Здравей Гост

.

• 55 Отговора
  • 16327 Прегледи
Re:Децата Индиго
« Отговор #20 -: Май 27, 2010, 10:19:20 am »
 ;D ;D ;D  Миии Кайли, то ти личи от аватара, че си индигирана.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #21 -: Май 27, 2010, 12:57:50 pm »
...добре как мога аз да разбера дали съм индиго или кристал...?
...на повечето от въпросите и в двете категории имам положителни отговори, но как се доказва наистина, всеки може да има високо мнение за себе си или да се чувства, че е тук на земята със специална цел и задача...как точно разбираш, че не се самозаблуждаваш, обичам уединението не обичам многото хора, не се чувствам добре в колектив, малко са хората които ме разбират наистина(има и още но няма да изброявам повече).....и в този дух.... и аз мисля, че когато съм с хора болни и ако пожелая мога да им повлияя и да се почувстват по-добре....не искам да претендирам за нищо.....
искам да разбера как тончо се прави разграничението реално ...къде е границата между истината и самозаблуждението...?

:unsure:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Май 27, 2010, 01:50:41 pm »
Ми  като за начало не питаш, щото си знаеш.
Говориш си навътре с господа бога, а не навън с останалите хора. И отнътре ти го говорят достатъчно ясно.
Аз бих казала - чуваш гласа на тишината.
А и не знам що за щуротия е щукнала из тоя форум, кой е рекъл, че духовните или индиговите са по-извисени?
Всеки си има специална задача и мисия, ненапразно е тук, ако господ искаше да има само просветлени, тук щеше да е фраш от просветлени. Всяко нещо, всеки човек си има определена функция и без него не може, също както всяка гайчица в колата е неслучайно сложена там и без нея не може. Кой върши повеме работа в колата, двигателят или запалителното устройство? И ако го нямаше последното, двигателят как щеше да се надува?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #23 -: Май 27, 2010, 02:05:52 pm »
Ми  като за начало не питаш, щото си знаеш.
Говориш си навътре с господа бога, а не навън с останалите хора. И отнътре ти го говорят достатъчно ясно.
Аз бих казала - чуваш гласа на тишината.
А и не знам що за щуротия е щукнала из тоя форум, кой е рекъл, че духовните или индиговите са по-извисени?
Всеки си има специална задача и мисия, ненапразно е тук, ако господ искаше да има само просветлени, тук щеше да е фраш от просветлени. Всяко нещо, всеки човек си има определена функция и без него не може, също както всяка гайчица в колата е неслучайно сложена там и без нея не може. Кой върши повеме работа в колата, двигателят или запалителното устройство? И ако го нямаше последното, двигателят как щеше да се надува?

kaily вряно това, което казваш всеки си има място....аз питах защото много хора са писали по темата и повечето мислят, че са такива....не искам да се заяждам с никой, но тези признания от толкова много хора наведнъж...по принцип не им вярвам много....+ това ако човек има някакви способности или се чувства по-специално според мен би обърнал внимание по-скоро на това да го развие това "нещо" каквото и да е то..... :-\всъшност незнам хора всякакви...
всеки има право да мисли, да казва, да чувства и да прави каквото си иска....
ама някак не можах да го подмина това.....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #24 -: Май 27, 2010, 02:26:09 pm »
все повече започвам да си мисля, че индиговите са важни като енергетика само и много малко от тях като личности. един вид идва новата енергия на планетата и започват разните там промени на всички нива, но самите индигови хабер си нямат от цялата ситуация...

духовни били ама друг път - пълна анархия са от всякъде и хич не ми харесва картинката. много малко от тях са с развити вътрешни сензори и стават за нещо духовно  ;)

и друго не мога да разбера: защо всички се опитват да се изкарат индигови - ми голям праз пък като не си. по-важно е нивото на Човека, а не къв цвят ти е аурата, въпреки че двете са взаимосвързани... и още нещо - на напредналите духове аурата им е бяло до златно, индиговото е по скоро вътрешна сензитивност...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #25 -: Май 27, 2010, 02:33:55 pm »
Ми да де, нали и аз това казвам.
Ама то под индигови почна всичко да се разбира.

