Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450904 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1600 -: Ноември 04, 2012, 03:00:49 pm »
Милкито с подобно поведение изчезна от оня форум,ако се не лъжа ,и тук преди пишеше под друг ник,после изчезна...
Някои хора се забелязват веднага,независимо от темата и ника.
Беше пуснала тема във въпросния форум,отговориха й съвсем добронамерено,тя скочи,та пак си навлече подобно отношение.После не съм била свидетел какви ги е плещила,но в чата я обсъждаха с насмешка.
Кой какво прави в личния си живот,си е негова работа.Тя ,преполагам ,няма реални приятелки,с които да споделя и го прави тук.Нищо лошо,ама да е с мярка.То се начетохме на бикове,козели,съученици,фалшиви профили и т н
Колкото до старите моми,наш'те любовници са 30 годишни и несемейни,не дядовци,които се крият и нямат пари за хотел. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1601 -: Ноември 04, 2012, 03:06:43 pm »
Тя ,преполагам ,няма реални приятелки,с които да споделя и го прави тук.

И аз така предполагам, вероятно има нужда да сподели за вълненията си, но всеки приема по различен начин споделеното, на някои им идва в повече - има го и тоя момент.

А в чата кого ли не обсъждат с насмешка, включително и неприсъстващи хора. Но затова се правят и чатове, де - за чесане на езици. :)) Тук като си нямаме чат, да не би да сме застраховани от подобен тип отношения и всичко да ни е стерилно? :)

Да ви кажа, на снощното празненство и мен един дядо ме зяпа цяла вечер, седеше на нашата маса. После ме покани на танц, но му отказах културно. :)) Много стегнат и запазен си беше, на видима възраст 50-55, но такива не ме вдъхновяват за нищо... Изглеждаше много възпитан и галантен мъж, но просто не е в моя вкус, имам малко по-различни схващания за възрастови граници, голяма задръстенячка съм. :))

« Последна редакция: Ноември 04, 2012, 03:12:28 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1602 -: Ноември 04, 2012, 03:09:28 pm »
За сетен път се убеждавам колко е лесно да извадиш наяве същността на някого. Един неодобрителен пост / на Миа /, подкрепен от лека провокация / Харесвам .. / отприщи скритите демони на Милки.  :blink: Аз не дискутирам кое е морално и кое не е, но се дразня от фалша, лицемерието, както и от добре прикритите опити да манипулираш другите, представяйки се за нещастна жертва. Нещо, което Рибите в отрицателното си проявление умеят прекрасно. За мен Милки беше ясна, отдавна я чета. Но сега успя да се представи с истинското си лице - агресивна, озлобена и доста нещастна. Не знаех, че е и толкова цинична, чак ме е срам да чета.

Сега дълбоко в себе си си се радвам и триумфирам, че се получи перфектно. ;D Недоумявам и друго, как изведнъж се обръщаш и оплюваш тези хора, които толкова много са ти помагали, отделяли са си част от времето и са отговаряли на въпросите ти в най-тежките ти моменти. "Недоклатени, злобни... стари моми..."  ;D,  ето сега разбрахме истината за нас в очите на този човек. Не само лицемерие, но и пълна неблагодарност.
Ти какво разбираш от астрология?

Точно ти провокира всичко.
Ти трабва да се засрамиш.
Защото се месиш там където не ти е работа,само и само за да плямпаш.Близнак ли беше?
Понякога е нужно да си стиснеш ,устичката.А когато трябва да я отвориш.Но само за едно.За това което си мечтаеш.Само това заслужава устичката ти.

Аз споделям.Като не можеш да кажеш ,нещо съществено по темата-ще мълчиш!!!!
Иначе,в тема говорилня,раздавай морал.
Ако не-трий си профила.
Само заради теб стана този разговор.

Много свойствено се държиш.Преди няколко дена,каза от сорта"Акрукс нас ни подминава"
Не е длъжна,да ти отговори веднага.Като знаеш астрология,защо не си отговориш на хорарния въпрос???? А?
Никой не е длъжен да ти играе по свирката.
А ти специално,трябва повече свирки да правиш ,за да се успокоиш и да не съдиш,без да познаваш!!!

Хубаво ще триумфираш върху нечий хуй ,само че няма да е по твоя воля!
Запомни,каквото съм предсказала се е случило!

