Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450003 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #180 -: Септември 14, 2009, 07:58:11 pm »
Не зная вие отскоро,по ретро Меркурий,ли ги забелязахте лудите,но на мен ми правят впечатление от доста време.Пуснали са ги,ей така да си ходят,понеже нямат средства болниците да ги гледат и лекуват.На моменти си задавам въпроса,дали са толкова безобидни,колкото изглежат и започвам да се притеснявам.
Преди време бях тръгнала за един служебен купон.Подходящо облечена,с пола-нормална дължина...Леле,като ме започна един в автобуса,като взе да ми се кара-разбира се луд,че това жените само по купони сме ходили,само за това сме мислили,колко часа било...Какво да ви разправям?!Умрях от страх и от срам!Мълчах си.Смееш ли да се обадиш...  :-[;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #181 -: Септември 14, 2009, 08:10:58 pm »
Не зная вие отскоро,по ретро Меркурий,ли ги забелязахте лудите,но на мен ми правят впечатление от доста време.Пуснали са ги,ей така да си ходят,понеже нямат средства болниците да ги гледат и лекуват.На моменти си задавам въпроса,дали са толкова безобидни,колкото изглежат и започвам да се притеснявам.
Преди време бях тръгнала за един служебен купон.Подходящо облечена,с пола-нормална дължина...Леле,като ме започна един в автобуса,като взе да ми се кара-разбира се луд,че това жените само по купони сме ходили,само за това сме мислили,колко часа било...Какво да ви разправям?!Умрях от страх и от срам!Мълчах си.Смееш ли да се обадиш...  :-[;D ;D ;D

ми прав е бил човека аааааааааа  >:(  кво е туй купони-мупони само за хайманосване мислите! вий къщи нямате ли а?   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D хахахахааааааааааааааааааа

*

Mia21

• 2502
« Отговор #182 -: Септември 14, 2009, 08:12:57 pm »
Викам си,тоя е ял някоя попара от жена...Щом е толкова чувствителен на тази тема!!! ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #183 -: Септември 14, 2009, 08:15:55 pm »
Викам си,тоя е ял някоя попара от жена...Щом е толкова чувствителен на тази тема!!! ;D ;D ;D

Офффф, такъв само да можех да го набия, щях да му покажа къде зимуват раците. Как смее да говори така на неозната жена. Е, първо щях да му дам шанс да избяга като го обидя хубаво и му кажа да не се меси в чужди работи.

*

Skarlet

« Отговор #184 -: Септември 14, 2009, 09:12:51 pm »
Ако всички налитат да бият лудите по улиците,ще се наложи да прибират в лудницата побойниците. Може ли да биеш луд човек,Хело? Та,той,милия,не знае на кой свят е,ти ще го биеш. Нямам думи!!!  ???

*

Mia21

• 2502
« Отговор #185 -: Септември 14, 2009, 09:28:41 pm »
Права си,Скарлет!За биене абсурд,това са болни хора.Този обаче си беше доста агресивен,направо по едно време си мислех,че може да ме хване за косата и да ме свали на някоя спирка.Затворих си цепката на полата.Свих се,за да не предизвиквам още повече агресията му.Дори се изплаших и седнах по близо до шофьора.Беше ме страх да мръдна... :-[

« Отговор #186 -: Септември 15, 2009, 09:01:13 pm »
уф, бе мразя да ходя по доктори, ама айде не бях ходила скоро на женски доктор, викам , айде ша са жертвам все пак сатурн е в дева и отидох, първо ме уплашиха с находките,пуснаха ми изследвания, цитонамазки, туморни маркери, абе бая кръв източиха
и днес всичките изследвания готови, виждам всичко в норми и ги нося на джипито и в кабинета не едно ами две джипита, гледат ми туморният маркер и ме погребаха с поглед,
споглеждат се , питат се къде да ме пращат ,въздишат тежко, сериозно било и аз мигам недоумяваща къв им е проблема, щот си бях спокойна, ма те ме изпотиха за миг, като  обречена,  а сестрата поглежда резултатите и се оказва, че тези слънчаци гледат номера на туморният маркер за резултат от изследването и се получава 4 пъти над нормата,теглих им на светилата по една благословия , ма кръвното ми асансьор нагоре- надолу от присъдата - и след това викат живей, дишай спокойно всичко е наред
аман от летящия със сандалите- нъл тр. плутон е върху него - егати черният хумор на мой гръб :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #187 -: Септември 15, 2009, 09:05:32 pm »