А от друга страна няма никакво значение кой кой е, всички сме в кюпа и требе се извадим като цяло, не може един да се извади, друг да е вътре, в крайна сметка всички сме едно цяло, не можеш да си извадиш крака от локвата и да мислиш, че си сух и си добре, като останалата част от тялото ти е в локвата.
Битието е като паяжина, листо да падне в единия му край, цялото реагира, та какво остава за човеци.

*

kaily

• 5145
« Отговор #26 -: Май 27, 2010, 02:36:53 pm »
Нема напредък без пълно и тотално обединение, другари и дугарки.
Вещичке, всички се опитват да се изкарат индигови, защото всички се усещат като едно отделно нещо, това първо, след него идват още, но това е най-важното.
Ако знаеш, че си едно с всички останали, какво значение има дали ти си индигов или комшията е игдигов? Та вие сте едно и понеже сте едно и понеже той е индигов, следователно и ти си индигов.
Така че какво значение има ти какъв си, след като винаги можеш да осъзнаеш, че комшията е индигов.
Ако ми разбирате тънката мисъл.

« Отговор #27 -: Май 27, 2010, 04:21:55 pm »
Значи, като чета и ми иде да се застрелям... пак разчекнахте "индигото". Защо всеки път обръщате нещата на по- по- най-???? Не е ли нормално един човек да иска да знае каква му е аурата, била тя с индигово или не... И след като аурата е някакво отражение на душевността на индивида, защо да не искаш да знаеш какви цветове има в нея  :-\
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Май 27, 2010, 04:25:09 pm »
 Тук някой от вас може ли да "види" аурата на другия дистанционно?

