Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451136 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2240 -: Октомври 21, 2013, 06:43:05 pm »
С тоя ретро Меркурий на Асцендента ми потръгна на зашеметяващи новини.  ;D

Преди малко моя близка приятелка съобщи, че е бременна. За нея съм споменавала тук и за проблемите й с партньора. Сега с второ дете ще са й вързани ръцете и краката, казах й това. Хем го иска, хем не го иска... Семейният й живот е един голям компромис, но сама си причинява това страдание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2241 -: Октомври 21, 2013, 07:10:54 pm »
До като не стане стационарен, мисля че може. Въпреки, че на мен още вчера ми се развали една електроника на колата. Меркурий ми е У3.
И на мен Меркурий ми е У3 и на 17-ти ми изгоря сешора вчера вече не издържах и си купих нов, дано всичко е ок.
Освен това Меркурий ми се обръща ретрограден в 7-ми дом и в събота човека, на който много държа ми ги наговори едни такива, че още ми е много криво, а аз вместо да отговоря седях и само го гледах в недоумения :angry:Реакциата ми била изтълкувана като: "седеше без изобщо да ми обърне внимание какво й говоря" :o 

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2242 -: Октомври 21, 2013, 09:43:43 pm »
А при мен е в 4дом. :-\
И при мен....
меркурий е У3 иначе.
Много тъп период,нямам сили....нестроение.
То кога ли съм имала....

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2243 -: Октомври 22, 2013, 05:07:54 am »
При мен проблемите с колата (по трети дом) започнаха да се проявяват. Вчера я взех от ремонт, цялата ходова част оправена, като запалих и двигателя предизвика постоянно земетресение на предницата. Днес пак на ремонт. Дано стане бързо!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2244 -: Октомври 22, 2013, 08:34:02 pm »
Обаче тоя ретро Меркурий що само на мен не ми действа разсейващо?

Днес трябваше да съм на работа до 16.30, задържах се в офиса до към 17 ч. В 5 без 1 минута колежката ми сервира половин страница официално писмо за превод и си мисли, че това става за една минута.  ;D

Казах й, че няма смисъл от бързане (ако наистина не е наложително) и да ми го прати на личния мейл, за да мога да го преведа като се прибера в къщи, за да може тя да го прати още утре като дойде първа на работа. И познайте - отварям си единия мейл, после другия... тццц... нема никой там.  ;D Хем й казах, та натъртих - "пращай веднага, да не вземеш да забравиш!". Да не съм я урочасала?  :thinking:

Не знам дали това е от ретро Меркурий или на някои им служи само за оправдание... Редовно се случва да ми праща нещо за превод на скайпа, а то да отиде другаде - въобще не поглежда на кой изпраща вътрешнофирмена документация, хваща първия никнейм от списъка и мята там... и после настоятелно твърди, че на мен ми го е пратила.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2245 -: Октомври 25, 2013, 06:25:28 pm »
при мен нали тр Мерк е в 3д в съвпад с У3 в 3д (и с Нептун У7) и се върнах към един блог, който бях стартирала юни месец, но си остана само с регистрацията- сега го настроих и започнах да помествам публикации, по-скоро премествам от блога на един друг сайт и редактирам където виждам,че има нужда  :blink:

...има ли астропубликации в него?  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2246 -: Октомври 27, 2013, 07:49:02 am »
Най-ненадейно съм решила да си купя днес гсм.И ретро мерка не може да ме спре.Ефтин е.
Ето го:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2247 -: Октомври 27, 2013, 06:53:09 pm »
Сега пък ми се развали хладилникът.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2248 -: Октомври 27, 2013, 07:11:00 pm »
Сега пък ми се развали хладилникът.
А аз не си купих гсм.Но смятам да го направя ;D

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2249 -: Октомври 27, 2013, 07:51:28 pm »
А защо точно към Нокиа се насочи?
Вземи си самсунг!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2250 -: Октомври 28, 2013, 12:57:57 pm »
Хаха, голяма изненада по ретро Меркурий  ;D

