Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449906 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2260 -: Октомври 28, 2013, 02:47:49 pm »
И сега като погледнеш назад кое би избрала Лили?

Вече отдавна съм на мнение, че не бих го избрала. Това беше тийн тръпка, впоследствие прогледнах.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2261 -: Октомври 28, 2013, 02:49:00 pm »
Аз също съм "контузвал" две момичета от чист егоизъм, една от тях видях съботата....Говорихме си общи приказки, но се усещаше в погледа и въпроса ЗАЩО...за нея ще ми тежи на съвеста докато съм жив...не постъпих честно с нея...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2262 -: Октомври 28, 2013, 02:52:20 pm »
Жалко, понякога осъзнаването идва твърде късно.
Аз никого не съм контузвала – поне някой, за който наистина да съжалиш, че си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2263 -: Октомври 28, 2013, 02:53:43 pm »
Жалко, понякога осъзнаването идва твърде късно.
Аз никого не съм контузвала – поне някой, за който наистина да съжалиш, че си.
Те съжаляват, кой е бил с тебе както разбирам като си тръгне от теб и парата и тя бега от джоба му...ХАХАХАХАХАХХАХАХАА...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2264 -: Октомври 28, 2013, 02:57:31 pm »
Поне не могат мен да ме обвинят, че стават каръци и фалират, докато са с мен. Схващаш ли сега? Със сигурност не съм аз виновна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2265 -: Октомври 28, 2013, 02:59:19 pm »
Поне не могат мен да ме обвинят, че стават каръци и фалират, докато са с мен. Схващаш ли сега? Със сигурност не съм аз виновна.  ;D
От ретро Мерка е хихихихихи..Знаеш, че се бъзикам...Виж например Стив Джобс и други хора неуспеха за тях е временен..:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2266 -: Октомври 28, 2013, 03:08:05 pm »
Аз също съм "контузвал" две момичета от чист егоизъм, една от тях видях съботата....Говорихме си общи приказки, но се усещаше в погледа и въпроса ЗАЩО...за нея ще ми тежи на съвеста докато съм жив...не постъпих честно с нея...

Е за това ги харесвам лъвовете - имат чувство не само за собствено достойнство, но и за достойнството на другите, не играят на дребно, и осъзнават и уважават личността насреща. Не като скорпионите дето мачкат всичко заради манипулативното си его...и не проглеждат никога, после наистина сами си изпиват отровата

« Отговор #2267 -: Октомври 28, 2013, 03:11:27 pm »

Е за това ги харесвам лъвовете - имат чувство не само за собствено достойнство, но и за достойнството на другите, не играят на дребно, и осъзнават и уважават личността насреща. Не като скорпионите дето мачкат всичко заради манипулативното си его...и не проглеждат никога, после наистина сами си изпиват отровата
Е тази която споменавам беше и е зодия скорпион...Което не променя факта, че постъпих некоректно с нея...И наистина съжалявам за това, а за малко неща изпитвам чувство за вина...:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2268 -: Октомври 28, 2013, 03:20:46 pm »
Гледам, по ретро Меркурий тъй наречената ми рода започва да играе друга стратегия... Изглежда, че най-сетне или им е просветнало, че някъде грешат в подхода към мен и така още повече затягат примката, или може би пак го правят поради дребни интересчийски съображения - “услуга срещу услуга“, колко тъпо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2269 -: Октомври 28, 2013, 03:25:11 pm »

Е тази която споменавам беше и е зодия скорпион...

Плутонианецът ще ти се усмихва, ще се държи любезно, ще води приятелски разговор, но няма да ти прости. Това всъщност е най-гадното – никога не знаеш какво се таи в душата му и зад благите му думи, особено ако е бил дълбоко засегнат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2270 -: Октомври 28, 2013, 06:49:53 pm »
Охооо и след като не си имала сериозна връзка си го отдала на е...би учи...ххахахаахах...Ми станала си човек и пица ти носят за нагада...:)))
Кефиш ме щи звънна..:)

Станала съм човек, но момиче на повикване още не съм. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2271 -: Октомври 29, 2013, 04:22:12 pm »
Подписах договор на ретро Меркурий...Да видим какво ще се избъзика с мен  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2272 -: Октомври 29, 2013, 04:27:40 pm »
Подписах договор на ретро Меркурий...Да видим какво ще се избъзика с мен  :blink:

Не се притеснявай чак толкова, понякога по ретро Меркурий вземаме най-важните си решения.

Най-добрия трудов договор съм подписала по време на ретроградие - Меркурий в съвпад с нат. Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2273 -: Октомври 29, 2013, 04:37:37 pm »
Интересно,не знаех,че по ретро Меркурий се взимат важни решения.Работя от 3 дена на ново място,спокойно и приятно е...засега.А дори не съм си давала зор да търся работа.Но като се появи тази възможност реших да се възползвам от нея,тъй като ми допаднаха условията  :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #2274 -: Октомври 29, 2013, 05:12:55 pm »
Плутонианецът ще ти се усмихва, ще се държи любезно, ще води приятелски разговор, но няма да ти прости. Това всъщност е най-гадното – никога не знаеш какво се таи в душата му и зад благите му думи, особено ако е бил дълбоко засегнат.

Това наистина е така Лили  :blink:

Но пък Плутовите хора притежават самоконтрол, което е добре. Ако успеят да овладеят импулса си за реванш и го претворят в желание да вървят напред  :blink: би било уникално...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #2275 -: Ноември 05, 2013, 02:05:13 pm »
До кога Мерки ще е в ретроградната сянка?  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2276 -: Ноември 05, 2013, 02:05:58 pm »
До 27 ноември.