Да, MayFlower при теб бракът ще е много важна част от програмата ти за този живот. И асц ти е Везни и Слънце в 7 и силен 10 дом (гледа се в женска карта, 10 дом, когато говорим, за истински брак - социална заявка). А и Слънцето ти е във фиксиран земен знак - устойчива си и имаш творчески способности.
Аз имам сходящ съвпад на Слънце и Юпитер и сходящ секстил на Слънце и Сатурн. Юпитер ми е в падение и имах възможност да се омъжа, за човек с Юпитер в изгнание в 1 дом, и още един мъж с Юпитер във Везни точно на асцендента, когато бях на възрастта, която съвпада с цифровия градус на Юпитера ми по натал.
И двамата ме намериха, не съм ги търсила аз. Единият забележително богат, другият забележително образование и кариера. "Нямах" връзка успоредно и с двамата - ухажваха ме, но предпочетох да се върна в Университета, да завърша магистратура и да уча в чужбина.
Сега още съм под влиянието на секстила Слънце - Сатурн, последният ми приятел, беше с Луна в Козиорг и асц Скорпион (натален Сатурн в Скорпион при мен), и не можах да поема отговорността да се омъжа за него.
Сегашният ми приятел е с изгряващ Сатурн в съвпад с Луна. И. го срещнах точно във възрастта отговаряща на цифрата на градуса на наталния ми Сатурн. М. го срещнах 1 година по-късно, но през тази година само тези теми са ми в главата, не считам, че времето вътре в мен се е променило.... но вече определено не съм на вълна Юпитер, успях да израстна до Сатурн.
По Юпитер - съвпада и двете предложения за брак ми бяха в кърпа вързани, реално се случиха почти без усилие от моя страна, както и магистратурата и ученето в чужбина - просто част от тогавашния ми житейски път. Положих усилия, но нямаше болка.
Сега нещата са по-качествени, по - истински, но полагам доста усилия, буквално е болезнено на моменти - секстил (трябват и мои собствени усилия) със Сатурн.