Здравей Гост

Котки

• 19 Отговора
  • 9049 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Котки
« -: Октомври 30, 2007, 05:15:14 pm »
Изключително странен сън сънувах снощи. Първо да кажа, че котките съм почти влюбена в тях, страшно се умилявам при вида на всяко, което видя на улицата  :lol: Сигурно дразня хората даже .. Снощи в съня си също така им се радвах. При мен дойде котка, която беше започнала да ражда. Родиха се две котета и бяха много красиви, аз си умирах от кеф и ги гушках. Е хайде сега някой може ли да ми помогне в разтълкуването? Чувала съм, че по принцип да сънуваш котка не е на добре, че може да станеш обект на измама. Това така ли е? И преди съм сънувала котки, но не бяха раждали  :blink:        
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Котки
« Отговор #1 -: Октомври 30, 2007, 05:48:31 pm »
Цитат
Изключително странен сън сънувах снощи. Първо да кажа, че котките съм почти влюбена в тях, страшно се умилявам при вида на всяко, което видя на улицата  :lol: Сигурно дразня хората даже .. Снощи в съня си също така им се радвах. При мен дойде котка, която беше започнала да ражда. Родиха се две котета и бяха много красиви, аз си умирах от кеф и ги гушках. Е хайде сега някой може ли да ми помогне в разтълкуването? Чувала съм, че по принцип да сънуваш котка не е на добре, че може да станеш обект на измама. Това така ли е? И преди съм сънувала котки, но не бяха раждали  :blink:
Ще попаднеш в някаква нелепа ситуация при която трябва да влезеш в ролята посредник ,ще ти се наложи да проявиш всички качества на съвременен политик ;)  :D  :P
« Последна редакция: Октомври 30, 2007, 06:55:22 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

sunrain

• 6710
Котки
« Отговор #2 -: Октомври 30, 2007, 06:42:29 pm »
Това сериозно ли? Да ти кажа всеки ден почти ми се налага да попадам в какви ли не нелепи ситуации или пък да го играя умиротворителя или борещия се за справедливост ... Интересно, тази ситуация по-различна ли ще бъде?! Ще разказвам.

Котки
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2007, 06:58:40 pm »
Цитат
Това сериозно ли? Да ти кажа всеки ден почти ми се налага да попадам в какви ли не нелепи ситуации или пък да го играя умиротворителя или борещия се за справедливост ... Интересно, тази ситуация по-различна ли ще бъде?! Ще разказвам.
Много е вероятно ситуацията да ти се запечата в съзнанието за дълъг период от време :D . Ако ми кажеш нещо повече за цвят на козината и очите на котетата може да те насоча за какво ще е  ;)  

*

sunrain

• 6710
Котки
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2007, 02:10:35 pm »
Помня козинката им, очите не ... Странно, това не се набиваше на пръв поглед. Но сиво-белия цвят, като тигърчета обаче шарките им, изрично ги забелязах и ме изкефиха насън :) Докторе, каква е диагнозата?  :rolleyes:  

Котки
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2007, 03:18:23 pm »
Цитат
Помня козинката им, очите не ... Странно, това не се набиваше на пръв поглед. Но сиво-белия цвят, като тигърчета обаче шарките им, изрично ги забелязах и ме изкефиха насън :) Докторе, каква е диагнозата?  :rolleyes:
Ситуацията ще е свързана с традиции ,може да има междуетническа окраска. Този сън е свързан пряко с работата ти и от развоя на събитията е много вероятно да получиш положителна оценка на личност ,която страшно уважаваш и се стремиш да впечатлиш от дълго време.

*

sunrain

• 6710
Котки
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2007, 02:23:51 pm »
Ха, звучи интересно. Благодаря ти много! Как успяваш да стигаш до подобни изводи и да правиш толкова подробно тълкуване?    

Котки
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2007, 03:00:21 pm »
Цитат
Ха, звучи интересно. Благодаря ти много! Как успяваш да стигаш до подобни изводи и да правиш толкова подробно тълкуване?
Сивите котки са свързани с родното място ,но твоята е на ивици като тигърче,което  пък е характерно за чуждестранна намеса . В случаите когато шарките са смесица от оранжево и кафяво се отнасят за източните държави . Цвета на очите пък дава още по-голяма яснота . Котката като животно е показател за нелепи ,непредвидими  случки в живота какъвто е характера на котките .Тигър или подобните му същества са символ за власт. Появата на две котета  са показател за две страни на един спор и понеже ти не си засегната от поведението им, се явяваш неутралната страна в спора . Самото раждане е свързано с работата и труда не те касае пряко -не те засяга .Като включиш в картинката ,че котките не понасят да им се пипат малките -ето ти го и положителното отношение от личност ,която харесваш .
« Последна редакция: Ноември 11, 2007, 07:39:39 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

sunrain

• 6710
Котки
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2007, 09:04:39 am »
Страшен си  :)  

