Здравей Гост

Странни духовни сънища

• 3 Отговора
  • 2102 Прегледи
Странни духовни сънища
« -: Ноември 30, 2007, 05:36:39 pm »
За пръв път съм тук при вас и бих искала да споделя един сън,накойто донякъде намирам тълкуване,но и донякъде не точно.Сънувах го преди доста време ,но си мисля,че той е от тези,които са с много силни послания.

Намирам се в Индия,на една голяма с ниско подкосена трева поляна.До ушите ми достигат невероятно хипнотизиращи,омайващи и отнасящи красиви женски индийски напеви.Мисля си:"Ето защо в Индия има толкова духовни хора.Още при стъпването си тук усещаш огромна духовна енергия.''
После се оглеждам и виждам че по поляната са пръснати хора,които медитират.Виждам и един приятел,но си мисля,че щом е дошъл тук сам,без да ми каже,значи иска да остане сам''
След това лягам на тревата поглеждам синьото и ясно небе.Привечр е.....Изведнъж се почувствах,че нямам тяло.Просто не го усещах и духът ми сякаш се разширяваше и разпръсваше в пространството.Усещането продължи секунди,но много ме уплаши и го прекратих с уплахата си.Хубаво усещане,но и страх от нещо като че ли че без тяло ще се разпръсна навсякъде.
След това сънувам,че разговарямза това с един католически свещеник,но пак сме в Индия.Той ми казва,че не съм била достатъчно подготвена за това усещане и затова съм се уплашила.Остави ме в една стая само с едно легло над което има окачен голям дървен кръст,за да лежа и да възстановя изхабената си енергия.
Не можах съвсем да си разтълкувам съня.Но пък момчето което сънувах замина да учи в духовно училище в Индия.

Странни духовни сънища
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2007, 09:23:14 pm »
Zdarvei,gore6to ti prepora4vam edna kniga,koqto mislq 4e e otgovora na vsi4kite ti vaprosi i nai ve4e na sanq.tam 6te nameri6 mnogo situatsii i sabitiq mnogo sxodni sas sanq ti,kazva se : SELESTINSKOTO PRORO4ESTVO.uspex:) ;)  :D  

Странни духовни сънища
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2007, 11:48:32 pm »
Духовните сънища имат пречистващо влияние върху нас, и както в една друга тема Лили споменава ,рядко могат да бъдат разтълкувани буквално.

Странни духовни сънища
« Отговор #3 -: Декември 01, 2007, 08:30:09 am »
Благодаря за отговорите. :rolleyes:
alistunблагодаря за предложението,но съм чела Селестинското пророчество , просто се чудя какво точно трябва да разбера от този сън.Дали ми предстои наистина да изпитам такова усещане или е спомен  :huh: Какво не ми достига,за да усетя и наяве другите измерения на реалността. :huh:
 Весел ден на всички! :P
« Последна редакция: Декември 01, 2007, 08:31:57 am от Alisa »