Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451062 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2040 -: Юни 23, 2013, 09:46:12 pm »
какво ще кажете за ретро мерк в рак... именно в този знак... понеже мислех да сменям местожителството си след седмица, две.. да изчакам ли? В момента се разхожда из 8ми дом, ще направи опозиция със сатурн, който е У2. По натал мерка ми е У7 и У10 , намира се в 1ви

Здрасти бонбонче! :wub:
Как си?
Твоя натален не беше ли ретро? :-[ :-\

Здрастиииииииии  :P :wub:
Добре съм, ти как си, как я караш  :blink:

Не ми е ретро , директен е, в стрелец  :blink: а на 26ти вечерта трябва да пътувам и след 2 дни пак :))) кой знае къде ще кацна хаха на друга планета  ;D

а си правех планове другата седмица да се нанасям на морето, но предвид тр. мерк сигурно ще се отложи и имайки предвид, че е у7 и транзитира из 8ми, ресурсите на партньора ще направят дупката... да скачам ли  ;D

Скачай! ;D :wub:

Все ще има кой да те посрещне... ;D ;)

Я виж..по прогресии дали не е ретроГАДЕН! ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2041 -: Юни 23, 2013, 09:54:15 pm »
с двата крака  ;D
не обичам да скучая  ;D

по прогресия е в козирог съвпад с уран, след някоя и друга годинка обръща курса:))))) забелязала съм, че когато у7 по прогресия стане ретро , хората не са толкова склонни към смяна на партньора / при условие, че преди това са били / и тук по-специално върху юпитер ми е наблюдението:)))

:wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #2042 -: Юни 23, 2013, 10:21:06 pm »
Цитат
Меркурий ретрограден от 26 юни 2013 г.

9 юни 2013 г. Меркурий на 13 градуса в Рак влиза в сенчестата зона
26 юни 2013 г. Меркурий на 23 градуса в Рак става ретрограден
20 юли 2013 г. Меркурий на 13 градуса в Рак преминава в директно движение
3 август 2013 г. Меркурий на 23 градуса в Рак излиза от сенчестата зона

-http://www.astronovini.com/2012/10/2013.html

При мен ще е в 11дом,и ще образува  опозиция с Вертекс и квадратура с Венерата.
Обръща се ретро точно в/у Асцендента ми,в 12-ти ще повтори съвпада с нат.Сатурн У7 и точно в/у него ще обърне директен

« Отговор #2043 -: Юни 24, 2013, 07:15:43 am »
На мен ми е в 11-ти дом много близо до наталната Луна. И какво значи ретроградна сянка?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2044 -: Юни 27, 2013, 05:45:43 pm »
Ретро Меркурий вече ми изнася пълна програма.  ;D

От 1 юли започаме да местим офиса, в тази връзка имаше проблеми с Мтел да си прехвърлим телефонните номера и интернета в новия офис. Сега не можем да намерим фирма,която да разглоби и премести мебелите.

Тъкмо се прибирам, посягам да отключа металната входна врата на апартамента и установявам, че горната брава почти се е развалила - ключът не превърта два пъти, само веднъж. Притесних се, че няма да мога да отключа клетата врата, но успях, сега е въпрос на време окончателно да се развали бравата, а смяната й ще е скъпа - не е обикновена дръжка, сигурно цялата заключваща система ще трябва да се сменя. Откакто се преместих в това жилище, постоянно изникват битови проблеми, но това е логично - досега не е бил правен ремонт тук освен козметична смяна на тапети, макар че навремето нашите имаха възможност, не бяха поставени в положение, в което се намирам аз.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #2045 -: Юни 27, 2013, 05:55:45 pm »
На мен телефонът ми се развали  :'(

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2046 -: Юни 27, 2013, 05:57:58 pm »
А пък при нас в офиса има проблеми с документи и сега погледнах меркурй на шефката ми е в 6ти дом .Дано да не стане и някой такъв с техниката в офиса .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2047 -: Юни 27, 2013, 05:59:08 pm »
В това жилище чакам да ми падне и таванът на главата, мазилката на терасата вече е почти заминала - пада на големи парчета. Остава едно голямо парче по средата - да видим кога ще падне и дали тогава ще си простирам прането.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #2048 -: Юни 27, 2013, 06:00:19 pm »
Лили по-добре го събори, за да не ти падне неочаквано на главата  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2049 -: Юни 28, 2013, 11:59:49 am »
Днес вече и комповете направиха проблем ,както предположих вчера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2050 -: Юни 28, 2013, 12:06:35 pm »
Лили по-добре го събори, за да не ти падне неочаквано на главата  :blink:

;D Хаха, и без това напоследък все по-често сънувам, че съм пътник, в прекия смисъл на думата. Постоянно си стягам багажа за някъде, качвам се с куфарите в някакъв автобус и не зная къде отивам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2051 -: Юни 28, 2013, 02:12:39 pm »
Обаче как се променят решенията по ретро Меркурий - от днес за утре. :))

Тъкмо решихме да правим редизайн на фирмения сайт и току що ми сервираха, че сайтовете стават два - старият си остава, но с обновена визия, а към него ще има още един, с по-търговски вид.

Сега се надявам в офиса да устискат да свърши ретроградието, за да мога да избера някоя по-хубава дата за стартирането на новия сайт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2052 -: Юни 28, 2013, 02:45:16 pm »
Честно казано на мен тези елекции ми се струват някакси странни и против естествения ход на събитията "във Вселената". Може би има резон да го правиш, но не мога да си представя, че ще взимам каквото и да е решение, действие, насрочване на събитие не тук и сега, когато обстоятелствата го пораждат и импулса, ами по специално начертан график и карта. Така някаси ми се губи спонтанността на нещата. На каквото не му е писано да продължи, ми няма да го бъде. Ако е писано да се срещнем по подвижни оси и ретро мерк, ми така да е, значи това не е нашата връзка в живота.
Да, и аз чакам началото на новата седмица за луна в телето да си освежа крайчетата, ама чак пък да насрочвам час за среща с нов мъж по карта, вече ми идва в повечко. Да не говорим за нещо по-значимо.

« Отговор #2053 -: Юни 28, 2013, 02:48:06 pm »
И кво? Ако решиш да се жениш няма да врътнеш една карта ли?  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2054 -: Юни 28, 2013, 02:48:58 pm »
Ми сигурно ще се допитам до вас в темата "Насрочване на дата за сватбата".

« Отговор #2055 -: Юни 28, 2013, 02:50:12 pm »
И аз така си мислех  :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #2056 -: Юни 28, 2013, 02:53:47 pm »
Нищо не си мислила.
Ако сме тук и сега с моя човек полудели от любов в най-върховен момент и той ми каже "Хайде да се оженим в петък", то аз няма да стана от прегръдките му, да пусна компа и да му кажа "Цъ, ретро мерк е, луната е без курс и в близнаци". Тичам и се женя и го обичам.

Ще видя по-късно, че работата е халифаксова, ама ся ко, значи ще бъде един бърз щур брак.

« Отговор #2057 -: Юни 28, 2013, 02:54:59 pm »
Сега гледам,че с мойто мъж сме се срещнали на ретрограден Меркурий,че и анаретен.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2058 -: Юни 28, 2013, 02:56:34 pm »
А, видя ли, а всяка вечер тичаш да му пържиш миш-маш.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #2059 -: Юни 28, 2013, 06:46:11 pm »
Комуникациите на Виваком сдадоха багажа!ПОС-овете в магазините не работят, ретро Меркурий си каза думата!