Здравей Гост

Бивш най-добър приятел

• 4 Отговора
  • 2381 Прегледи
Бивш най-добър приятел
« -: Октомври 21, 2007, 08:45:46 pm »
Сънувах, че съм в една стая на моя университет, в който уча сега. Сънувах, че на друга редица седи един мой бивш съученик и приятел, с когото не сме се виждали вече 6 години. И в съня ми той беше част от моята група. Това ме накара да си помисля (на сън): "Колко добре! Сега пак ще сме си приятели!". Обаче се събудих и съжалих, че не е наистина. Какво означава?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Бивш най-добър приятел
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2007, 11:22:28 pm »
Означава,че те е пернал ретроградния Меркурий  :D

Може и да го срещнеш скоро или в скоро време да създадеш приятелство сходно на това което си имал с тази личност или да има някакви сходства между тях.А може и нищо да не означава-не всички сънища са предсказателни или искащи да ни кажат нещо. :rolleyes:  

*

Jeni

Бивш най-добър приятел
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2007, 05:06:00 pm »
l
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 12:24:31 am от Jeni »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Бивш най-добър приятел
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2007, 06:10:23 pm »
Може и да е от миналия ,може и да е от този живот-ние дори рядко напълно изчистваме нещата и в настоящото си прераждане,но въпреки всичко не само за това ни събира съдбата с определени лица-просто има случаи в които някои души са свързани без значение дали връзката между тях е била силна или продължителна.До колкото в заввисимост от личното ни развитие вибрираме на определена чистота срещайки някой от миналото може да е с цел да гу бутнем в еволюцията или той нас или и двете,дори без съзнателни усилия-тези които са свързани могат да си влияят и непряко. ;)  Абе въобще важното е да сме себе си-така каквото има да става или да се създава то си следва някакъв естествен ход,колкото и да е странно за нас проявлението.

Бивш най-добър приятел
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2007, 08:41:33 pm »
Еми аз тоя моя приятел го сънувам за трети път сигурно.