Котки
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2007, 06:41:38 pm »
здравейте,

аз също сънувах странен сън.Сънувах котка която дойде сама и си потърка вратлето в глезена ми точно за няколко секунди.След което помня как видях огромната и глава с нетипично големи за котка зъби насочени към мен с някакъв налудно свиреп поглед,като към мен-имам пред вид че не виждам ситуация да се развива ами в първия момент се гали а после просто виждам озъбената и физиономия пред лицето си и как ме гледа в очите.Цветове не си спомням особено-беще тъмна и едноцветна-кафява или тъмно сива нещо такова.
Имате ли представа какво значи?Четох из сайтовете разни неща които по скоро ме объркаха а и си противоречат....
« Последна редакция: Ноември 11, 2007, 06:58:09 pm от jesabel »

Котки
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2007, 06:55:58 pm »
Цитат
здравейте,

аз също сънувас странен сън.Сънувах котка кочто дойде сама и си потърка вратлети в глезена ми точно за няколко секунди.След което помня как видях огромната и глава с нетипияно големи за котка зъби насочени към мен със някакъв налудно свиреп поглед,като към мен-имам пред вид че не виждамм ситуация да се развива ами в пурвия момент се гали а после просто вийдам озъбената и физиономия пред лицето си и как ме гледа в очите.Цветове не си спомням особено-беще тъмна и едноцветна-кафява или тъмно сива нещо такова.
Имате ли представа какво значи?Четох из сайтовете разни неща които по скоро ме обърках а и си противоречат....
Човек,който е получил помощ от теб, неочаквано ще ти забие нож в гърба.
Ориентирай се към някого за когото имаш подозрения ,но не ти се вярва ,че точно въпросния човек ще има смелостта да го стори.

Котки
« Отговор #11 -: Ноември 12, 2007, 12:39:45 am »
КОТКИТЕ -характеризират непредсказуемите ситуации,нестабилност ; също така и интуитивната страна във всеки човек; стремежа към сексуална връзка

-тъмните или черните котки ,показват вашите неосъзнати тъмни сили
-злите котки,ухапване от котка или всяка заплаха произлизаща от котка се свързва със заплаха ,клевета
-красиво изглеждаща котка -съблазън в каквато и да е форма
-много котета -чувство за самота или ситуация ,която трабва да разрешаваш самостоятелно
-ако храните или галите котета - неблагодарност или проява на заслужено одобрение
-мъжки котараци - неверни подчинени ,ласкатели,обкръжение от нетолеранти хора
-ако убивате котка - измяна на любим човек

*

123

Котки
« Отговор #12 -: Ноември 28, 2007, 09:34:56 am »
и аз да помоля за тълкуване, че малко ме притесни сънят от снощи:

първо паркирах кола в една малка, добре поддържана улица, близо до голяма бяла къща, минах през някакъв неугледен двор, качих се на най-горния етаж, където от мен се очакваше/или пък аз се чувствах длъжна/ да помогна на болна възпълна възрастна дама, имаше и някакъв мъж, който също помагаше. Спомням си котката на възрастната жена - сиво-бяла, шарена, злобна и озъбена, усещането не беше приятно, но не беше страх.......
после шофирах по широк път, стигнах до кръстовище със знак стоп от моята страна, огледах се бързо и продължих напред........това си спомням  :huh:  :rolleyes:  

Котки
« Отговор #13 -: Ноември 28, 2007, 10:36:16 am »
Цитат

първо паркирах кола в една малка, добре поддържана улица, близо до голяма бяла къща, минах през някакъв неугледен двор, качих се на най-горния етаж, където от мен се очакваше/или пък аз се чувствах длъжна/ да помогна на болна възпълна възрастна дама, имаше и някакъв мъж, който също помагаше. Спомням си котката на възрастната жена - сиво-бяла, шарена, злобна и озъбена, усещането не беше приятно, но не беше страх.......
после шофирах по широк път, стигнах до кръстовище със знак стоп от моята страна, огледах се бързо и продължих напред........това си спомням  :huh:  :rolleyes:
Предстои ти да вземеш важно решение в живота .Кръстовището се свързва с големи промени,болест -душевна болка,самота,зла котка (виж по-горе).

