кой не знае, кой не е чувал за него- Михаел Киске

с трапчинката на брадата

хубавец е, нали, роден е на 24.01.1968 год., някъде в германия..попада ми в пети дом..
Helloween - Longingпо към края на клипа има снимки и с Дерис, няма нищо, вижте го сега Киске, миналата година:
Place Vendome - My Guardian Angel- още си е пич, а гласът му ми влиза много надълбоко..владее 3 октави, освен всичко останало!! :blink:
ето го и Анди Дерис, сегашният вокалист на Хелоуин, той пък е роден на 18.08.1964 год. и ест. ми е върху слънцето, венера, юнона и другите любовни астероиди в лъв..+юлв..
Helloween - Forever And OneДерис е даже още по- красив, но гласът на Киске ми влиза повече..обичам ги и двамата..Жълтолилава, ти можеш ли да избереш между тях, ако се наложи /за щастие не се налага/

..Дерис не пеел много хубаво на живо, голям праз, бил шоумен, дреме ни, нали..не съм го гледала на живо, ти??...а Киске едва ли ще се върне някога в отбора..макар че тази година на рожденият ден, като си духнах свещичката на тортата си пожелах точно това- Киске да се върне и да направят заедно най- страхотният си албум от всички досега..

наистина това си пожелах..

някой ден трябва да видя откъде вадеше Аврора часовете на известните личности и да се насинастря и с двамата, сигурна съм, че сме идеална тройка..