*

tool

« Отговор #29 -: Май 27, 2010, 04:47:11 pm »
ИНДИГОВИТЕ ПРИШЪЛЦИ

Една от най-ярките прояви на новата реалност е фено­менът „индигови деца", подробно описан в книгата на Лий Каръл и Джен Тоубър. Терминът е въведен от ясновидката Нанси Ан Тап. Тя е изследвала взаимната връзка между човешкия характер и цвета на аурата му.
В началото на 70-те години на XX век Нанси Тап се сблъскала с необичайно явление: на бял свят започнали да се появяват деца от нов тип, с индигов цвят (синьовиолетов) на аурата, който преди не се е срещал. Характерът им също се отличавал от останалите хора. Основната им осо­беност е хиперактивност и недостатъчно внимание. Не могат да стоят на едно място, ако нямат личен интерес. Макар да не е задължително всички индигови деца да са с подобни характеристики. Всички са различни.
Обединява ги вроденото чувство за собствено достойн­ство и стремежът към независимост. Индиговите деца зна­ят цената си и сякаш са уверени, че са заслужили да бъдат тук, в този живот. Толкова са разумни, че учудват възраст­ните. Съзнателността им и трезвият поглед към света са развити не за възрастта им. Не са склонни да се прекланят пред общопризнатите авторитети. Не приемат консерватиз­ма. Струва им се очевидно, че някои неща трябва да се пра­вят по съвсем друг начин, докато останалите хора следват общоприетите норми и правила.
Не можем да ги наречем сговорчиви деца. От гледна точка на възпитанието бихме могли да кажем, че са неуправ­ляеми. Те винаги си имат нещо наум. До известна степен това е характерно за всяко ново поколение. Но индиговото поколение изпъква с нещо по-особено. Хилядолетия наред смяната на поколенията е протичала равномерно. Но на­последък се наблюдава ускорен процес на обновяването им - всяко следващо все по-радикално се различава от предишното. Индиговите деца също вече си имат деца, които по характерните си признаци надминават родителите си.
Какво всъщност става? Процесът на революционно обновяване на човешкото съзнание не може да протича независимо, без особени причини. Както е известно, в при­родата и обществото всичко се стреми към равновесие. Значи обновяването на съзнанието се противопоставя на някакъв друг процес.
Не е трудно да разберем какъв е той. През последното десетилетие едновременно с развитието на структурите на информация и телекомуникация се е създала и мощна мре­жа от махала / т.е егрегори /, плътно обхващаща цялата Земя.
Научно-техническият процес като цяло не е толкова страшен, колкото информационната му страна, която създа­ва благоприятна почва за зараждането и съществуването на махалата. Колкото по-голяма е групата му от привърже­ници, толкова по-силно е махалото, следователно и власт­та му над хората.
За да се контролира съзнанието на огромен брой хора, не е задължително те да се поставят в колби с маркучи, както във филма „Матрицата". Напълно достатъчно е да се изгради всеобхватна информационна мрежа, тогава хората автоматично сами ще заемат местата си в нейните гнезда.
А какво представлява човекът в информационно гнез­до? Това е т.нар. социален елемент, създаването на който е предопределено главно от положението му в структура­та, наистина напомняща матрица. Тя незабелязано, но здра­во обхваща всеки член с определен комплекс от стереоти­пи на мислене и поведение. На човек му се струва, че дей­ства свободно, по своя воля. Но всъщност и представа си няма за свободата, защото „конфигурацията" на волята му е формирана от структурата. Човек играе според отреде­ната му роля в натрапена игра.
Изглежда сякаш всеки е свободен да прави всичко, кое­то иска. Такава свобода му е декларирана. Само че всеки може да иска онова, което е съобразено с интересите на структурата. Тя учи да се желае само онова, което тряб­ва.
Точно за този процес на заробване на волята (намере­нието) става дума. По своето естество той е синергетичен, т.е. самоорганизиращ се, тъй като и самите махала не при­тежават съзнателно намерение. Всичко става от само себе си, като при образуването на ледените кристали в процеса на замръзване на водата. Мрежата на махалата като някак­ва колония от паразитиращи растения обвива цялата биосфера на Земята.
Страшно ли е? Или може би смешно? Както повече ви харесва. Всеки е свободен безгрижно да отнесе тези разсъждения към областта на фантастиката. И все пак ко­гато всекидневието се прояви в непознат облик, жестокият му реализъм надминава и най-смелите фантазии.
Но да се върнем към нашите деца. Тенденцията за по­робване на волята поражда ответна реакция - появата на деца с вроден стремеж към независимост. Това е естествен природен процес. Така се проявява действието на равно­весните сили в отговор на разрастването на мрежата на махалата.
От една страна, махалата се опитват да подредят света, да натикат хората в структура, подобна на матрица. От друга - индиговите деца уравновесяват засилването им, сякаш по този начин изпълняват предначертана мисия. Поведението на децата е насочено към разрушаване на реда. Притисна­ти в рамките на стереотипите и предопределеността, те се стремят да се изтръгнат на свобода.
