За сетен път се убеждавам колко е лесно да извадиш наяве същността на някого. Един неодобрителен пост / на Миа /, подкрепен от лека провокация / Харесвам .. / отприщи скритите демони на Милки. :blink: Аз не дискутирам кое е морално и кое не е, но се дразня от фалша, лицемерието, както и от добре прикритите опити да манипулираш другите, представяйки се за нещастна жертва. Нещо, което Рибите в отрицателното си проявление умеят прекрасно. За мен Милки беше ясна, отдавна я чета. Но сега успя да се представи с истинското си лице - агресивна, озлобена и доста нещастна. Не знаех, че е и толкова цинична, чак ме е срам да чета.
Сега дълбоко в себе си си се радвам и триумфирам, че се получи перфектно.
Недоумявам и друго, как изведнъж се обръщаш и оплюваш тези хора, които толкова много са ти помагали, отделяли са си част от времето и са отговаряли на въпросите ти в най-тежките ти моменти. "Недоклатени, злобни... стари моми..."
, ето сега разбрахме истината за нас в очите на този човек. Не само лицемерие, но и пълна неблагодарност.
Ти какво разбираш от астрология?
Точно ти провокира всичко.
Ти трабва да се засрамиш.
Защото се месиш там където не ти е работа,само и само за да плямпаш.Близнак ли беше?
Понякога е нужно да си стиснеш ,устичката.А когато трябва да я отвориш.Но само за едно.За това което си мечтаеш.Само това заслужава устичката ти.
Аз споделям.Като не можеш да кажеш ,нещо съществено по темата-ще мълчиш!!!!
Иначе,в тема говорилня,раздавай морал.
Ако не-трий си профила.
Само заради теб стана този разговор.
Много свойствено се държиш.Преди няколко дена,каза от сорта"Акрукс нас ни подминава"
Не е длъжна,да ти отговори веднага.Като знаеш астрология,защо не си отговориш на хорарния въпрос?

А?
Никой не е длъжен да ти играе по свирката.
А ти специално,трябва повече свирки да правиш ,за да се успокоиш и да не съдиш,без да познаваш!!!
Хубаво ще триумфираш върху нечий хуй ,само че няма да е по твоя воля!
Запомни,каквото съм предсказала се е случило!