Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449393 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #260 -: Януари 15, 2010, 05:57:19 pm »
Да ви се похваля, тази вечер по стационарен Меркурий продадох последното останало куче от кучкарника на майка ми /малките/, вече се бях хванала за главата и днес бях на косъм от убийство. Преди два дни ми се обадиха едни потенциални клиенти от друг град, накрая дойдоха и го взеха, но се наложи да сваля още от цената. Както и да е, важното е, че при новите стопани ще е в по-добри ръце. И това е единственото куче от родените преди повече от година, което успях да продам, а не да подаря. А тези кучета донесоха много отрицателни емоции в живота ми. Ще живее в къща с двор и там ще сере на воля, в апартамент това е непоносимо. Ураааа! :49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #261 -: Януари 15, 2010, 06:06:54 pm »
И аз да ви се похваля.
При ясно съзнание за ретрограден Меркурий успях да се регистрирам в еннайсе сайта за запознанства.
 ;D
Пък днес следобед направих първия в живота си кекс, с което доказах, че никога не е късно да си изядеш кекса.  :P
Винаги ме е било страх да правя това чудо, щото нали обикновено после не се опича, не бухва, глети се и прочее. Намерих лесна рецепта, изчетох из интернета как се пече ... и взе че стана. Току що се набухах с 4 огромни парчета, яде се и даже е вкусно. :93:
В понеделник като ходих на лекар в болницата и висях сред стотината останали кашлящи, кихащи и смърчащи болни, до мен две баби напоително си обясняваха рецепти за кексове и така ми се дояде, че чак се изприщих. Ама днес събрах смелост да пробвам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #262 -: Януари 15, 2010, 06:10:21 pm »
браво Лили - поздравявам те! дано кучо да си има добри и много любящи стопани, които ще го глезундрят на воля  :93:  ама не бързай да се радваш много, че си имаш мамата и таткото, а пък вече от опит знам, че и един брой е голяма лудница  :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Януари 15, 2010, 06:12:59 pm »
Оня също няма да скучае, макар и да отива в "провинцията", в Добрич. И определено в къща ще се чувства по-добре, а и доколкото разбрах, новите му стопани имат женска мопска и френско булдоче.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #264 -: Януари 15, 2010, 06:54:06 pm »
В понеделник като ходих на лекар в болницата и висях сред стотината останали кашлящи, кихащи и смърчащи болни, до мен две баби напоително си обясняваха рецепти за кексове и така ми се дояде, че чак се изприщих. Ама днес събрах смелост да пробвам.

Хехехехе! Браво, Кайли! :08: :clap:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #265 -: Януари 15, 2010, 07:37:53 pm »
Браво и на Лили, и на Кайли! Не е зле да пуснеш рецептата зе кекса.  :93:

« Отговор #266 -: Януари 15, 2010, 07:59:46 pm »
Честит ви стационарен Меркурий, а в 18,55 вече става директен.
Ураааа!

Честито! Най-после!  :08:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #267 -: Януари 15, 2010, 09:35:15 pm »

« Отговор #268 -: Януари 15, 2010, 09:41:35 pm »
Аз пък си купих еклерова торта на Маркрит. Любимата ми  :blink: Не знам как ще дочакам утре до обяд, за да я хапна  ;D

А ретро Мерка....в последните 5 дни ми се наложи да говоря по работа с всякакви герои от приказките. Не знам дали предполагате колко хора има, които трябва да пият сериозни лекарства за състоянието си!  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #269 -: Януари 15, 2010, 09:48:04 pm »
Кайли,

браво,похвално, кекс- секс, първият път невинаги завършва с оргазъм,
не спирай да опитваш и подобряваш нещата и при кекса и при секса - успех :57:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #270 -: Януари 15, 2010, 09:54:47 pm »
Аз пък си купих еклерова торта на Маркрит. Любимата ми  :blink: Не знам как ще дочакам утре до обяд, за да я хапна  ;D

А ретро Мерка....в последните 5 дни ми се наложи да говоря по работа с всякакви герои от приказките. Не знам дали предполагате колко хора има, които трябва да пият сериозни лекарства за състоянието си!  :-[

Хапни си и за мен. Аз пък от снощи до сега умрях от глад. Червата ми питаха кво е туй,дето го пих цял ден. С този чай ми се разказа играта. А лично аз имам сериозна представа колко народ е изтрещял. За съжаление някои не се и забелязват в какво състояние са.  :lol:

« Отговор #271 -: Януари 15, 2010, 10:02:14 pm »
И това е единственото куче от родените преди повече от година, което успях да продам, а не да подаря. А тези кучета донесоха много отрицателни емоции в живота ми.

Лили,честито освобождение! съчувствам ти, на моя кокер - 4 сватби му организирахме
харесва само 2 от тях и два пъти става татко,като по едно се полага на бащата, та си беше тиха лудост с малкото в къщи... :85:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Януари 15, 2010, 10:04:57 pm »
Честито и на кучето ми, удари джакпота. Доколкото разбрах, имали и женска от същата порода, ще има да чука, докато свят му се завие.  :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #273 -: Януари 16, 2010, 12:06:49 pm »
а....в последните 5 дни ми се наложи да говоря по работа с всякакви герои от приказките. Не знам дали предполагате колко хора има, които трябва да пият сериозни лекарства за състоянието си!  :-[

Какво говориш, направо не е истина колко е зле положението....всеки ден се удрям в челото, хем ми е ясно, ама те са си добре, ние да му мислим, докато станем като тях.  ;D Малко остава.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #274 -: Април 20, 2010, 11:50:06 am »
как се чувствате?
мерка вече е ретро в телец... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #275 -: Април 20, 2010, 11:52:06 am »
Еми никак...
Тишина и спокойствие.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #276 -: Април 20, 2010, 12:15:03 pm »
Еми никак...
Тишина и спокойствие.  :-\

мен ме подкараха стари документи и връщане на разни нещица.....при мен обаче и в натала е ретрооо... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #277 -: Април 20, 2010, 12:37:02 pm »
Обикновено за преводачите ретроградието на Меркурий е добър период - изведнъж се връщат стари, позабравени вече клиенти, а и писмената работа рязко се увеличава. Стига да не ти върнат нещо старо с допуснати някога грешки за корекция  ;D, но при мен това не се е случвало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #278 -: Април 20, 2010, 02:19:08 pm »
Леле, нали ви казах, затрупаха ме с писмена работа! Издъхвам вече, чакат ме пак две безсънни нощи. Да му се не види на тоя ретро Меркурий, но пък от друга страна е добре, че има работа...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #279 -: Април 20, 2010, 02:22:24 pm »
На 18ти меркурий пак ще стане ретро.
Нали водим статистики :blink:
Искам да отбележа ,как 4 дена по-рано той се задейства при мен.
Учудващо е,защото никога до сега не се е случвало така силно да го усетя.
Срещам на живо хора които не съм виждала много отдавна,до днес 2ма,а след няколко дни ще се видя и с трети човек.
Интересното е при мен,че с всички от тях се уговарям по интернет :-\ Може би е замесен при мен и уран.(по натал ми е в 3ти дом-опозиция меркурий).
Интересното е,че ще се обърне ретро на същите градуси върху нат венера в 10ти дом ;)
Още двама приятели изникнаха ,просто не мога да повярвам :o ;)