Здравей Гост

да поговорим за упрл на 1 в 8

• 10 Отговора
  • 2340 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
« -: Октомври 31, 2007, 03:47:48 pm »
много ми се ще да споделите свой опит с карти при , които упрл на 1в8.как работи какви са вашите наблюдения.виждала съм го в две карти в едната  жената е омъжена за лекар. В другата жената макар и женена копнее да създаде връзка с лекар. Изобщо как работи според вас , само сексуално ли звучи.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2007, 03:55:10 pm »
Изобщо не разглеждам управителите или каквото и да било там друго по този начин, без комплексен анализ и синтез на факторите в картата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Октомври 31, 2007, 05:58:51 pm »
И на мен ми е интересно - при мен "старият" управител на асц (Марс) също е в 8-ми и прави широк квадрат с Плутон ( в 11-ти)
Родителите ми са лекари :) - макар да нямам никаква идея каква е връзката :) т.е. ясно откъде идва - 8-ми дом и т.н., но какво от това.
Lillie, съгласна съм, че така "пуснато" - "това ми е в онова, какво значи" е безсмислено, обикновено питащият има нещо предвид, остава да го каже само ... :)

И един общ въпрос - от положението на управител на конкретен дом съдим за областта, която х-ризира този дом (пример по управителя на 7-ми разглеждаме партньора), нали? Тогава какво ще ни каже за дадена личност управителя на асц-та? Никога не ми е било ясно...

Blud, защо от управителя на 1-ви дом си правиш изводи за връзка?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2007, 06:01:46 pm »
Кхм, при мен асцендента ми е скорпи, Плутон ми е на МС, ама Марс ми е в 8, в рак.
Никаква връзка с лекари.
Дано така и занапред, пу пу пу, амин дай боже.  :rolleyes:  B)  

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2007, 08:03:05 pm »
Цитат
И на мен ми е интересно - при мен "старият" управител на асц (Марс) също е в 8-ми и прави широк квадрат с Плутон ( в 11-ти)
Родителите ми са лекари :) - макар да нямам никаква идея каква е връзката :) т.е. ясно откъде идва - 8-ми дом и т.н., но какво от това.
Lillie, съгласна съм, че така "пуснато" - "това ми е в онова, какво значи" е безсмислено, обикновено питащият има нещо предвид, остава да го каже само ... :)

И един общ въпрос - от положението на управител на конкретен дом съдим за областта, която х-ризира този дом (пример по управителя на 7-ми разглеждаме партньора), нали? Тогава какво ще ни каже за дадена личност управителя на асц-та? Никога не ми е било ясно...

Blud, защо от управителя на 1-ви дом си правиш изводи за връзка?
Привети , чета тук -там , че  разположението на упрл на 1 в 8 било едно от най-лошите разположения в хороскопа. Значело смърт на владелеца на х.па ранна..и понеже аз това положение към го срещала само в две карти. Ми беше необходимо и вашето мнение.Иначе става дума за ас. Лъв , неаспектирано слънце в 8 + в 8дом още в точен съвпад марс мерка и сатъра. Тези трите планети в 8 само с лоши аспекти опозиция уран плуто във втори и квадратури към юпи. в 11д. Ами това питах.Та ми беше и любопитно какъв извод да правя, честно казано не бях виждала скоро карта с толкова напрежение.
аз скоро бях пускала тази карта с молба за откриване на асц. е сега от нея знам часа на раждане.и понеже , тя планува свадби ираждание...май не ми се струва много подходящо..но пък може и да греша
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

kaily

• 5145
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2007, 08:22:09 pm »
Ъхъ, ранна смърт.
Само дето всички учители говорят за това, че трябва да умреш, преди да...умреш, ако искаш да живееш вечно.  <_<

Т.е. кое да умре? За ранна смърт на стария човек пу пу пу и амин дай боже.
Впрочем намираме се в епоха на последните времена, та на мнозина ще бъде дадена тая възможност.  

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2007, 08:25:52 pm »
Цитат
Ъхъ, ранна смърт.
Само дето всички учители говорят за това, че трябва да умреш, преди да...умреш, ако искаш да живееш вечно.  <_<

Т.е. кое да умре? За ранна смърт на стария човек пу пу пу и амин дай боже.
Впрочем намираме се в епоха на последните времена, та на мнозина ще бъде дадена тая възможност.
ами руската астрология е малко фаталистична...нЕма да мрем сега :D ей затова събирам мнения
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2007, 09:12:50 pm »
Цитат
Привети , чета тук -там , че  разположението на упрл на 1 в 8 било едно от най-лошите разположения в хороскопа.
Познавам жена с огромен лъвски стелиум в 8 дом, при което владетелят на Асц е в съвпад със Слънце там, плюс Плутон в съвпад с МЦ и, да ви кажа, нито има връзка с лекари, със смърт, трансформация и духовно израстване, нито тя самата видимо "страда" от нещо... жива и здрава си е, но си е доста плутонова - обича да дърпа "конците" в сянка, тихомълком да нанася щети и да разчиства сметки  :ph34r: лице в лице с опонента обаче е доста страхлива и свърхпредпазлива  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2007, 09:15:29 pm »
Цитат

аз скоро бях пускала тази карта с молба за откриване на асц. е сега от нея знам часа на раждане.и понеже , тя планува свадби ираждание...май не ми се струва много подходящо..но пък може и да греша
Не сме ние тези, които ще решават какво е "подходящо" и кога, особено що се отнася до трети лица. Нека не забравяме това.
Всъщност... интересни са ми мотивите, ама нейсе...

ПП. Ако става реч за "онова", което си мисля, не ми се струва много етично...

« Последна редакция: Октомври 31, 2007, 09:21:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2007, 09:34:17 pm »
Цитат
но си е доста плутонова - лице в лице с опонента обаче е доста страхлива и свърхпредпазлива  :lol:
Ааа, не така, аз винаги обичам да дърпам конците в сянка, ама после винаги гордо се изправям на светло да си сърбам попарата или да му навирам попарата на друг там де слънце не грее.  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2007, 09:48:42 pm »
Това му е хубавото на света - шаренията  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.