Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449185 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #320 -: Април 22, 2010, 08:20:16 pm »
Една приятелка има в тазгодишния солар соларно МС съвпад на натални  :ven: :soe: :mer: в пети дом в Лъв и наталната й Венера си има секстил с натален Юпитер. Е, нема братче печалба, щото тя не играе тото. Онзи ден пак й викам -айдеее деее! Що съм ти аз да ти казвам, ако няма да си пуснеш фиша! :unsure: :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #321 -: Април 22, 2010, 08:22:20 pm »
strelicka,  викаш с 3-гонче има шанс ;D е то зависи къде е..

имам си тригончето  Юпитер в 9, Уран в 1 съвпад с упр. на 8 дом Марс и нищо не съм печелила,но съм наследила Юпи държи 4 дом, е  само на четирилистни детелини ми върви, книгите са пълни с тях ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #322 -: Април 22, 2010, 08:30:29 pm »
откакто прочетох тук, че със слаб пети дом не се печели от тото-то, съвсем се обезсърчих  :'(
моя сигурно е слаб, защото няма планети.. :'( :'(

тия дет сме с Асц.Дева все с ялови 5 домове  са ни дарили, да си бачкаме и да не мислим за Хавай, ако искаш да се потиш, кеф ти градски транспорт, кеф ти работа до безкрай,кеф ти пеш да  търчиш за здраве,все по Дева, ама под палма да лежим не ни дават,затова и тотото не ни дава да знаиш и мъжо взе да не дава, мъка, удоволствия тцъ, викат слаб ти 5 дом , ади живей :o :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #323 -: Април 22, 2010, 08:35:41 pm »
strelicka, пътуваш ли?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #324 -: Април 22, 2010, 09:26:25 pm »
всички сме пътници,зависи за къде  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #325 -: Април 23, 2010, 03:56:02 pm »
малеее ,на ретро мерк ,колко съм продуктивна в писането и мисленето. управлява 7-ми и 10-ти , а се намира в първи! :blink: :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #326 -: Април 23, 2010, 04:00:04 pm »
Незнам за тебе Марая, ама аз тази седмица се подготвих материала за 2 презентации едната от които на англииски и м/у другото се подготвям за тест в Понеделник.
Явно и на мен ми се отразява добре.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Април 23, 2010, 04:07:49 pm »
Незнам за тебе Марая, ама аз тази седмица се подготвих материала за 2 презентации едната от които на англииски и м/у другото се подготвям за тест в Понеделник.

ретро ли ти е в натала?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #328 -: Април 23, 2010, 04:32:42 pm »
малеее ,на ретро мерк ,колко съм продуктивна в писането и мисленето. управлява 7-ми и 10-ти , а се намира в първи! :blink: :o

Значи ти е много ключов Меркурия-има отношение към 3 кардинални дома  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Април 23, 2010, 04:38:20 pm »

Значи ти е много ключов Меркурия-има отношение към 3 кардинални дома  ;)

да , ама докато го осъзнае пипето ,бая коси побеляха....
а тоя наистина държи ключа ,наред с това е управител на СЛВ ,това много пъти сме го коментирали разбира се ,но все си мисля ,че и съвпада с ЮЛВ много действа в такива ретро периоди.
имам усещането ,че голяма част от инфото е складирано някъде много дълбоко и в периодите на ретроградност планетата сякаш действа като гейзер ,просто изведнъж си казвам ,:"ааа,как съм го забравила точно това, разбирайки ,че никога и никъде не съм го чела!"
абе не е сложно за разбиране ,но не ми се рови в кармичната ,макар ,че знам- неизбежно е!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #330 -: Април 23, 2010, 04:44:36 pm »

ретро ли ти е в натала?
Не не е ретро. на К3, на близо 5 гр от Уран и опозе на Хирон. Управлява 2 и 11 домове.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #331 -: Април 23, 2010, 04:47:31 pm »
Не не е ретро. на К3, на близо 5 гр от Уран и опозе на Хирон. Управлява 2 и 11 домове.

охо , ми то би трябвало и парички да ти донесе от приятели или някакви проекти. наред с това на к3 и ти ще се разпишеш. а съвпада с уран е подсказка за внезапните озарения и възможности по отношение на ума ,мисълта и всичко свързано с нестандартното мислене и ум.
нещо ,някоя изненадка от братя ,сестри няма ли ,Елфи? :blink: ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #332 -: Април 23, 2010, 04:48:44 pm »

охо , ми то би трябвало и парички да ти донесе от приятели или някакви проекти. наред с това на к3 и ти ще се разпишеш. а съвпада с уран е подсказка за внезапните озарения и възможности по отношение на ума ,мисълта и всичко свързано с нестандартното мислене и ум.

О братя дал Бог трима са , ама изненади тц, няма, няма.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Април 23, 2010, 04:59:37 pm »

О братя дал Бог трима са , ама изненади тц, няма, няма.....

не е късно никога за изненадки...,не се знае през стационарния период какво ще се случи. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #334 -: Април 23, 2010, 05:38:52 pm »
Ох на мен са ми други притесненията. 
Майка ми си е спряла лекарствата за сърцето и кръвното, тоя ретро Мерк май не ѝ се отразява добре на нея.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Април 23, 2010, 05:52:37 pm »
Ох на мен са ми други притесненията. 
Майка ми си е спряла лекарствата за сърцето и кръвното, тоя ретро Мерк май не ѝ се отразява добре на нея.

няма страшно!
виж луната , тя символизира майката ,както и управителя на 4-ти или 10- в какви аспекти е.
4-ти/10-ти зависи кой от родителите ти е по-изявен.
но основно гледам луната за събитийност свързана с майка ми и най-голямата ми дъщеря....и представете си и двете са деви! ;) ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #336 -: Април 23, 2010, 06:04:16 pm »
Ами да ти кажа чудя се с тези родителски домове....
4/10 - знам ли ???
Луната ами е в Близнаци в 11, съвпад с Сатурн на К11, все ми се струва, че 10 дом е на майка. Пък и тя една такава властна....Дева е, а МЦ -то ми е земно - теле,
Докато 4 дом е в скорпи и с Нептун в стрелец вътре, а баща ми беше воден - Рибка....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Април 23, 2010, 06:13:21 pm »
Ами да ти кажа чудя се с тези родителски домове....
4/10 - знам ли ???
Луната ами е в Близнаци в 11, съвпад с Сатурн на К11, все ми се струва, че 10 дом е на майка. Пък и тя една такава властна....Дева е, а МЦ -то ми е земно - теле,
Докато 4 дом е в скорпи и с Нептун в стрелец вътре, а баща ми беше воден - Рибка....

обикновенно гледам и производните ,ако не видя инфото веднага....
но мисля ,че мерка ще ти донесе изненада по отношение на братята и късите пътувания ,възможен е и проблем с кола/автомобил/...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #338 -: Април 23, 2010, 06:20:22 pm »
Аз пък тамън реших да взимам книжка    ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Април 23, 2010, 06:21:57 pm »
Аз пък тамън реших да взимам книжка    ;D ;D ;D

миии ,не мисля ,че е най-удачното време сега! :blink: