледам да съм обективен :D Всеки си е прав за себе си, затова спорове и обвинения са напълно излишни :) В крайна сметка обаче, щастието/нещастието на всеки си зависи от самия него :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1595 -: Ноември 04, 2012, 02:44:03 pm »
Темата за ретро Меркурий на секс салон я обърнахме.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1596 -: Ноември 04, 2012, 02:46:50 pm »
За сетен път се убеждавам колко е лесно да извадиш наяве същността на някого. Един неодобрителен пост / на Миа /, подкрепен от лека провокация / Харесвам .. / отприщи скритите демони на Милки.  :blink: Аз не дискутирам кое е морално и кое не е, но се дразня от фалша, лицемерието, както и от добре прикритите опити да манипулираш другите, представяйки се за нещастна жертва. Нещо, което Рибите в отрицателното си проявление умеят прекрасно. За мен Милки беше ясна, отдавна я чета. Но сега успя да се представи с истинското си лице - агресивна, озлобена и доста нещастна. Не знаех, че е и толкова цинична, чак ме е срам да чета. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1597 -: Ноември 04, 2012, 02:47:52 pm »
Затова, Akruks, като чета споделянки от тоя тип в някой форум (или по-точно изхвърлянки), си имам едно наум.
Жена, която наистина е щастлива (субективно усещане), желана и задоволена, няма нужда да бие тъпан за това нито във фейсбука, нито в някой форум. :))

Понякога и моите скрити демони се отприщват (напоследък все по-често), но гледам да ги споделям само с доверени хора - по скайп или мейл. :) Но ако реша да ги направя достояние на форума, после сама ще си нося отговорността за заключенията, които може да направи за мен някой човек. А нерядко се случва и без да си споделял, да се правят заключения за личността ти въз основа на откъслечни и субективни впечатления. :)
« Последна редакция: Ноември 04, 2012, 02:52:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1598 -: Ноември 04, 2012, 02:56:15 pm »
За сетен път се убеждавам колко е лесно да извадиш наяве същността на някого. Един неодобрителен пост / на Миа /, подкрепен от лека провокация / Харесвам .. / отприщи скритите демони на Милки.  :blink: Аз не дискутирам кое е морално и кое не е, но се дразня от фалша, лицемерието, както и от добре прикритите опити да манипулираш другите, представяйки се за нещастна жертва. Нещо, което Рибите в отрицателното си проявление умеят прекрасно. За мен Милки беше ясна, отдавна я чета. Но сега успя да се представи с истинското си лице - агресивна, озлобена и доста нещастна. Не знаех, че е и толкова цинична, чак ме е срам да чета.

Сега дълбоко в себе си си се радвам и триумфирам, че се получи перфектно. ;D Недоумявам и друго, как изведнъж се обръщаш и оплюваш тези хора, които толкова много са ти помагали, отделяли са си част от времето и са отговаряли на въпросите ти в най-тежките ти моменти. "Недоклатени, злобни... стари моми..."  ;D,  ето сега разбрахме истината за нас в очите на този човек. Не само лицемерие, но и пълна неблагодарност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1599 -: Ноември 04, 2012, 02:58:21 pm »
Графиас
Звезда третьей величины, имеет природу Марса и Сатурна.

Във ведическата астрология се свързва с накшатра Мула, но има разминаване поради прецесията - Мула попада в трета декада Стрелец и първите градуси на Козирог (по тропикал).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.