Здравей Гост

майка и пари

• 7 Отговора
  • 2339 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
майка и пари
« -: Ноември 12, 2007, 03:42:16 pm »
Здравейте отново от мен! Сега искам да споделя съня си от тази нощ. Сънувах майка ми че ми пъха в ръката банкнота от 1000 лева или евро, не си спомням даже незнам дали в реалността съществува такава банкнота. И аз не исках да я взема обаче тя пак я пъхна в ръката ми и с много сериозно изражение ми каза че трябва да я взема но не си спомням точните й думи.Аз не живея в България от една година в която само два пъти съм виждала майка си а баща ми един.И напоследък ги сънувам често и двамата. Преди време сънувах и баща ми че ще ни купува кола, не само на мен а и на сестра ми със съпруга й с които живея в момента.Спомням си че беше черна и хубава и струваше 13 000 точно.И баща ми броеше парите след това и аз ги броях, бяха на пачки. Това е, благодаря предварително. :)

майка и пари
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2007, 04:05:45 pm »
Парите отразяват не само финансовите ценности ,но и полезните качества като -трудолюбие,щедрост отговорност и т.н.

Сънят ти е страшно положителен ,показва натрупване на блага .

*

Demia

• *
  • 140
майка и пари
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2007, 03:51:02 pm »
Здравейте! Днес пак сънувах странен сън, в който отново беше майка ми. Напоследък често я сънувам. Не си го спомням целия. Помня само, че я къпех не беше в къщи, незнам къде беше. Беше седнала и аз я сапунисвах, гърба и т.н. Какво ли значи?  :mellow:  

майка и пари
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2007, 01:03:46 am »
Цитат
Здравейте! Днес пак сънувах странен сън, в който отново беше майка ми. Напоследък често я сънувам. Не си го спомням целия. Помня само, че я къпех не беше в къщи, незнам къде беше. Беше седнала и аз я сапунисвах, гърба и т.н. Какво ли значи?  :mellow:
Мъчно ти е за нея :D  

майка и пари
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2007, 10:41:41 am »
Миенето се свързва с чувство за вина,дребни заблуди.
Гръб-съжаление

*

Demia

• *
  • 140
майка и пари
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2007, 03:16:11 pm »
Да, наистина ми е мъчно за нея. Благодаря зъболекар, наистина ми помагаш с тълкуването на сънищата.  :)  Ами тогава да ти разкажа и днес какво сънувах. Значи, пак бягах от някой но вече забравих от кой и за какво. Но този път не беше тичане а просто се опитвах да му се изплъзна и се криех от него. Другото което запомних от целия сън е че видях по едно време много коне, хубави и един човек ги водеше с въжета. И другото е че видях  много бели цветя, по-точно само цветовете им. Само това помня  :D  

майка и пари
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2007, 04:08:18 pm »
Цитат
Да, наистина ми е мъчно за нея. Благодаря зъболекар, наистина ми помагаш с тълкуването на сънищата.  :)  Ами тогава да ти разкажа и днес какво сънувах. Значи, пак бягах от някой но вече забравих от кой и за какво. Но този път не беше тичане а просто се опитвах да му се изплъзна и се криех от него. Другото което запомних от целия сън е че видях по едно време много коне, хубави и един човек ги водеше с въжета. И другото е че видях  много бели цветя, по-точно само цветовете им. Само това помня  :D
Имаш проблеми от интимен характер ,които обмисляш вече доста дълго време.Конете символизират вдъхновение,прилив на жизнени сили.Белият цвят е непорочност,а цветята символизират разцвет или край на чувствата.
-полски или горски цветя -загуби
-саксийни или градински цветя -възраждане на стари надежди
-цветни пъпки -сбъдване на желание
-букет-любовно приключение
-маргарити -дребни радости
-нарциси -не бъдете егоист ,но не се превръщайте и в жертва

Видът на цветята определя насоката на съня.

*

Demia

• *
  • 140
майка и пари
« Отговор #7 -: Ноември 28, 2007, 04:40:44 pm »
:D  След известно време имам чувството, че ще знаеш  всичко за емоционалния ми живот и състояние. Дали да не спра да си споделям сънищата  ;) ? Не. Благодаря зъболекар. Пак и сигурно не за последен път.  :)