Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449581 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #160 -: Септември 09, 2009, 06:43:18 pm »
А пък днес заради датата са се втурнали да се да се женят през глава на ретро Меркурий  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #161 -: Септември 09, 2009, 07:24:04 pm »
Още по-голяма лудница е за 20.09.2009...Датата е резервирана от незнам кога  ::) Аз самата съм на сватба тогава и от сега гледам какви луди обърквации стават...поне е забавно  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Skarlet

« Отговор #162 -: Септември 09, 2009, 07:30:29 pm »
А пък днес заради датата са се втурнали да се да се женят през глава на ретро Меркурий  :-\

Абе,аз не се занимавам с нумерология,но съм чела,че 9 е число на Марс и Плутон. "Докато смъртта ни раздели!"

*

Helo

« Отговор #163 -: Септември 09, 2009, 08:11:43 pm »

Абе,аз не се занимавам с нумерология,но съм чела,че 9 е число на Марс и Плутон. "Докато смъртта ни раздели!"

Тъкмо се чудех кое е числото на Плутон, защото за него не намирам информация. За Марс пише, че числото му е 9, ама за Плутон нещо не пише много в Интернет.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #164 -: Септември 09, 2009, 08:48:37 pm »
Плутон управлява Нулата 0 и Десятката 10 .Нулата се свързва с неизчерпаемата енергия,както и със състоянието преди проявлението (може да направите аналогия с отвъдното).Десятката е съчетанието между индивидуалност и божествена енергия в проявената форма.Според някои източници дават 12 на Плутон (кармично число).

За 9ката най-разпостранено е влиянието на Марс,други слагат Нептун (като пореден номер в слънчевата система,но аз това не го зачитам)  ;)

*

Skarlet

« Отговор #165 -: Септември 09, 2009, 09:12:37 pm »
Добре,Синухе,но според теб денят добър или лош е за женитбите,след като се свързва с Марс? Че и Мерка е ретро.

*

Helo

« Отговор #166 -: Септември 09, 2009, 09:18:34 pm »
Добре,Синухе,но според теб денят добър или лош е за женитбите,след като се свързва с Марс? Че и Мерка е ретро.

Ако може и аз да вметна нещо шеговито.  ;D Марс е втори управител на Скорпион, а Скорпион се свързва с половите органи. Ама то и Овен си е страстен.  ;D ;D От тази гледна точка може да е добре за брака.  ;)

Но от друга страна, както Алена вметна в предаването на Росен Петров, днес е сряда - ден на Меркурий! А ето, че сега Меркурий е ретрограден.

Нищо, ако не се разбират с думи, младите ще компенсират с много страсти.  ;D

« Последна редакция: Септември 09, 2009, 09:23:37 pm от Helo »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #167 -: Септември 09, 2009, 10:25:42 pm »

Ами не естествено.Всеки знае какво означава ретро Меркурий и договори.

Дори и 9ките не са на хубаво като са много ,защото говорят за приключване,за отпътуване.Което не е добре за брак.Освен ако не е много духовен и пиленцата не хвръкнат към някое измерение  ;D

А Хело-9ката е духовно число,тя е борец,алтруист и т.н. При 6тиците търси кекса (Венера)  ;)

*

mamma_mia

« Отговор #168 -: Септември 09, 2009, 10:37:33 pm »
Започна да се проявява и при мен >:(Лоша интернет връзка. ???

*

Skarlet

« Отговор #169 -: Септември 09, 2009, 10:38:16 pm »
Ами не естествено.Всеки знае какво означава ретро Меркурий и договори.
Дори и 9ките не са на хубаво като са много ,защото говорят за приключване,за отпътуване.Което не е добре за брак.

Ей това чаках да прочета.  ;D Ако някоя от двойките имат натални ретро Меркурий може да не е чак така зле. Обаче хората вЕрват на приказките за "щастлив и духовен" брак при Росен.  ???

*

Helo

« Отговор #170 -: Септември 09, 2009, 10:42:42 pm »

А Хело-9ката е духовно число,тя е борец,алтруист и т.н. При 6тиците търси кекса (Венера)  ;)

Но Марс нали не се свързва с духовността?

