Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449713 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1640 -: Ноември 04, 2012, 08:31:56 pm »
7-ми ми се струва по-добре

« Отговор #1641 -: Ноември 04, 2012, 09:09:35 pm »
Мога само да обобщя, че този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.

I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1642 -: Ноември 04, 2012, 09:19:35 pm »
ненамесата е в липсата на смисъл - всеки има път, който да извърви
всъщност, намесата е в необходимостта от лична терапия, къде по транзит, къде по наталному

*

Papy

• 4343
« Отговор #1643 -: Ноември 04, 2012, 09:28:25 pm »
Няма к'во толкова да се философства-щом някой се държи просташки - заслужава да му се нашока кестена
Забележи-моралните й делеми не ги коментирам-да си ги върви тия пътища

*

Grace

• 2257
« Отговор #1644 -: Ноември 04, 2012, 09:39:05 pm »
Papy, да не те е метнал и тебе Уран-а  ;D  гледам, много-много басма не цепиш ..  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #1645 -: Ноември 04, 2012, 10:09:24 pm »
Papy, да не те е метнал и тебе Уран-а  ;D  гледам, много-много басма не цепиш ..  ;D

Нищо не ме е метнало :)
Както казах-границата беше премината
По принцип съм склонна ако не да приемам всякакви различия у другите, то поне да ги разбирам
Но не и след границата
И м/у другото съм доста спокойна, което е лош знак-скоро няма да й забравя глупостите на милки

« Отговор #1646 -: Ноември 05, 2012, 07:19:40 am »
Мога само да обобщя, че този форум и друг път е доказвал, че когато изявите на даден потребител, са част от терапията му, е редно да подходим с търпение.

всеки по своему се опитваше да отнеме - илюзиите на Милки- явно нищо няма да й остане след това и затова така яростно ни бе отказана помощта
не иска нито доброволно,нито доброзорно да се раздели и терапията  засега е неуспешна, жалко за дългогодишните опитите,някой се отказаха,
останаха крайните оптимисти :mellow:като печата неподходящ за трансформация тегне със страшна сила :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1647 -: Ноември 05, 2012, 11:17:31 am »
Момичета какво мислите за пътувания при ретро меркурий в рамките на страната?  Не съм аз шофьора, но при мен мерк е У1,2,10. Кога те са твърде непрепоръчителни?
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 11:27:37 am от ini »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1648 -: Ноември 05, 2012, 11:32:50 am »
Аз ще се местя в друго жилище по ретро Меркурий, а ти се притесняваш за пътуване. :))

Нова работа на трудов договор също започнах по време на ретроградие, през юли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1649 -: Ноември 05, 2012, 11:41:10 am »
Аз ще се местя в друго жилище по ретро Меркурий, а ти се притесняваш за пътуване. :))

То и аз няма да се откажа  ;D ..в отпуска съм, пък и толкова обичам да пътувам...ще се внимава, то е ясно ;) утре съм рожденничка и нищо не може да ме спре  ;D...ама айде да не знам много   :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1650 -: Ноември 05, 2012, 12:08:25 pm »

То и аз няма да се откажа  ;D ..в отпуска съм, пък и толкова обичам да пътувам...ще се внимава, то е ясно ;) утре съм рожденничка и нищо не може да ме спре  ;D...ама айде да не знам много   :-[

Пътувай спокойно, не се притеснявай! Весел рожден ден утре! :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1651 -: Ноември 05, 2012, 12:14:39 pm »

Пътувай спокойно, не се притеснявай! Весел рожден ден утре! :blink:
Благодаря ти Mia   :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1652 -: Ноември 05, 2012, 03:28:00 pm »
Моят меркурий е ретро в натала и на ретро транзит се спуквам от говорене, чак се уморявам. Днес-около 15 телефонни разговора, без работата ми да е свързана с това.
Чудя се ако взема нещо да пиша при тия фази, дали ще се намалят разговорите, че множко ми идват

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1653 -: Ноември 05, 2012, 07:57:22 pm »
Нито имам нагласа за скандали, нито Сатурн върху Слънцето ми носи подобни прояви, нито го намирам астрологично обосновано. Сатурн е дисциплина и отдръпване, нещо не ми се връзва със скандали изобщо. Много по-вероятна негова проява е оттегляне навътре и вглъбяване в това, което е наистина важно, преосмисляне, поставяне и дефиниране на цели и т.н. Дори насъпването на Урана ми не може да донесе такива напъни, въпреки че Уран по дефиниция недолюбва Сатурновата дисциплина. Това е моето виждане, разбира се, имайки натален твърд аспект между тримата, който съм имала време да приема и проработя до голяма степен.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1654 -: Ноември 06, 2012, 08:50:17 am »
Аспектите на Сатурн към Луната действително могат да водят до емоционални изблици и натоварване, аз също го изпитах при квадрата, макар и по-леко, защото натално са в съвпад. А позитивизма е ключов при тежки транзити на сатурн, това не само по книжките го пише, а и аз мога да свидетелствам. Иначе човек рискува да затъне в собствения си сос.

« Отговор #1655 -: Ноември 06, 2012, 02:08:55 pm »
ииии нали съм Стрелче от събота го усещам ретрото на Мерка,срещам хора от миналота,бивши колежки, бивши работодатели и с всеки идва възможност за нещо перспективно,свързано с работа,телефонни разговори,все едно времето се ускорява ,тръгвам за някъде съвсем спонтанно и ха,нова среща,случайните закономерности

много съм изненадана от проявата му  :o до сега такива наситени събития за кратко време не са ми се случвали и все приятни срещи, емоции и разговори,
бъгна се техника, въобще като по учебник  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1656 -: Ноември 06, 2012, 08:57:44 pm »
Скапа ми се телефона. Просто си угасна и край - никакъв контакт, пфу каква досада ! Меркурий ще да е виновен :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1657 -: Ноември 06, 2012, 09:00:23 pm »
Не, грейс, най-вероятно е батерията :)

*

Константин

« Отговор #1658 -: Ноември 06, 2012, 09:00:43 pm »
Скапа ми се телефона. Просто си угасна и край - никакъв контакт, пфу каква досада ! Меркурий ще да е виновен :)

Ще му звънна да си поговорим :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1659 -: Ноември 06, 2012, 09:03:33 pm »
Много ми е интересно да наблюдавам виртуални свалки :)

Сори, много съм скапана днес