Здравей Гост

МЪРТВЕЦ

• 7 Отговора
  • 2446 Прегледи
*

vahir

• *
  • 69
    • http://
МЪРТВЕЦ
« -: Ноември 13, 2007, 12:57:37 pm »
ПРИВЕТ !!!
СЪНУВАХ БЛИЗЪК МОЙ ПРИЯТЕЛ , КОЙТО ПОЧИНА НА СКОРО (още няма 40 )АЗ ГО ПИТАХ РАЗНИ НЕЩА , А ТОЙ НЕ МИ ГОВОРЕШЕ . ОТГОВАРЯШЕ САМО С КИМАНЕ ДА И НЕ .
 ДАЛИ ОТГОВОРИТЕ С ДА И НЕ СА ИСТИНСКИ ?КАКВО Е ДА СЪНУВАШ ТОЛКОВА СКОРО ПОЧИНАЛ ЧОВЕК ?

МЪРТВЕЦ
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2007, 07:47:48 pm »
Цитат
ПРИВЕТ !!!
СЪНУВАХ БЛИЗЪК МОЙ ПРИЯТЕЛ , КОЙТО ПОЧИНА НА СКОРО (още няма 40 )АЗ ГО ПИТАХ РАЗНИ НЕЩА , А ТОЙ НЕ МИ ГОВОРЕШЕ . ОТГОВАРЯШЕ САМО С КИМАНЕ ДА И НЕ .
 ДАЛИ ОТГОВОРИТЕ С ДА И НЕ СА ИСТИНСКИ ?КАКВО Е ДА СЪНУВАШ ТОЛКОВА СКОРО ПОЧИНАЛ ЧОВЕК ?
Много е вероятно да ти е отговорил истински на въпросите ,но не съм се сблъсквал с подобен сън до този момент и нямам опит ,а да ти го разтълкувам като по съновник просто не си струва.

*

Lillie

• 30532
МЪРТВЕЦ
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2007, 07:50:49 pm »
Vahir,
В повечето случаи мъртвите, които се явяват в сънищата ни, не говорят "с уста". Чуваме "гласа" им като че ли телепатично, в главата си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vahir

• *
  • 69
МЪРТВЕЦ
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2007, 08:19:54 pm »
Цитат
Vahir,
В повечето случаи мъртвите, които се явяват в сънищата ни, не говорят "с уста". Чуваме "гласа" им като че ли телепатично, в главата си.
МОЖЕ БИ Е ИСКАЛ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДИ ЗА НЕЩО , И НАЙ - ВЕРОЯТНО ОТГОВОРИТЕ МУ СА ИСТИНСКИ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ГИ ЧУХ.

*

Lillie

• 30532
МЪРТВЕЦ
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2007, 09:09:51 pm »
А спомняш ли си какво си го питал/а?
От време на време сънувам починалия си дядо - или ми казва нещо, или ме води някъде... преди броени дни пак го сънувах, в семейна обстановка, как ни искаше някакви вещи /не си спомням какви/ и му ги дадох... след това споменът от съня се заличи...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vahir

• *
  • 69
МЪРТВЕЦ
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2007, 09:24:42 pm »
Цитат
От време на време сънувам починалия си дядо - или ми казва нещо, или ме води някъде... преди броени дни пак го сънувах, в семейна обстановка, как ни искаше някакви вещи /не си спомням какви/ и му ги дадох... след това споменът от съня се заличи...
ДА.
 1. ПИТАХ ГО ДОБРЕ ЛИ Е ТАМ , И ТОЙ МИ КИМНА - НЕ.
 2. ЩЕ СИ ОТИДЕЛИ ОЩЕ НЯКОИ МОИ БЛИЗАК, И ПАК ОТГОВОРА БЕШЕ НЕ.
 3 . ДАЛИ ЩЕ ОСТАНА С ЧОВЕКА ДО МЕН (с него си имаме проблеми) И ТОЙ ПАК КАЗА НЕ.
 МОЖЕ БИ ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НАЙ-МНОГО.

МЪРТВЕЦ
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2007, 09:51:50 pm »
Цитат
Цитат
ДА.
 1. ПИТАХ ГО ДОБРЕ ЛИ Е ТАМ , И ТОЙ МИ КИМНА - НЕ.
 2. ЩЕ СИ ОТИДЕЛИ ОЩЕ НЯКОИ МОИ БЛИЗАК, И ПАК ОТГОВОРА БЕШЕ НЕ.
 3 . ДАЛИ ЩЕ ОСТАНА С ЧОВЕКА ДО МЕН (с него си имаме проблеми) И ТОЙ ПАК КАЗА НЕ.
 МОЖЕ БИ ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НАЙ-МНОГО.
По български ли е кимал или по европейски ,защото това променя отговорите веднага :D .
Шегувам се ,но до 40 ден душите на мъртвите обикалят по земята и не са се издигнали горе .

*

Lillie

• 30532
МЪРТВЕЦ
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2007, 09:59:59 pm »
Цитат
Шегувам се ,но до 40 ден душите на мъртвите обикалят по земята и не са се издигнали горе .
Мда... тъкмо щях да казвам колко съм учудена, че на въпроса дали е добре е отговорил с "не".  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.