Защо 9 е число на Марс и на духовността едновременно, ако Марс не се свързва с духовността?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #171 -: Септември 09, 2009, 10:59:03 pm »

А Хело-9ката е духовно число,тя е борец,алтруист и т.н. При 6тиците търси кекса (Венера)  ;)

Но Марс нали не се свързва с духовността?

Защо 9 е число на Марс и на духовността едновременно, ако Марс не се свързва с духовността?

Напротив Марс се свързва с борбата,за разкъсването на кармичните възли и много други,ако си запозната и малко със символизма му в индийската астрология, макар че има и подобна информация в западната.Марс е огнена планета,което ще рече че се свързва с първичната енергия,а не с материята и като такава освобождава енергията от формата,което е духовен процес или обслужва духовни цели.9 е числото хуманист,последното число и хора белязани с него се борят за човешките права и на останалите,свързано е с метафизиката,с пробива отвъд.

Пък и всяка планета обслужва определни духовни функции в езотеричната плоскост на астрологията  ;)

Важното е като гледаш числата да разбираш,че става въпрос за взаимна връзка,а не за уеднаквяване (както знак  и планета не се уеднаквяват).

Погледни го и така-Венера и Марс са двойка,както са и числата 6 и 9 (огледалните им образи) .

*

Nebesna

« Отговор #172 -: Септември 10, 2009, 12:14:28 am »
Днес мрежата е "полудяла". Получавам е-мейл, адресиран до бивш мой колега с копие до мен от човек, който няма от къде да ми знае е-мейл адреса, просто защото не съм член на Ротари клуб, а колегата ми е. За да влезеш в Ротари трябват специални препоръки....Не знаех, че така свободно си препращат копия от писмата в публичното пространство....Такива ми ти работи по ретро Меркурий.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #173 -: Септември 10, 2009, 11:13:38 am »
Е тоя ретро Мерк ни разказа играта!  :o
Работя в IT отдел...сървърите падат, нета прекъсва постоянно, пълен комуникационен мармалад. И това е точно от началото на седмицата...Няма да издържим цял месец така... :D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #174 -: Септември 13, 2009, 02:12:40 am »
Имам питане към знаещите и патилите. Има опит по ретро Меркурий прекратена връзка да се възстанови. Никак не е любовна, приятелска - уж. Ще се повторят ли проблемните модели или има шанс за ново ниво на общуване? Аз съм скептична, но съм отворена и за други опитности.  :-\ Споделете, моля, подобен опит.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Skarlet

« Отговор #175 -: Септември 13, 2009, 07:07:22 am »
Има опит по ретро Меркурий прекратена връзка да се възстанови. Никак не е любовна, приятелска - уж.

Може,никак не е нетипично по ретро Меркурий да се възобновят стари приятелства и връзки.А дали ще се повторят проблемите,зависи от вас самите.Имали сте време,докато сте били един без друг,да си направите равносметката какво сте един за друг.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Септември 14, 2009, 03:11:48 pm »
Ей, голям дявол е тоя ретро Мерк. Тоя път хаоса е пълен край мен, проблеми с интернет, коли на мои близки, телефони, закъснения, просрочия, квото се сетиш, забравих още какво ли не, само гледам и се опитвам да се успокоявам .... а днес за капак останах навън, щото и ключалката й дошло време за смяна. Целият ми ден загубен, а уж почивах и имах сто неща за вършене.  :) Голям купон. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

veshti4ka

« Отговор #177 -: Септември 14, 2009, 03:14:49 pm »
интересно ми е дали психиатриите се пълнят по ретро Мерк  :-\  нали отговоря за ума. пък те на лудите ума им хич го няма и по ретро Мерк сигурно пощръкляват а  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #178 -: Септември 14, 2009, 03:25:01 pm »
Обикновено "пациентите" стават повече, отприщват се направо, много точно, като тръгнеш по улицата или работа да вършиш виждаш за какво иде реч.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Септември 14, 2009, 05:32:26 pm »
Аз днес видях поне двама души да си говорят на улицата самички. Изглеждаха като безпризорни.