Шефът поръча пица... Звъни се на вратата и... влиза Голямата ми платонична любов, по която линеех в продължение на две или три години... Отдавна е женен и с две деца. Егаси, не мога да повярвам, че се занимава с разнос на пици, съвсем го е закъсал май. :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2251 -: Октомври 28, 2013, 01:35:44 pm »
Е това ако не е събитие точно по ретро меркурий - и то при теб трябваше да е на асцедента, нали? И в опозиция с десцедента :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2252 -: Октомври 28, 2013, 01:44:39 pm »
В 19 гр. Скорпион ми е АС, но откакто Меркурий навлезе в градуса на стационарността, все интересни новини научавам и срещам "призраци" от миналото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2253 -: Октомври 28, 2013, 01:49:05 pm »
Това, че е разносвач на пици, не е кой знае какво. Много мои познати от квартала, които имат книжка, зареждат разни магазини с коли и бусчета, въпреки че са завършили съвсем други неща и имат висше. Просто положението е такова, че човек се задоволява с това, което намери.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2254 -: Октомври 28, 2013, 01:57:10 pm »
Весо, аз не съдя никого за нищо, нито му се подигравам. Напротив, по-скоро му съчувствам предвид това, че има неработеща необразована жена и две деца. Той също не успя да получи по-високо образование, може би наистина просто така го устройва. Всеки има различни цели и ценности в живота, пътищата при всички ни също са различни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2255 -: Октомври 28, 2013, 02:04:20 pm »
Извинявай, Lillie, не съм си и помислил въобще подобно нещо. Все пак, малко или много мога да усещам хората и знам, че ти не си такъв човек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2256 -: Октомври 28, 2013, 02:31:57 pm »
Но пък сега си представих как ако нещо се беше случило между нас, сега щях да си бачкам в офиса, след работно време да продължавам да си вадя очите с преводи, а той щеше да носи пици. А може би нямаше да съм тук и да съм това, което съм, можех и аз да съм необразована домакиня. Истината е, че разочарованието с него навремето беше толкова жестоко, че го използвах за отскок, като трамплин. След него се натрупаха много други разочарования, но това ще го помня цял живот. След разочароващата опитност с него не можех да създам връзка в продължение на няколко години, което пък ми помогна да се концентрирам върху ученето и да завърша първия Вуз без да навлизам в обвързващи отношения, които да ме откарат в друга посока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2257 -: Октомври 28, 2013, 02:40:34 pm »
И сега като погледнеш назад кое би избрала Лили? Да си с него така както описваш че щеше да бъде или това, което се е случило, че си се образовала и си постигнала самоувереност и по-добро положение? Все пак за второто си платила цената на разочарованието, а то понякога може да много тежко и болката от него да не отшуми с години...

« Отговор #2258 -: Октомври 28, 2013, 02:43:54 pm »
Но пък сега си представих как ако нещо се беше случило между нас, сега щях да си бачкам в офиса, след работно време да продължавам да си вадя очите с преводи, а той щеше да носи пици. А може би нямаше да съм тук и да съм това, което съм, можех и аз да съм необразована домакиня. Истината е, че разочарованието с него навремето беше толкова жестоко, че го използвах за отскок, като трамплин. След него се натрупаха много други разочарования, но това ще го помня цял живот. След разочароващата опитност с него не можех да създам връзка в продължение на няколко години, което пък ми помогна да се концентрирам върху ученето и да завърша първия Вуз без да навлизам в обвързващи отношения, които да ме откарат в друга посока.
Охооо и след като не си имала сериозна връзка си го отдала на е...би учи...ххахахаахах...Ми станала си човек и пица ти носят за нагада...:)))
Кефиш ме щи звънна..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2259 -: Октомври 28, 2013, 02:46:21 pm »
Хаха, тъкмо казах на колегите в офиса да пускат брояча  ;D

Вече ме бъзикат - компютраджията, дето ни направи и поддържа сайта, се оказа мое бивше гадже... Тоя Лъв с пиците се оказа моя бивша голяма любов.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.