Здравей Гост

Честит Хелоуин

• 39 Отговора
  • 7013 Прегледи
*

Jeni

Честит Хелоуин
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2007, 01:27:46 pm »
Цитат
Цитат

A nqma li rojdennici dnes? :unsure:  :)
Аз със сигурност ще съм на рожден ден ( от мама по-голям таласъм няма)
 :D

Da ti e jiva i zdrava, doktore!  :)  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Честит Хелоуин
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2007, 01:27:55 pm »
Аз пък съм на баба ми на рожден ден! :D  Нека всички са живи и здрави пък това е най-важното и най-вече рожденниците! ;)  

*

Jeni

Честит Хелоуин
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2007, 01:32:46 pm »
Цитат
Аз пък съм на баба ми на рожден ден! :D  Нека всички са живи и здрави пък това е най-важното и най-вече рожденниците! ;)
Mdaaa.. da sa Vi jivi i zdravi rojdennichkite! :)
Az ne sym sigurna v pametta si, no si mislq, po pamet, che An, imashe syshto rojden den dnes.
Nadqvam se da ne byrkam. Za vseki sluchaj - Chestit Rojden Den!
Zdrave, Dylyg i Shtastliv jivot! :rolleyes:

*

Инти

• 2068
Честит Хелоуин
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2007, 01:43:50 pm »
Ретроградност на квадрат!

2005 г. по Коледа имаше мунданен съвпад на Хирон с Венера( Ретроградна точно от 24 декември),който транзитираше върху наталният ми  Марс, а той е в точна квадратура на Сатурн ,и имах ужасна бъбречна криза от изстиване,защото по-принцип хронологично нямам проблеми с бъбреците. Транзитният Сатурн по същото време също е бил ретрограден.

Тази година имам соларен Сатурн, ретрограден в шести дом, още януари месец имах инфекция на пръстта ,та се наложи манипулация,а иначе няма да се оплаквам от засилването и стигането до пиково състояние на един доста неприятен здравословен мой проблем.С нетърпение чакам новия си Солар, не че това ще разреши здравословният  проблем ,но поне няма да го засили защото Сатурн няма да е ретрограден и няма да е в 6ти дом.

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2007, 09:40:00 pm »

Вампирска целувчица  :rolleyes:  Просто не случих от първия път на привлекателна вещица заради празника  :lol:  

*

Lillie

• 30532
Честит Хелоуин
« Отговор #25 -: Ноември 01, 2007, 09:44:44 pm »
Цитат

Вампирска целувчица  :rolleyes:
Чакайте малко, колега, това не е ли еднополова двойка, ъъъ?  :P  :D

Обичам черно-бялата фотография...

П.С. Нали се досещате вече, че тази тема е чат  :rolleyes:  
« Последна редакция: Ноември 01, 2007, 09:49:19 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2007, 10:03:50 pm »
Ако кръвта имаше пол можеше и да има значение  :lol:  но все пак тука жертвата не ми се вижда особено стресирана  :D  ;)

Та покрай липсата на интересна вещица,попаднах на тази интригуваща вампирка,която никак не се поколеба да отпразнува Хелоуин подобаващо за природата си!
Инспириран с темата kiss в google бях от песен звучаща в слушалките ми точно тогава-And then we kiss на Britney,която някак си е успяла да измъкне и някоя по-мистична песен  :)  

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2007, 10:20:43 pm »
За да поддържаме настроението тази вечер,което при мен е на 6 заради Луницата в Лъв и дата 1,въпроса е следния:кои планети са свързани с подписа ми?
Място за грешки няма,много е лесно,дори им измислих прякори на английски които започват с първите букви на съответната планета (ето тука има една малка уловка в Меркуриев стил,ама не вярвам някой се хване  :rolleyes: ) и ако познаете направо тях ще е лудница,думите са есенциални качества.

*

Kali

• **
  • 1411
Честит Хелоуин
« Отговор #28 -: Ноември 02, 2007, 01:36:59 pm »
Цитат
За да поддържаме настроението тази вечер,което при мен е на 6 заради Луницата в Лъв и дата 1,въпроса е следния:кои планети са свързани с подписа ми?
Място за грешки няма,много е лесно,дори им измислих прякори на английски които започват с първите букви на съответната планета (ето тука има една малка уловка в Меркуриев стил,ама не вярвам някой се хване  :rolleyes: ) и ако познаете направо тях ще е лудница,думите са есенциални качества.
Ще се пробвам на задачата...

Първата картинка според мен е [size=8]Pluto=Power[/size]

С втората ми е по-трудно. Единственото, за което се сещам е [size=8]Sun=Star[/size].

E, какво ще кажеш? :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #29 -: Ноември 02, 2007, 02:10:39 pm »
Kali добре се справяш! ;)

Първото Pluton-Power го разбра,второто не-в смисъл добре си го измислила, но съм сложил друга планета  :rolleyes:  то вече е елементарно направо  :D

Спечели си половин Milka  :P  

*

Инти

• 2068
Честит Хелоуин
« Отговор #30 -: Ноември 02, 2007, 03:04:40 pm »
Може би Марс и "Свещенният войн" са останалата половинка от Милката или НЕ!  ;)  

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #31 -: Ноември 02, 2007, 04:12:47 pm »
1/4 Milka за Асая  : :lol:
Марс е,но свещеният воин не че Марс не е такъв,но не е думата на английски с която се свързва  :rolleyes:  

*

Инти

• 2068
Честит Хелоуин
« Отговор #32 -: Ноември 02, 2007, 04:41:10 pm »
Ще се обадя на приятел, защото като гледам тука публиката отсъства в момента ,а ти 50/50 няма да дадеш :lol:  

*

Kali

• **
  • 1411
Честит Хелоуин
« Отговор #33 -: Ноември 02, 2007, 05:04:13 pm »
Колеги, шоколадът е много вкусен. Пробвайте го всички. :D

Последна проба : [size=8] Mars=Motion[/size][/b]

Само че този младеж въобще не ми прилича на Марс.   :D
« Последна редакция: Ноември 02, 2007, 05:39:16 pm от Kali »

*

Инти

• 2068
Честит Хелоуин
« Отговор #34 -: Ноември 02, 2007, 05:09:15 pm »
Mars- magician maybe ???

Mars- Might
« Последна редакция: Ноември 02, 2007, 05:21:18 pm от Asaia »

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #35 -: Ноември 02, 2007, 06:25:54 pm »
Mars-Might ми беше първоначалната идея,дори размених Might na Pluton и Power на Марс заради самия превод,иначе добре си стоят и като заглавна първа буква-Сила или Могъщество-Марс или Плутон?Най-добре и двете! :D

Обаче Kali определено ме навежда на това да сменя образа на червения само цвета отговаря на Марс,но не и русата коса и крилцата ;)  така че явно вече подписа ми ще бъде наталната ми квадратурка между Плутон и Слънцето! B)

*

Kali

• **
  • 1411
Честит Хелоуин
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2007, 07:00:40 pm »
Цитат
Mars-Might ми беше първоначалната идея,дори размених Might na Pluton и Power на Марс заради самия превод,иначе добре си стоят и като заглавна първа буква-Сила или Могъщество-Марс или Плутон?Най-добре и двете! :D

Обаче Kali определено ме навежда на това да сменя образа на червения само цвета отговаря на Марс,но не и русата коса и крилцата ;)  така че явно вече подписа ми ще бъде наталната ми квадратурка между Плутон и Слънцето! B)
Дипломат.   :)  

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2007, 08:28:19 pm »
По Канал 1 сега даваха едно предаване за астрология-чудя се да смея ли, да плача ли  :D  :angry:   Представиха така нещата все едно живеем още в 15 век...с овошките,водениците и прочие обекти на "астрологичен" анализ  <_<
Не забравиха и да изтъкнат мнението на съвременните астрономи и като цяло поствиха нещата в удобна за тях посока.Не,че се учудвам ,но по една национална тв в държава имаща се за европейска иещата не бива да се допускат да се представят така както беше навремето удобно за комунизма.

*

Jeni

Честит Хелоуин
« Отговор #38 -: Ноември 07, 2007, 12:34:37 am »
Цитат
По Канал 1 сега даваха едно предаване за астрология-чудя се да смея ли, да плача ли  :D  :angry:   Представиха така нещата все едно живеем още в 15 век...с овошките,водениците и прочие обекти на "астрологичен" анализ  <_<
Не забравиха и да изтъкнат мнението на съвременните астрономи и като цяло поствиха нещата в удобна за тях посока.Не,че се учудвам ,но по една национална тв в държава имаща се за европейска иещата не бива да се допускат да се представят така както беше навремето удобно за комунизма.
:D V predniq broj na sp. Eva, imashe edna statijka, v koqto nqkak se otyjdestvqvaha vra4ki i astrolozi/MEKO kazano/, no nqma zna4enie. Moje bi negativnoto otnoshenie na avtorkata beshe naso4eno kym nqkoq astrolojka, koqto i bila kazala , 4e ima golqma karma s nqkoj myj, a pyk toj na praktika ne q potyrsil pove4e i nakraq astrolojkata vinovna i razbira se astrologiqta... :D .Nqma ob6to s tova predavane, no se setih i reshih da go spomena, ako nqkoj e chel vyprosnata statiq znae, za kakvo ide re4. Shte proverq dali vyv virtualnoto izdanie ne sa q publikuvali..
« Последна редакция: Ноември 07, 2007, 01:11:12 am от Jeni »

*

Синухе

• 4978
Честит Хелоуин
« Отговор #39 -: Ноември 10, 2007, 05:08:46 pm »
Вижте точно сега по Нова тв дават предаване за китайския зодиак,което е забвно и интересно  ;)