Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449213 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #300 -: Април 21, 2010, 09:20:38 pm »
..с толкова много банани, дето ще изядат хората сега,

внимавайте да не се подхлъзнете на банава кора, по зазоряване, отивайки на работа, ако не сте си измили лицето и отворили широко очите,няма да е на добре падането ;Dако не е бананова кора, ще е кучешко аки, успех ;)
справки - баба Ви Абсурдана   ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #301 -: Април 21, 2010, 09:32:12 pm »
Току-що открих в мед.картон на баща ми, че едно замерване на кръвта, което му е правено февруари или март е продуснато да бъде записано/то беше целта да си спомня кога е ходил последно/ .  :rolleyes: :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #302 -: Април 21, 2010, 09:36:05 pm »
Горкия Меркчо- и за озоновата дупка пак той е виновен май ;) ;D

« Отговор #303 -: Април 21, 2010, 09:37:30 pm »
..бях пуснала тото преди 2-3 седмици, днес викам- я да го проверя, в числата- ....

Когато го сподели това тук горе-долу по същото време слушам Тройка на разсъмване. Те теглят само 80те години  ;D. Но съобщават "октомври". Набирам - заето. Слушам по радиото - годината с 2 разлика от моята. Датата - моята   :'( :'( :'(

« Отговор #304 -: Април 21, 2010, 09:39:48 pm »
   А на мен при ретро Меркурий ми се задейства ретро-кармата  :-X

*

Kaya

• 2893
« Отговор #305 -: Април 21, 2010, 09:40:25 pm »
Vision,Aurora- :-X как може така да става?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Април 21, 2010, 09:45:37 pm »
откакто прочетох тук, че със слаб пети дом не се печели от тото-то, съвсем се обезсърчих  :'(

С моето стълпотворение в 5 дом, при това в огнен знак и в тригон с Нептун, да не мислиш, че съм печелила нещо!?  :91: Всяка стотинка изкарвам с труд, никога не са идвали лесни пари при мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #307 -: Април 21, 2010, 09:49:15 pm »
МОже би трябва да има връзка на У8-ми с У5ти и....още някой...може би 3-ти  :rolleyes:. При мен имат секстил, но и Венера в Стрелеца не помага. Играя от време на време да подхранвам илюзията  ;D Аз съм си хазартен тип. Едно време играех еврофутбол, но после установих, че като работя изкарвам повече пари  ;D

----------------------

А на мен при ретро Меркурий ми се задейства ретро-кармата  :-X

а каква е тя?  :unsure:

« Отговор #308 -: Април 21, 2010, 10:13:11 pm »
   Миналата година през септември когато тръгна Мерка ретро видях се с голямата ми любов след дълга раздяла /живее в чужбина, а и бяхме скъсали/. Вчера - съвсем случайно - пак го видях. Нали е Риба, ангажирал се да помага/сигурно срещу заплащане/ на закъсали, заради авиопроблемите,  познати да ги извози до родината им. Минавал е под прозореца ми с надеждата да ме види, а аз рядко вися на него, а вчера бях запалила цигарка ...Погледнах сега да видя къде е Мерка и защо влияе - оказа се, че е в близост с моя Сатурн, който пък е в съвпад с неговата Луна. Имаме огледален съвпад, та.....бягам ли бягам от кармата си, а тя най-неочаквано ме застига и то в момента, в който си мисля, че съм се отърсила от нея.  Баси кармата  :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #309 -: Април 21, 2010, 10:27:28 pm »
Ся ще ме карате да пускам тото,аз се каня още от началото на Солара си новия,щото 5ти дом ми е фраш  в него и най-важното-Венера дето държи 2ри дом;в натала също ми е силен 5ти ,така че тая година трябва да се спечели нещо.Само остава да играя,оф ма много съм зле,предният ми Лунар беше и той фрашкан от към 5ти ,трябваше да пусна нещо,карай до края на солара има време  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #310 -: Април 21, 2010, 10:36:49 pm »
Ще играя ако не за друго за да отсрамя астрологията  ;D

Вече влязох във филма-следващият ми Солар е фрашкан с планети във 2 дом ,което ще рече че ако тоя сега по 5ти дом го разработя,после ще има какво да харча по време на следващия  :72: :57:

Щото то е ясно,че ще е по много с толкова планети във 2 дом ,което ще рече че трябва да има отде  :P