Всички деца и особено индиговите са много чувстви­телни към излишните потенциали. Например тутакси усе­щат всеки фалш. Когато им се подмазват, те стават груби. Щом прекомерно ги хвалят, започват да капризничат.
Всяка подреденост създава поляризация, която децата се стремят веднага да разрушат. „Няма да спя! Не искам каша! Аз самичък!" Склонността към непослушание и беладжийство се проявява не защото са лоши, а в резултат от естественото желание да се освободят от външното управ­ление. Понякога ни се струва, че децата правят напук. В подобни случаи те действат несъзнателно, непреднамере­но. Не планират и не обмислят предварително предизвика­телното си поведение. Това се получава естествено, от само себе си. Така се проявява действието на равновесните сили в отговор на подредеността, в която възрастните се мъчат да натикат децата си.
Стремежът на индиговите деца към независимост се проявява и в отношението им към религията.
„Новите деца трудно приемат съвременната църква -пишат в книгата си Лий Каръл и Джен Тоубър. - Индигови­те деца идват на този свят с изострено чувство за самоува­жение и с непоколебимата увереност, че са деца на Бога." Нима в такъв случай им са нужни посредници за общу­ването им с Бога? Едва ли.
Индиговите деца повече се ръководят от гласа на сърце­то си, отколкото на разума. Възрастните смятат, че е доб­ре, когато постъпват правилно. А децата са на мнение, че главното е всичко да се прави от душа, с любов, не както е правилно. Ами ако някога, в някой минал живот, децата ви са били ваши родители? А сега сте си сменили местата. И тези древни души продължават да ви учат, като ви препо­дават редица мъдри уроци.
Разумността на индиговите деца е следствие от пови­шената им осъзнатост. Те си дават сметка какво става око­ло тях и кой кой е. Осъзнатостта се изостря, когато фо­кусът на вниманието е насочен към себе си, а не към външния свят. Защото ако човек е погълнат изцяло от гри­жи, натрапени му отвън, той потъва в несъзнателна игра. Осъзнатостта на индиговите деца се противопоставя на тенденцията за „приспиване на съзнанието" на хората в мрежата на махалата.
Всички деца от самото си раждане се отличават с ярка индивидуалност. В ранното си детство те са много красиви и обаятелни. Тайната на тяхната привлекателност е в хар­моничното единство между душата и разума. Те се приемат такива, каквито са, затова първичната им душевна красота не е изкривена от фалшивите маски на разума.
Защо когато порастват, у тези прекрасни създания се появяват някои неприятни черти и слаби страни? Та нали са деца на Бога, затова са красиви и могъщи като самия Бог въпреки безпомощността на ранната възраст. От само­то начало те притежават силата на Твореца, способна да създава нова реалност. Но способностите на децата на Бога не успяват да се разкрият и да се реализират, защото маха­лата ги лишават от божествената им сила - единството меж­ду душата и разума.
Децата идват на този свят и доверчиво го гледат с ши­роко отворени очи. Животът им се струва многообещаващ и пълен с надежди. Но господари на света са махалата, дей­стващи на принципа „Разделяй и владей". Те обединяват мислите и стремежите на хората, като разрушават уникал­ността и целостта на личността. Отделянето и отчуждава­нето на разума от душата причинява загубване на божест­вената красота и сила.
С времето малките и големите надежди пропадат. За някои този процес е бавен и безболезнен, за други, на кои­то по-малко им е провървяло, той е бърз и жесток. Ако по­гледнем в очите на деца от дом за сираци, можем да видим едновременно две сякаш несъвместими неща - надежда и отчаяние. Там като че ли е застинал въпросът: „Нима?..."
Светът на махалата постоянно показва на децата тяхната уязвимост. Отначало в съзнанието им се заражда не­доверие, после и страх, който толкова здраво се вкоренява, че става навик. Но не могат просто да се изплашат и да избягат - трябва някак да оцеляват в тази агресивна среда. Намирайки се под мощното влияние на структурата, децата на Бога са принудени да станат нейни елементи.
С възрастта децата започват да се боят да не би да не са като всички, защото които не са „като всички", могат да ги заклеймят, а това често става. А ако са извън тълпата, об­ществото може да ги отхвърли. Ето така постепенно деца­та изгубват даровете си от рождение - независимост, осъзнатост, интуиция, индивидуалност.
Всички тези качества в най-голяма степен са присъщи на индиговите деца. Но за структурата това е смъртоносно, за­това процесът на закрепостяване на волята ще се развива и по-нататък. Кой ще победи в тази битка - не е известно.
За нас е важно едно: докато структурата не е спечелила окончателната победа, е необходимо сега, в този живот, да си върнем поне частица от силата, дадена ни от Бога.
А вие, скъпи читателю, случайно да не сте индигов? Впрочем няма значение. Всъщност всички ние сме еднак­ви - или сме пораснали деца, или сме деца-възрастни.

