Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450319 Прегледи
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1700 -: Ноември 11, 2012, 12:18:40 pm »
Много добре си го описала. Само, че не съм "изтрила" Сатурн. Говорех за Уран и за способността му да превръща нещата в реалност. Много интернет бракове са се "материализирали", т.е. станали са реалност с участието на Уран в 7-ми дом или в съвпад с У7

съгласна, и моя милост е така с уран на асц.,при тр.уран съвпад слънце на К4 - ме бракува

и уран не превръща,а преобръща,без право на избор, така го живея аз него,после идва сатурн да моделира наново и за дълготрайност пак той
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1701 -: Ноември 13, 2012, 01:04:48 pm »
Всъщност той първо ми писа в скайпа и думите му бяха "Ох, няма никаква работа в кантората и офис мениджърката напусна". Искаше два документа да му преведа, но да не ги плаща по преводаческите тарифи, а ако може - почти за без пари. Хем не работим на цените на агенциите, а на 50%. След излизане в "неплатена отпуска" се оказа, че тихомълком съм съкратена, има да ми плаща два работни дни и се прави на ударен. Както и да е, такива хора вече не държа в обкръжението си, а и де да беше само той - транзитния Сатурн в 11 дом никой и нищо не пожали.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1702 -: Ноември 13, 2012, 01:41:10 pm »
..., а и де да беше само той - транзитния Сатурн в 11 дом никой и нищо не пожали.  ;)

Айде, айде, и нови приятелства имаш, ама на теб ти е трудно да допускаш някой наблизо, че си недоверчива за 5 котки :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1703 -: Ноември 13, 2012, 02:29:20 pm »
..., а и де да беше само той - транзитния Сатурн в 11 дом никой и нищо не пожали.  ;)

Айде, айде, и нови приятелства имаш, ама на теб ти е трудно да допускаш някой наблизо, че си недоверчива за 5 котки :)

Права си, Вселената не търпи празни пространства  :blink: - след като някой си отиде, мястото му заема друг. Същото важи и за приятелствата. Но мога да се похваля, че краят на сатурновия транзит през Везни ми донесе много свястно колегиално обкръжение - и в кантората, и на новата ми работа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1704 -: Ноември 13, 2012, 03:44:14 pm »
Но мога да се похваля, че краят на сатурновия транзит през Везни ми донесе много свястно колегиално обкръжение - и в кантората, и на новата ми работа.
... и тук  :P

Да бе-всички я харесват, тя-Тома неверни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1705 -: Ноември 13, 2012, 04:22:14 pm »
Но мога да се похваля, че краят на сатурновия транзит през Везни ми донесе много свястно колегиално обкръжение - и в кантората, и на новата ми работа.
... и тук  :P

Не се оплаквам и от обкръжението тук, напоследък атмосферата във форума е много добронамерена, за което мога само да се радвам. Дано общуването продължи в същия тон и занапред. Сега ако по ретро Меркурий не се измъти пак някое скандалче, значи вече сме еволюирали за по-хармонично общуване.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1706 -: Ноември 13, 2012, 04:28:11 pm »
То скандалчето се развихри и потуши-съгрешилите бяха наказани :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1707 -: Ноември 13, 2012, 04:41:13 pm »
Сега, наскоро ли? Явно съм го пропуснала.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1708 -: Ноември 13, 2012, 05:05:49 pm »
Обаче сега ако обобщим, най-активни през последните няколко месеца са темите за хорари - имаме поне няколко такива, в които непрекъснато се задават въпроси и се отговаря. Те също са добър практикум, особено когато се дава и обратна връзка. Но наталната и предиктивна астрология като че ли са преминали на по-заден план, фокусът се измести. Няма я и Марая с изследователския й провокатевин дух. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1709 -: Ноември 13, 2012, 05:09:36 pm »

Странно, как така си го пропуснала скандала, като си била непосредствен участник в дебатите около историята на Милки. Даже на едно място се оплакваш, че влизаш тука за развлечение и попадаш на скандал.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1710 -: Ноември 13, 2012, 05:13:35 pm »

Странно, как така си го пропуснала, като беше непосредствен участник.

Тия дни с някой сме се дърлили ли?
Напоследък много лаконично се включвам във форума, не помня да е имало нещо сериозно.

Странно, как все се появяваме, когато трябва да се ощипе някой, пък уж нямаме време да пишем и да четем. :)

Добре, че уточняваш - историята с Милки дори за скандал не я броя, не е от най-запомнящите се. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1711 -: Ноември 13, 2012, 05:15:41 pm »

Странно, как така си го пропуснала, като беше непосредствен участник.

Тия дни с някой сме се дърлили ли?
Напоследък много лаконично се включвам във форума, не помня да е имало нещо сериозно.

Странно, как все се появяваме, когато трябва да се ощипе някой, пък уж нямаме време да пишем и да четем. :)

никак не е странно, че съм се появила след месеци отсъствие точно по ретро Меркурий. ..странното е, че ти се преструваш и играеш театър. Няколко пъти си промени мнението на 180 градуса. Лицемерите ги надушвам от 100 км. Ако искаш го наричай "щипане", както искаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1712 -: Ноември 13, 2012, 05:24:38 pm »
никак не е странно, че съм се появила след месеци отсъствие точно по ретро Меркурий. ..странното е, че ти се преструваш и играеш театър. Няколко пъти си промени мнението на 180 градуса. Лицемерите ги надушвам от 100 км. Ако искаш го наричай "щипане", както искаш.

В момента какъв театър разигравам според теб?
Историята с Милки (ако това имаш предвид) вече не я държа в главата си - помня ден за ден, после забравям, ако не е нещо съществено. А и само за това ли трябва да мисля според теб? Имам в момента други грижи и задължения...

А твоят проблем какъв е - "лицемерът вика - дръжте лицемера"? Тая песен сме я чували и преди, репертоарът си е все същият... Не знам какво си надушила, но що не идеш първо да изпереш твоите насрани гащи? Или те не миришат? :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1713 -: Ноември 13, 2012, 05:37:22 pm »
Опа-тъкмо беше тихо :)
Но не-мерка си е мерк

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1714 -: Ноември 13, 2012, 06:06:33 pm »
Всекиму според заслуженото. :)

Който дебне в засада и слухти за поредната интрижка, да не ми се оправдава с ретро Мерк - такива сме ги виждали и знаем колко струват. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1715 -: Ноември 14, 2012, 06:44:40 pm »
Появиха ми се съвсем ненадейно две неща ,които смятах за безследно изчезнали- документ и USB кабел. ;D
Комуникацията куца здраво- днес посетих  3 обущаря,докато намеря къде са ми оставени ботушите на поправка. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1716 -: Ноември 14, 2012, 06:55:26 pm »
При мен няма ретроградни новини, освен че напоследък ми е все по-трудно да се концентрирам в офиса, може да се дължи и на натрупаната умора, не само защото работя в една стая с две лаладжийки. Едната по се усеща, от другата започнах да получавам главоболия вече - Лъвица с девишки Меркурий и АС Близнаци, трудно се понася...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1717 -: Ноември 14, 2012, 07:44:18 pm »
Леле, то туй Лили верно трудно се понася хем -бърбори постоянно, хем със самочувствие. Ужас!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1718 -: Ноември 14, 2012, 07:46:07 pm »
Навремето една стелиумна Дева така ме тровеше (с Луна в Овен и Марс в Близнаци), такава латерна беше, идваше ми да се гръмна. Дълъг език и простотия е трудна за понасяне комбинация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1719 -: Ноември 14, 2012, 08:45:54 pm »
закупуването на жилище би ли било фатално,  ако се извърши докато Меркурий е в ретроградна сянка, т.е. след 27.11 и преди 14.12?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."