« Отговор #1603 -: Ноември 04, 2012, 03:16:24 pm »
Момичета моля ви не започвайте отново ,една от вас трябва да отстъпи,до консенсус няма да се стигне това е ясно ,но ви предлагам да приключите с този въпрос ,нито една от вас не е тук за да се чувства зле или да си създава излишно напрежение  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1604 -: Ноември 04, 2012, 03:16:37 pm »
Ти като много разбираш,що не си разчиташ хорарите сама?
Ами ги побутваш напред..Тя май  само Акрукс вече ти отговаря..
Има един човек,който трябва да си тръгне и това не е Миа.
Заповеди- у вас на твоя..Ако изобщо те слуша..
Мисля,че трябва да си запазиш час за лекар,скъпа..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1605 -: Ноември 04, 2012, 03:18:02 pm »
Милки, не се ядосвай - преброй до 10, а ако трябва и до 100... Излез да се поразходиш, да се насладиш на шарени есенни багри, поиграй с детето... Няма смисъл сама да се тровиш и да си разваляш отношенията с пишещите тук. За форумни приятелства (по-близки) е трудно да се говори, но нека запазим добрия тон, за да не съжаляваме по-късно за стореното. Сега ти е криво, ще избълваш змии и гущери, после и да влезеш да пишеш тук, тонът вече ще е различен. Няма смисъл да си го причиняваме взаимно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1606 -: Ноември 04, 2012, 03:18:20 pm »
За сетен път се убеждавам колко е лесно да извадиш наяве същността на някого. Един неодобрителен пост / на Миа /, подкрепен от лека провокация / Харесвам .. / отприщи скритите демони на Милки.  :blink: Аз не дискутирам кое е морално и кое не е, но се дразня от фалша, лицемерието, както и от добре прикритите опити да манипулираш другите, представяйки се за нещастна жертва. Нещо, което Рибите в отрицателното си проявление умеят прекрасно. За мен Милки беше ясна, отдавна я чета. Но сега успя да се представи с истинското си лице - агресивна, озлобена и доста нещастна. Не знаех, че е и толкова цинична, чак ме е срам да чета.

Сега дълбоко в себе си си се радвам и триумфирам, че се получи перфектно. ;D Недоумявам и друго, как изведнъж се обръщаш и оплюваш тези хора, които толкова много са ти помагали, отделяли са си част от времето и са отговаряли на въпросите ти в най-тежките ти моменти. "Недоклатени, злобни... стари моми..."  ;D,  ето сега разбрахме истината за нас в очите на този човек. Не само лицемерие, но и пълна неблагодарност.
Ти какво разбираш от астрология?

Точно ти провокира всичко.
Ти трабва да се засрамиш.
Защото се месиш там където не ти е работа,само и само за да плямпаш.Близнак ли беше?
Понякога е нужно да си стиснеш ,устичката.А когато трябва да я отвориш.Но само за едно.За това което си мечтаеш.Само това заслужава устичката ти.

Аз споделям.Като не можеш да кажеш ,нещо съществено по темата-ще мълчиш!!!!
Иначе,в тема говорилня,раздавай морал.
Ако не-трий си профила.
Само заради теб стана този разговор.

Много свойствено се държиш.Преди няколко дена,каза от сорта"Акрукс нас ни подминава"
Не е длъжна,да ти отговори веднага.Като знаеш астрология,защо не си отговориш на хорарния въпрос???? А?
Никой не е длъжен да ти играе по свирката.
А ти специално,трябва повече свирки да правиш ,за да се успокоиш и да не съдиш,без да познаваш!!!

Хубаво ще триумфираш върху нечий хуй ,само че няма да е по твоя воля!
Запомни,каквото съм предсказала се е случило!

Да, заради мен стана спора и аз се гордея с това.  ;D  Никога не съм казвала, че разбирам от астрология и по този повод си задавам въпросите тук, за да се включат хората, които разбират и забележи, които никога не съм обиждала, откакто съм тук. Не съм влизала и в нито един конфликт. Това може да се потвърди от хората, които са много по-отдавна от мен и от теб във форума. А ти понеже си пълен шаран и толкова ти е мозъка се изложи като последния баламурник.