Вадим Зеланд

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #30 -: Май 27, 2010, 05:00:38 pm »

Ако знаеш, че си едно с всички останали, какво значение има дали ти си индигов или комшията е игдигов? Та вие сте едно и понеже сте едно и понеже той е индигов, следователно и ти си индигов.

виж ся, Вселената може и да е едно цяло, но това цяло се състои от индивидуалности. забелязала съм три степенно определение за всяко нещо. начи първо си едно с всички селяни в кюпа - нъл тъй - да си като другите. после идва степента на осъзнаването на индивидуалността ти. третата и последна степен - ти си едно с цялото без да губиш своята индивидуалност.

дали има значение дали комшията ми е индигов ли? - ми никакво значение няма за мен. все ми е тая. аз си гледам собствената си аура и собствения си Път и какво мога да направя за да не се отклонявам, ба за комшията ме боли фара  ;D  ако поиска комшията помощ - ще му я дам, ама да се вра между шамарите неам нерви и желание  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Май 27, 2010, 05:05:21 pm »
Значи, като чета и ми иде да се застрелям... пак разчекнахте "индигото". Защо всеки път обръщате нещата на по- по- най-???? Не е ли нормално един човек да иска да знае каква му е аурата, била тя с индигово или не... И след като аурата е някакво отражение на душевността на индивида, защо да не искаш да знаеш какви цветове има в нея  :-\

аурата ти се мени с всяко твое различно душевно състояние. има си хора дето я виждат и можеш да отидеш при такъв човек да ти каже. обаче ми кажи за чеп ти е тази информация - какво от това като си знаеш аурата. нима искаш да вървиш сред приятели и да казваш: пък моята аура е еди каква си! и кво от туй? ми голям праз  ;)

никой не обръща нещата на по по най. не го разбирай погрешно. има информация, която можеш да ползваш и такава, която не можеш - за личната ти аура инфото е от втория тип. ако си сензитивна и знаеш какво да правиш като видиш цвят на аура - да съгласна съм да искаш да знаеш, но тогава ти самата ще можеш да виждаш! безмислено е да искаш нещо, което не можеш да ползваш!

не се заяждам!!! просто ти обяснявам нещата от моята гледна точка  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #32 -: Май 27, 2010, 05:10:48 pm »
Тук някой от вас може ли да "види" аурата на другия дистанционно?

А, взе ми го от устата. Как си проверявате аурите, бе, холан?  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #33 -: Май 27, 2010, 05:43:44 pm »
Преди няколко години четох една много хубава книга на Рампа - "Тайните на аурата". В книгата бяха добре разяснени нещата относно аурата. Който се интересува може да я прочете тук: http://star05.net/e-books/duhovna.lit/ezoterika/t.rampa-tainite.na.aurata.pdf

В книгата беше описан метод, чрез който може да се види аурата на човек... За съжаление много бегло се сещам какъв беше...  :-[ ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #34 -: Май 27, 2010, 05:56:05 pm »

Как си проверявате аурите, бе, холан?  :-\

виждам ги понякога.

*

Uran

• 6041
« Отговор #35 -: Май 27, 2010, 06:49:35 pm »

виждам ги понякога.
Сега като ме цепи главата каква ми е аурата?

*

kaily

• 5145
« Отговор #36 -: Май 27, 2010, 07:14:12 pm »
Интересно, че мен от месец не ме беше боляла, но днес и мен ме зацепи и ми е едно замаяно.
А в асансьора срещнах комшийка, дето се ожали, че я носи и и се вие свят цял ден, била навън и други жени се жалвали от същото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #37 -: Май 27, 2010, 07:21:34 pm »
Вещичке, единственият път към светлината е в заедността. както искаш го разбирай, всичко е едно цяло, не можеш да се измъкнеш сама.
Ръката може цял живот да си мисли, че върви на север, когато тялото върви на юг, но все някога ще разбере, че през цялото време е вървяла на юг.
Просто няма как частта да върви сама без цялото.

« Отговор #38 -: Май 27, 2010, 07:22:44 pm »
И мен ме мотае главата днес, но аз съм така поне от месец.

А утре сутринта в 4,50 Уран влиза в Овен! Дръжте се!  :mellow: Пълнолунието и ингреса са на една боя разстояние.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Май 27, 2010, 07:30:04 pm »

виждам ги понякога.
Сега като ме цепи главата каква ми е аурата?

не зная. виждам аурата само на най-близките си и то доста рядко  :blink: