Здравейте. Какво означават еротичните сънища? И честата им поява. Снощи беше такъв съня ми. И в повечето случаи не ми е приятно. :mellow: И искам да попитам дали абсолютно всички сънища които сънуваме носят послание. Аз сънувам много, понякога по повече от един сън. И като се замисля в тези които не са толкова, как да го кажа - странни или нереални намирам откъси които са ми се случвали. А напоследък даже и един който ми се случи и след това. Сънувах че се видях с един мой стар познат от училище който не съм го виждала от 5 години сигурно и наистина се видяхме след това. И още един въпрос

много питам напоследък. Сънувам също и природни бедствия. Един от сънищата ми даже който го сънувах много отдавна още го помня. Бях на брега на морето и имаше още хора, и вълните бяха много големи и станаха още по големи, огромни и хората които бяха по близо се разбягаха. А пък скоро сънувах, че падат комети които приличаха на скали, кръгли скали и бяха много. Аз побягнах да се скрия в къщи и после не знам май се спасих

. А пък преди една нощ сънувах свлачище, мисля че беше дълбоко корито на река и стените му не бяха полегати а перпендикулярни и пръстта се свлачи надолу и се подадоха два камиона отдолу, не целите. Дали не е прекалено развинтена фантазията ми? Не знам, но понякога наистина сънувам откачени неща. Или пък трябва да намаля филмите,

сестра ми така казва. Ок, стига толкова да не стана досадна. Като се сетя пак нещо, ще пиша. Чао