Док, ще ми е интересно тълкуването ти на сън. Аз някои неща си ги обяснява, но други никак не откривам смисъл в тях.

Тази нощ сънувах, че ми предстои моята собствена сватба, която не беше силом, но не беше и с изпепеляващо желание приготвена. Но по-интересното е, че щях да се омъжа за човек, който...не познавам и никога не бях виждала, а всъщност сама поканих на нашата сватба след първи и последен контакт с него чрез телефон.

Сватбата щеше да е нощна, което отново ми се видя много странно, а и на скалиста местност в планина.

Всичките гости бяха в шок, че за един ден трябваше да подготвят сватбата ми, защото решението дойде от ден за следващия. Всички се суетяха, защото сватбената рокля беше загубена, а аз дори не бях облякла и видяла преди това. Но държах огромен червен букет. В крайна сметка сватбата не се състоя, защото силно земетресение(това кореспондира с темата за земетресенията явно, нищо чудно да съм сънувала и Скарлет между сватбените си гости

), разцепи планината и бъдещ мой мъж остана на другата половина, но не изпитах тъга, нито радост. И се отдадох на извратени....хм

удоволствия с един сатир, който всъщност беше много тъжен, защото красивата му душа е била затворена в тялото на сатир за наказание и всички го отбягвали.

Кое е важното в цялата история?
Отлагането на сватбата = умело избягване на неприятности?
Земетресението(ако все пак е важно, защото може да е следствие на темата във форума) = промяна?
И нещо в добавка към сънищата, което не е за тази тема, но все не откривам къде да го вметна. В края на Февруари сънувах, че ми вадят зъб и се бях стреснала много. Е, наистина сън се оказа предсказателен, защото само след 2-3 дена мой близък почина.

Та сега няма как да не са ми странни някои сънища, когато знам, че понякога са и пресказателни.

Тези сватбени истории не ми харесват.

Как мислиш, важи ли този сън или да го пишем към сметката на богатата ми фантазия?

Друго мое тълкувание за избора на мъже в съня ми е, че бъдещия ми съпруг беше голям красавец, но в крайна сметка на добра воля избрах сатира. Това си го тълкувам, че както и да въртя ситуациите с наистина добрите ухажващи господа в живота ми, все си ме тегли към най-черния и рогатия, най-лошия, най-най-най...забранения.