Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449406 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #280 -: Април 20, 2010, 02:48:25 pm »
Леле, нали ви казах, затрупаха ме с писмена работа! Издъхвам вече, чакат ме пак две безсънни нощи. Да му се не види на тоя ретро Меркурий, но пък от друга страна е добре, че има работа...

значи се е обадило хермафродитчето и поне от него не можеш да се оплачеш ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Април 20, 2010, 02:58:44 pm »
А днес бълвам змии и гущери, между другото. Един астролог ми каза, че на 20ти имам точен съвпад на дир. Марс с нат. Слънце по примарни дирекции... И като гледам, пак нищо не се случва от това, което ми е предсказал.  ;D Но пък много взеха да ме дразнят кучетата, изразявам марсовата енергия чрез тях /викане  ;D/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #282 -: Април 20, 2010, 03:03:23 pm »
А днес бълвам змии и гущери, между другото. Един астролог ми каза, че на 20ти имам точен съвпад на дир. Марс с нат. Слънце по примарни дирекции... И като гледам, пак нищо не се случва от това, което ми е предсказал.  ;D Но пък много взеха да ме дразнят кучетата, изразявам марсовата енергия чрез тях /викане  ;D/.

съмнявам се ,че само викаш :-[ ;D , мисля ,че има и физическа разправа....или има и аспект с меркурий-викането ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #283 -: Април 20, 2010, 03:10:41 pm »
Малко ги понаритах, да, като ги вкарвах в банята. Особено мъжкия - предпочита да си вони, не обича къпането.  ;D
Обградих се със сто вида ароматизатори и така живея, представи си как се гърчи в момента прогресивната ми Луна в Дева.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #284 -: Април 20, 2010, 03:14:13 pm »

представи си как се гърчи в момента прогресивната ми Луна в Дева.  :-X

86: трудно ми е!

« Отговор #285 -: Април 20, 2010, 06:01:27 pm »
Защо винаги ми излизита предложения за нова работа или водене на подобни разговори все по ретро Мерк?!  :41:

Днес ми предложиха нещо, за което до утре да измисля достатъчно добра лъжа, за на не ги обидя с отказа си! :lol: Щото не става да им кажеш - не ставате.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #286 -: Април 20, 2010, 06:09:22 pm »
И на мен по ретро Меркурий все много работа ми се струпва, само че после парите, които дължат, не мога да събера ни по директен, ни по ретрограден Меркурий.  :-\ Смотаняци!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #287 -: Април 20, 2010, 07:00:52 pm »
Тогава цаката е в стационарния  :unsure:  ;D

Остави шегата,когато света е с краката нагоре дали ретро Мерка не го връща наопаки т.е. в иначе нормалният му вид, защото той нали това прави-обръща,пък положението е отдавна обърнато,аз викам да се поогледаме,може би ще видим как трябва да са нещата,след като нещата не стават,значи реалността истинската е друга,абе много странно го усещам този ретро Мерк,нали ми ходи из 9ти почвам да го разглеждам от гледна точка смисъла на живота или въобще какъв му е смисъла на самият период  :-\

*

Nebesna

« Отговор #288 -: Април 20, 2010, 07:03:06 pm »
Днес имах проверка по едни стари документи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #289 -: Април 20, 2010, 08:52:50 pm »
Този следобед усетих как ретро меркурия се направи гавра  с мен.Тъкмо го хвалех.
Бързах за важна среща ,по работа и помолих мъжът ми да се прибере на време,за да мога да му кажа 2 думи за детето(кога да го нахрани и т.н),и да тръгна като бял човек без да бързам.Той ми се обажда в 17 ч,часът в който му казах да се прибере.Закъснявал,незнам си какво си......еййййй полудях от нерви,страшен гняв се събуди в мен.В този момент ми се развали и гсм-а.Блокира и край.Дойде си с половин час закъснение,щях да го убия.Даже го ударих.Дете вика,крещи.....Аууууу,големи нерви.Тръгнах с високи токове,тичам да хвана трамвай,качвам се в друг-объркала съм го,слизам,тичам...ужас :(Толкова бях бясна.
Е стигнах,но толкова бях афектирана,че срещата като мое усещане не мина на нужната висота. :(
Просто обичам да съм точна на срещи,да не бързам,а какво стана......мамма мия :-X
« Последна редакция: Април 20, 2010, 08:57:05 pm от Milkyway »

« Отговор #290 -: Април 20, 2010, 09:09:04 pm »
Този следобед усетих как ретро меркурия се направи гавра  с мен.

Аналогичен случай преди обяд.

Пиша мейл, любезно-агресивен. Едно от изреченията го написах три пъти на маймуница. Викам - аааааа, Мерка!
И си помислих - е сега и тока ще спре. И той спря  ;D ;D ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #291 -: Април 20, 2010, 09:12:29 pm »
Пиша мейл, любезно-агресивен.

Представям си какъв ли ще е нелюбезно-агресивният мейл?  ;D

@Milky
Недей така, мила, детето от малко да става свидетел на семейни кавги и агресия.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #292 -: Април 20, 2010, 09:13:53 pm »
при мен ретрото стартира около новолунието  :angry:
в нашето скапано метро 2 пъти обърках посоката :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #293 -: Април 20, 2010, 09:17:39 pm »
При ретро Меркурий все ми излизат някакви грешки от стари документи, например изпусната 1 буква на документ една страница А4, друг път цифра, но всеки път нещо се преправя. Вече взех да му свиквам.
Транзитира ми върху нат. Слънце и ЮЛВ, върху ИС - пак на дневен ред са семейни трудности и проблеми, които започнаха преди половин година. Те не че са изчезвали грижите, ама в някои моменти направо полудявам от кашата, дето се забърква все повече. Не знам колко зле трябва да стане, че да вземе да се оправя и дали въобще има такава опция.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #294 -: Април 20, 2010, 09:24:50 pm »
при мен ретрото стартира около новолунието  :angry:

и при мен така :angry:
а, ако преди не ми се говореше, сега още по-малко, станах асоциален социопат

*

Kaya

• 2893
« Отговор #295 -: Април 20, 2010, 09:31:22 pm »
abroad - мхм, то новолунието на нас май така ни подейства, като лупа

Kali - пожелавам  към 12 май да се избистрят нещата

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #296 -: Април 20, 2010, 09:37:19 pm »
станах асоциален социопат

На мен знаеш ли колко отдавна са ми казали, че съм асоциален тип  ;D, а в сегашната ми работа изкарах 2 години с най-големите клюкарки и интригантки, които още се чудят как е възможно толкова време нищо да не си кажа.

Kaya, благодаря ти за пожеланията, дано вече да се разплита възела.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #297 -: Април 20, 2010, 10:06:50 pm »
Лупа над какво Кая?

« Отговор #298 -: Април 20, 2010, 10:12:53 pm »
Току-що си гладих дрехите....с изключена ютия  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #299 -: Април 20, 2010, 10:28:08 pm »
Лупа над какво Кая?

увеличение на "несъответствието" с новолунието и ретро мерк