Пък и нали Соларите задължително се гледат с предходния и следващият   :-[

*

Синухе

• 4978
« Отговор #311 -: Април 21, 2010, 10:47:20 pm »
Охооо какво ми изникна дето от днес научих-след като от 11.7. влизам в даша на Юпитер,а той натално ми е във 2ри дом,значи ще трябва да играя след тази дата  :-\ ;D Абе да не стане така на прогр Луна в квадрат с Юпитер и Сатурн във 2ри да спечеля нещо (Сатъра упр 5ти)  :unsure: Леле ако този аспект проработи така,ще разбия представите за квадратите  :o Квадрата е действия-взема да действам наистина  :rolleyes: А нали са с натален тригонеско,а това най-важно,аспекта на кЪсметя  ;D

При мен лошото е че ако играя и не спечеля бързо ми се губи интереса,нищо че имам Козирог на 5ти или ще взема да си го отработя и да проява търпение  :P ;D

Много ми стана весело,кикотя се на тука-имах нужда от малко смях  :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #312 -: Април 21, 2010, 10:54:14 pm »

ако сега този по пети дом не го отработиш правилно, може до края на годината да станеш  тати??  :93:

Мани,мани-индикацията я има,ма мен ма няма  ;D  :P

Ма знае ли се до края на годината какво ще става,макар че не вярвам да се вкарам в такъв филм,мишън импосибъл просто...но тая черна луница там в съвпад с луната може и да полудее,че и водолейска отгоре на всичкото,но киндер сюрпризи  :o ,е тогава ще трябва да изненадам сам себе си   :unsure:-а пък си мисля че се познавам...уж  :57:

Ще го удрям на джакпоти и това е !  :49:

« Отговор #313 -: Април 22, 2010, 11:04:22 am »
Април е месец за плащане на данъци. Обаче около общината по главните пътища към нея има големи ремонти и те са затворени. От снощи съм в дилема от къде да мина. Това е пирвата ми мисъл сутринта. Тръгвам. Преминавам успешно няколко препятствия като обикалям квартала 1-2 пъти. Стигам там. Чета табела - "Обекта се премести"  ;D...на майната си!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #314 -: Април 22, 2010, 07:44:07 pm »
Имотните данъци и такси ги отметнах. С данъка за колата имах повече грижи - отписана-вписана-недовписана, но на третия път стана. От вторник ми са налага да подготвям и пренапудрям материали, които бяха актуални преди пет години :o. Сега пак се оказаха нужни и се сбъхтах от бачкане да ги осъвременявам. Срамота.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #315 -: Април 22, 2010, 07:53:25 pm »
 аз не съм подала миналогодишна декларация ( не по моя вина - дълго е)  :-X и се га  ще се правя на куку  и ще подавам  само за тази година по съвет на счети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #316 -: Април 22, 2010, 08:01:17 pm »
от юни двойни имотни данъци.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #317 -: Април 22, 2010, 08:10:11 pm »

само двама трима човека да бях пуснала да минат пред мен и вече щях да имам резервация за някое топло и красиво място.. :'( :'( :'(

и това ли е по ретро мерка!??

твоя мерк какъв е :rolleyes:

бе къде си се разбързала, че и тук е топло вече и красиво,неземно красиво, ко ти е
аз се майтапя, а теб вече са те подхлъзнали язък
пожелавам ти следващият път в десятката,
 да ти се намира некое тригонче Юпитер/Уран в натала ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #318 -: Април 22, 2010, 08:15:07 pm »
strelicka,  викаш с 3-гонче има шанс ;D е то зависи къде е..

« Отговор #319 -: Април 22, 2010, 08:15:39 pm »
Ся ще ме карате да пускам тото,аз се каня още от началото на Солара си новия,щото 5ти дом ми е фраш  в него и най-важното-Венера дето държи 2ри дом;в натала също ми е силен 5ти ,така че тая година трябва да се спечели нещо.Само остава да играя,оф ма много съм зле,предният ми Лунар беше и той фрашкан от към 5ти ,трябваше да пусна нещо,карай до края на солара има време  ;D

и при мен в миналогодишният солар в 5 дом имах троен съвпад Юпитер/Венера/Луна и нищо от тото,лотария,  упр. на 4, 2 и 11, и натален тригон Юпи/Уран, нищооооо,зеро :( :P
моя 5 дом с дечица си го отработвам,те са ми богатството, не само мойте