аман от летящия със сандалите- нъл тр. плутон е върху него - егати черният хумор на мой гръб :o

мда това е точно плашеща (плутон) информация (меркурий)  :D

« Отговор #188 -: Септември 15, 2009, 09:17:29 pm »

мда това е точно плашеща (плутон) информация (меркурий)  :D

ами да - плашеща, страх ме беше да погледна през ляво рамо, само усетих вледеняващият полъх за части от секундата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #189 -: Септември 16, 2009, 08:22:06 pm »
Този ретро Меркурий е невероятен.Днес ми звънна много близък мой приятел,за да ме пита как съм.С него се бях разделила преди време и вътрешно отписала.Когато му разказах,последните събития,които са ми се случили,той ми каза,че все е едно е усещал и постоянно си мислел за мен.Направо се чудя,как въобще се реши да ми се обади.Много приятно чувство изпитах,когато си представих,че някъде там,незнайно къде някой се вълнува какво се случва с мен и то с най-добри чувства... :-[

*

Nebesna

« Отговор #190 -: Септември 17, 2009, 12:28:23 am »
Аз като не следя транзитите тия дни и не знаех, че Меркурий е ретрограден, та се чудих как от толкова места ме потърсиха разни стари познати. Направо бях изумена. Сега вече ми е ясно :) Ретро Меркурият ми е в първи дом, не знам на какво трябва да влияе това. Може би на здравето?
А моят Меркурий е ретро в натала, та засега, да чукна на дърво, не съм имала проблеми с документи и т.н. Като го гледам, ми е в точна опозиция с Марса (и той е ретрограден в натала ми). Но е неоспорим факт, че тия дни ми се случват от странни (интересни) по-странни неща.

Меркурий не влияе на здравето, освен ако не ти управлява домове на здравето. но може да ти повлияе върху контактите и комуникациите с външния свят.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #191 -: Септември 24, 2009, 03:56:40 pm »
 :'( Преди малко си загубих жилетката (мнооого ми беше любима). Ходих напред, назад да плащам разни неща, бях я закачила на чантата и хоп, няма я!  :(
Надявам се да си купя по-хубава!  ::)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

mamma_mia

« Отговор #192 -: Септември 24, 2009, 04:52:36 pm »
Ревати ми звучи като ...... ;D ;D ;D
Съжалявам за отклонението,но не можах да се сдържа ::)

Ще си купиш по-хубава

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #193 -: Септември 24, 2009, 05:04:30 pm »
Ревати ми звучи като ...... ;D ;D ;D
Съжалявам за отклонението,но не можах да се сдържа ::)

Ще си купиш по-хубава

Много ми пасва.  ;D ;D ;D АЦ рак. Но за жилетката не ревах!
Впрочем това е накшатрата на луната ми. В Джйотиш.  :) Харесва ми.
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 05:41:02 pm от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Nebesna

« Отговор #194 -: Септември 24, 2009, 08:19:36 pm »
Хей, вчера и днес усетих на практика действието на мунданния аспект между Меркурий и Уран (опозиция). Страхотно ми въздейства върху интелектуалните прозрения. Свърших работа за 1 година напред, що се отнася до реализацията на печеливши идеи. Все едно някой с финуия ми ги наливаше в главата.

*

Skarlet

« Отговор #195 -: Септември 24, 2009, 08:29:52 pm »
Хей, вчера и днес усетих на практика действието на мунданния аспект между Меркурий и Уран (опозиция). Страхотно ми въздейства върху интелектуалните прозрения. Свърших работа за 1 година напред, що се отнася до реализацията на печеливши идеи. Все едно някой с финуия ми ги наливаше в главата.