Ще мълчиш ти, понеже нищо съществено не можеш да напишеш.
Относно Акрукс, отново си неподготвена по темата, така че,  не намирам смисъл да ти отговарям. ;D
По-добре вземи и се образовай малко, вместо да мислиш само за глупости и да ставаш за посмешище.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1607 -: Ноември 04, 2012, 03:19:26 pm »
Момичета моля ви не започвайте отново ,една от вас трябва да отстъпи,до консенсус няма да се стигне това е ясно ,но ви предлагам да приключите с този въпрос ,нито една от вас не е тук за да се чувства зле или да си създава излишно напрежение  :wub:
Да бе,това същество ще обижда,аз ще му мълча...
Не й е за пръв път.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1608 -: Ноември 04, 2012, 03:22:41 pm »
Лили,
дай този съвет на приятелките ти от форума.
Аз съм се разходила :blink:

« Отговор #1609 -: Ноември 04, 2012, 03:27:11 pm »
Мимс недей се ядосва сега,ясно е ,че и милки реагира по-остро ,но да не задълбочаваме още повече нещата ,знам че съм нова тук и може да е малко странно ,че се включих по този въпрос,но всяка една от вас е уникална, искрено и от сърце ви се радвам и възхищавам и мисля,че не си заслужава да се карате ..пращам на всички многоо положителна енергия и преградки току виж помогне и нещата поотихнат  :wub: :wub: :wub: Усмихнете се и загърбете този безсмислен спор
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1610 -: Ноември 04, 2012, 03:27:46 pm »
Нямам много приятелки от форума, иначе - с удоволствие. :))

Приятелството го разбирам по малко по-различен начин и в различна перспектива, за мен е нещо повече от групичките, които се градят във виртуала. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1611 -: Ноември 04, 2012, 03:35:01 pm »
сега,ясно е ,че и милки реагира по-остро ,но да не задълбочаваме още повече нещата ,з
;D кво по-остро бе, обижда, злобей, 'предрича'...вместо да си трай и да приеме, че никой не е длъжен да й одобрява простотиите..

« Отговор #1612 -: Ноември 04, 2012, 03:37:05 pm »
Боже,боже,колко сте писали докато ходих на гробища,  :o безмислени слова
жалко изядох всичкото жито докато чета,а трябваше ли  :rolleyes: амин  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1613 -: Ноември 04, 2012, 03:39:11 pm »
Да ви кажа, и аз го имам това прегрешение - да предричам :)), но го правя спрямо особено зли и безскрупулни хора. На моите "мантри" им трябва повече време да узреят в пространството, рано или късно обаче ги застигат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #1614 -: Ноември 04, 2012, 03:46:43 pm »
а нали съм везна- чувствителни сме да ни обиждат на айкю  ;)

Важното е да е по-високо от температурата навън :)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1615 -: Ноември 04, 2012, 03:49:20 pm »
Да ви кажа, и аз го имам това прегрешение - да предричам :)), но го правя спрямо особено зли и безскрупулни хора. На моите "мантри" им трябва повече време да узреят в пространството, рано или късно обаче ги застигат.
значи да внимаваме  ;D  ;D ..хохох

« Отговор #1616 -: Ноември 04, 2012, 03:49:56 pm »
а нали съм везна- чувствителни сме да ни обиждат на айкю  ;)

Важното е да е по-високо от температурата навън :)
уф добре,че  пада нейде около  минус 18,че докато мине нулата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1617 -: Ноември 04, 2012, 03:50:37 pm »
Боже,боже,колко сте писали докато ходих на гробища,  :o безмислени слова
жалко изядох всичкото жито докато чета,а трябваше ли  :rolleyes: амин  :mellow:

;D    :rolf:   щях да напиша нещо подобно
пък и като чета колко доброта взе да се излива във форума, драго ми е  ;D

« Отговор #1618 -: Ноември 04, 2012, 03:51:14 pm »
Аз съм се разходила :blink:

Ами вижда се, че имаш нужда от още разходка.

Защо енергията, която имаш не я използваш в позитивна посока - да направиш нещо на вкусно на детето си, да поиграете, да му прочетеш приказка, просто да бъдеш с него, да го прегърнеш и да му кажеш, че го обичаш?! Толкова много неща може да направите заедно, детето ти не е ли по-важно?! А ти стоиш във форума афектирана и се чудиш как, и с какво да засегнеш, и обидиш някого... Замисли се поне за секунда тези хора, колко пъти са ти помагали!
Детето ти жадува за твоята обич, сигурна съм!!!
При такива халтави отношения, децата най-много страдат, но на кой му пука всъщност.

Ако и това не помогне - трудовата психология ще се намеси ;D Една мотика и едно лозе, докато дойде акъла, на когото трябва... Поне в България не обратвана земя - бол!

ПП. Аз ви казах, че времето се забързва и ситуациите се разиграват по-бързо (пред регроградно), но никой не обърна внимание на НОВОБРАНЦИТЕ ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1619 -: Ноември 04, 2012, 03:58:55 pm »
Погледнете го астрологично, за да е градивно. Милки има опозиция между Меркурий и Уран и астрологичните картина към момента благоприятства да е по-остра и непремерена в изказванията си.