*

123

Котки
« Отговор #14 -: Ноември 28, 2007, 05:20:22 pm »
Цитат
Цитат

после шофирах по широк път, стигнах до кръстовище със знак стоп от моята страна, огледах се бързо и продължих напред........това си спомням  :huh:  :rolleyes:
Предстои ти да вземеш важно решение в живота .Кръстовището се свързва с големи промени,болест -душевна болка,самота,зла котка (виж по-горе).
благодаря ти, но се страхувам, че не разбрах :(
предстои да взема важно решение, което би могло да доведе до душевна болка и самота /която и текущо изпитвам BTW/, или...... :ph34r:  

Котки
« Отговор #15 -: Ноември 28, 2007, 06:20:20 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

после шофирах по широк път, стигнах до кръстовище със знак стоп от моята страна, огледах се бързо и продължих напред........това си спомням  :huh:  :rolleyes:
благодаря ти, но се страхувам, че не разбрах :(
предстои да взема важно решение, което би могло да доведе до душевна болка и самота /която и текущо изпитвам BTW/, или...... :ph34r:
Предстои ти да вземеш важно решение в живота ,което е провокирано от чувството ,че си несправедливо упреквана .Чувстваш се неразбрана и изпитваш душевна болка .
 Съжалявам ,че ти надробих така дивашки съня. :(

П.п - Упреците идват от близък човек ,а от сънят ти си вадя изводи ,че си направила първата крачка към промяната.

Котки
« Отговор #16 -: Януари 14, 2008, 06:51:40 pm »
здрафей те,и аз снощи сънуфах котки дали някой би могъл да ми даде обяснение на този сън.потърсих ф сънофника но неможах да открия тофа което търся.случайно попаднах тук и мисля ,че тофа е точното място.ще фи бъда благодарна ако някой ми отгофори.и така сънуфах че трябфа да премина през едно поле ,където жифеят много котки напрафо котка до котка и аз преминафам между тях ,а те са целите мртсни и осферипели фсичките са женски излизат от разни дупки и най гадното е че изяждаха малките си котенца.такифа нофородени съфсем мънички.много ме беше страх фърфях съфсем леко за да не префличам фниманието им.пончкога ме поглеждаха и се зъбеха но ф крайна сметка оспях да премина.усещах че и преди съм минафала от там но фсичко е било нормално сега нещо се е случило и аз се чудих какфо ли е станало защо са осферипели така.общо фзето е тофа прочетох по горе че цфета имал значение тофа което помня аз е че една беше жълтиникафа макар че сега беше цялата мръсна и отслабнала.очите и бяха едни такифа болни.тофа е благодаря/нямам една букфа затофа пиша букфата ф/

Котки
« Отговор #17 -: Януари 14, 2008, 06:57:49 pm »
Цитат
здрафей те,и аз снощи сънуфах котки дали някой би могъл да ми даде обяснение на този сън.потърсих ф сънофника но неможах да открия тофа което търся.случайно попаднах тук и мисля ,че тофа е точното място.ще фи бъда благодарна ако някой ми отгофори.и така сънуфах че трябфа да премина през едно поле ,където жифеят много котки напрафо котка до котка и аз преминафам между тях ,а те са целите мртсни и осферипели фсичките са женски излизат от разни дупки и най гадното е че изяждаха малките си котенца.такифа нофородени съфсем мънички.много ме беше страх фърфях съфсем леко за да не префличам фниманието им.пончкога ме поглеждаха и се зъбеха но ф крайна сметка оспях да премина.усещах че и преди съм минафала от там но фсичко е било нормално сега нещо се е случило и аз се чудих какфо ли е станало защо са осферипели така.общо фзето е тофа прочетох по горе че цфета имал значение тофа което помня аз е че една беше жълтиникафа макар че сега беше цялата мръсна и отслабнала.очите и бяха едни такифа болни.тофа е благодаря/нямам една букфа затофа пиша букфата ф/
Предстои ти да изживееш скандална ситуация ,но няма да е с последици за теб ,защото хората ,които имат желание да те оклеветят сами ще попаднат в капана на собствените си лъжи.

Котки
« Отговор #18 -: Януари 14, 2008, 07:11:33 pm »
благодаря ти за бързия отгофор стана ми по добре.с тези мъртфи котенца се бях претеснила цял ден са ми ф глафата

Re:Котки
« Отговор #19 -: Септември 16, 2009, 09:40:45 am »
Виждам, че в темата никой не е писал отдавна, но реших че няма смисъл да започвам нова тема.
Снощи сънувах че искам да прибера вкъщи малко коте (на цвят черно с бяло коремче). Беше доста слабо и си мислих че ако сега не яде утре ще е умряло. Давах му да яде от ръката ми, но нямах нищо подходящо за ядене вкъщи.
Имаше и още една котка (навремето много я обичах, живееше в двора- шарена-кафяво и оранжево), която искаше също да яде, постоянно се галеше около мен, но аз  и дадох само едно малко парче месо и през цялото време я изубутвах да стои далеч от мен и от котенцето.
После трябваше да заведа котето вкъщи, но се страхувах как ще го приеме моя котарак и дали няма да го гони. Когато отидох вкъщи, моя котарак стоеше в ъгъла (бял със сиви петна) и изведнъж се превърна в човек и взе новото котенце. Започна да го прегръща, но на мен всичко това ми се струваше лицемерно и си мислех, че само като изляза и ги оставя сами, той ще започне да гони котенцето.

Да не забравя - котенцето мъркаше.
Надявам се ЗЪБОЛЕКАР да е опита да разтълкува съня, защото аз със съновника не успях.