Браво,Небесна! Радвам се да чуя нещо добро. Че и печелившо. Да не ти разправям аз вчера как го преживях,но не е за разправяне.  ;D Важното е,че оживях - тр. Меркурий,Сатурн и Уран в квадрат към съуправителя на 6 дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #196 -: Септември 24, 2009, 08:32:01 pm »
Все едно някой с финуия ми ги наливаше в главата.

Аз пък така се чувствам обикновено с моя Меркурий във Водолей,колкото и нескромно да звучи.И не става въпрос само за печеливши идеи,ползи и т.н.-дори не се зоря да мисля,за да ми се налива всичко в готов вид -и много често просто се случва да канализирам (вкл и астрологически познания),отколкото да сглобявам по Девишки или засмуквам по Близнашки  ;D

*

Nebesna

« Отговор #197 -: Септември 24, 2009, 09:12:43 pm »
Точно това си мислих днес по пътя, прибирайки се от работа: "Дали по този начин се чувстват родените с Меркурий във Водолей?" Първо забелязах, че мисълта ми тече много бързо, почти светкавично и безпристрастно, а думите ми се изливат от устата, нещо нехарактерно за моя замечтан рибешки Меркурий, който е в съвпад с Венера и винаги тактичен. Започнах почти да съжалявам, че нямам такъв аспект в натала си. При мен Меркурий е в Риби, а Уран в Дева, но не са в опозиция.

Обаче като се прибрах в къщи бях каталясала. Веднага се тръшнах в леглото и заспах. Спах около два часа, за да си възстановя енергетиката. Много енергия се хаби неусетно с този аспект.

*

veshti4ka

« Отговор #198 -: Септември 24, 2009, 09:33:17 pm »
Точно това си мислих днес по пътя, прибирайки се от работа: "Дали по този начин се чувстват родените с Меркурий във Водолей?" Първо забелязах, че мисълта ми тече много бързо, почти светкавично и безпристрастно, а думите ми се изливат от устата, нещо нехарактерно за моя замечтан рибешки Меркурий, който е в съвпад с Венера и винаги тактичен. Започнах почти да съжалявам, че нямам такъв аспект в натала си. При мен Меркурий е в Риби, а Уран в Дева, но не са в опозиция.

Обаче като се прибрах в къщи бях каталясала. Веднага се тръшнах в леглото и заспах. Спах около два часа, за да си възстановя енергетиката. Много енергия се хаби неусетно с този аспект.

ооо даааааааа така си е и както казва Нухето - изсипват се с колата в главата ти, дори не ти трябва да се напрягаш да си ги поискаш  ;D ;D ;D  в повечето случаи мисълта ми тече толкоз бързо, че от да сваря да говоря и става миш-маш  ::)  водолейския Меркурий си е хубаво нещо. моят е в тригон към Уран и Сатурн и в повечето случаи успявам да структурирам изказа си, но се случва доста често да оставам неразбрана от другите и се започва едно пояснениееее .... или пък от едно нещо за секунди правя асоциация със друго нещо и почвам да се хиля на най неподходящите места /според хората де/ и после въри разправяй за асоциацията си  ;D ;D ;D

и един случай от практиката ми - преди години още когато се занимавах с дизайн на дрехи, докато се мотаех из Варна и един кош за боклук пред Общината ме вдъхнови да измисля възможно най-Уранския панталон на света  ;D  спомням си, че след два дни като излязах с него на улицата /щот се върнах и веднага започнах да го шия/ и едни пишлемета започнаха да залагат дали съм с гащи отдолу или не  ;D ;D ;D ;D ;D

и когато не си свикнал на тази мисловна енергия наистина е уморително. понякога след усилено четене и обмисляне на нещо просто затъпявам в една точка и мога да я откарам с часове така без кьорава мисъл в главата си  :-[

*

Nebesna

« Отговор #199 -: Септември 24, 2009, 09:52:28 pm »
 ;D ;D ;D ;D