Здравей Гост

Аудио галерия

• 5715 Отговора
  • 966311 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Аудио галерия
« Отговор #3840 -: Февруари 12, 2011, 06:54:08 pm »

А в този клип детето порастналооооооо. Ох, на кака, ако ми паднееее  :P :P :P :P

Леле представям си какво дрънчене ще падне ако два кантара се хванат да правят разни работи,ще събудите цялата околност  :57:

Thalia - No Me Ensenaste

*

Vision

• 3523
« Отговор #3841 -: Февруари 12, 2011, 07:10:50 pm »
Синухе, Инти- благодаря.. :blink:
може да се наложи пак да ви питам за нещо, че сега движа много с тези двете френдки, които са фенки на източните неща и само ме заливат с информация, като едната много рови в нета /набляга на филмите/, а другата е близнаци с асц. дева и методично издирва всякакво инфо, като справочник е, пада си най- вече по момчешки банди.. :blink:
...аз пък съм добър слушател..

Аврора  :blink:..усеща се вече пролетта, нали.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #3842 -: Февруари 12, 2011, 07:20:03 pm »
А в този клип детето порастналооооооо. Ох, на кака, ако ми паднееее  :P :P :P :P
Леле представям си какво дрънчене ще падне ако два кантара се хванат да правят разни работи,ще събудите цялата околност  :57:

Ще се смажем, да не вдигаме прекалено много шум въпреки, че Везните си падат ексхибиционисти  ;D ;D ;D Но първо ще ми попеЙ и потанцува :P

Аврора  :blink:..усеща се вече пролетта, нали.. :P

аха  ;D ;)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #3843 -: Февруари 12, 2011, 07:44:37 pm »
Вижън, този концерт ще иска бая ровичкане за да се намери даунлоуд,ама не е невъзможно. Принципно можеш да настроиш гугул на корейски език, за да може да ти даде повече линкове и информация, аз преди време така открих един клип, дето не излизаше никъде, ако го пишеш на английски език само.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3844 -: Февруари 13, 2011, 12:14:38 am »
Вижън, този концерт ще иска бая ровичкане за да се намери даунлоуд,ама не е невъзможно. Принципно можеш да настроиш гугул на корейски език, за да може да ти даде повече линкове и информация, аз преди време така открих един клип, дето не излизаше никъде, ако го пишеш на английски език само.

мъчих се нещо да си настроя да виждам йероглифите на компа, защото сега виждам квадратчета с букви в тях, обаче не успях, само си прецаках скайпа, сега ми показва някои неща на маймуни..може да има и други повреди, които още да не съм видяла..карай.. :(

TVXQ!(동방신기) _ TRI-ANGLE(

*

Инти

• 2068
« Отговор #3845 -: Февруари 13, 2011, 12:28:15 am »
Горкото, няма ли анду  ;D

Тази песен я имам , но направена от клипове на Кода Куми. Мисля, че повече ще ти допадне Вижън  ;) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=KeuUgYF5XUc

*

Инти

• 2068
« Отговор #3846 -: Февруари 13, 2011, 12:35:22 am »
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 12:41:23 am от Инти »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3847 -: Февруари 13, 2011, 01:17:36 am »

Тази песен я имам , но направена от клипове на Кода Куми. Мисля, че повече ще ти допадне Вижън  ;) ;D

какво е това анду??

ест. че ми допадат повече младежите, само да не им дават подмишниците в близък план, че ми замирисва.. ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #3848 -: Февруари 13, 2011, 01:20:48 am »

какво е това анду??

ест. че ми допадат повече младежите, само да не им дават подмишниците в близък план, че ми замирисва.. ;)

Undo  ;) Като сбъркаш даваш анду   :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #3849 -: Февруари 13, 2011, 01:32:38 am »

не и след като си рестартирал компа, за да възприеме новите настройки, а като се опиташ да върнеш старите, не можеш да се сетиш къде и какво точно си направил.. ;) така е, който блее и цъка в полусън..не ми се занимава сега, чакам гости /баща ми/, а ми се спи..ще оставя изцяло домакинстването на снахата, тя изглежда будна и енергична..поне сготвих, после може да измия и чиниите..много голям мързел ме е налегнал, наистина не помня какви отметки барнах за езика, от контрол панела извадих за езиците и цъках, каза ми, че иска диск и мислех, че няма да промени нищо, после поиска да се рестартира, викам- а да не би да захапе нещо и без диск и явно е захапало, ама не това, което ми трябва, а като се върна в настройките в контрол панела, няма отметки на азиатските езици, значи не ги е възприел..какво съм направила- нямам никаква представа..

ето ти да учиш корейски:

Korean Hangul #1- Alphabet

междувременно май разбрах какво съм направила..сега ще пробвам да го оправя.. :-[

*

Инти

• 2068
« Отговор #3850 -: Февруари 13, 2011, 01:54:19 am »

не и след като си рестартирал компа, за да възприеме новите настройки, а като се опиташ да върнеш старите, не можеш да се сетиш къде и какво точно си направил.. ;) така е, който блее и цъка в полусън..не ми се занимава сега, чакам гости /баща ми/, а ми се спи..ще оставя изцяло домакинстването на снахата, тя изглежда будна и енергична..поне сготвих, после може да измия и чиниите..много голям мързел ме е налегнал, наистина не помня какви отметки барнах за езика, от контрол панела извадих за езиците и цъках, каза ми, че иска диск и мислех, че няма да промени нищо, после поиска да се рестартира, викам- а да не би да захапе нещо и без диск и явно е захапало, ама не това, което ми трябва, а като се върна в настройките в контрол панела, няма отметки на азиатските езици, значи не ги е възприел..какво съм направила- нямам никаква представа..

ето ти да учиш корейски:

Korean Hangul #1- Alphabet

междувременно май разбрах какво съм направила..сега ще пробвам да го оправя.. :-[

Майко мила, направо се загубих в твоя компютър  ;D Голямо цъкане е паднало  ;D ;D

Само не разбрах, за какво ти е било да променяш езиците в контрол панела???

*

Инти

• 2068
« Отговор #3851 -: Февруари 13, 2011, 01:56:27 am »
Супер, клипчето за алфабетиката в корейската азбука е много яко , комоа ( на корейски значи благодаря ).  :blink:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #3852 -: Февруари 13, 2011, 02:22:41 am »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #3853 -: Февруари 13, 2011, 02:36:06 am »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3854 -: Февруари 13, 2011, 06:28:50 am »

Майко мила, направо се загубих в твоя компютър  ;D Голямо цъкане е паднало  ;D ;D

Само не разбрах, за какво ти е било да променяш езиците в контрол панела???

обикновено се оправям с тези неща, но не и като блея..карай, не е фатално..

ето нещо за еротичните ти сънища:

TAEYANG - I'LL BE THERE

ето ти и дбск без косми:

TVXQ!(동방신기) _ Are you A Good girl- зрелищни концерти правят, факт..всичко е изпипано до най- малките детайли, кефят ме.. :blink:

SS501 Fighter   SS501 - Unlock

сигурно ги знаете тези групи и песни, но сега ме поздравиха с тях и да ви ги пусна и на вас.. :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #3855 -: Февруари 13, 2011, 05:55:25 pm »
Тези ги имам,  ;D дай нещо друго  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #3856 -: Февруари 13, 2011, 06:32:22 pm »
Тези ги имам,  ;D дай нещо друго  :P

като ми дадат, ще дам и аз..иначе цъкам по линковете отстрани като съм на кеф и все на някое интересно място ще ме отведат накрая..сега си оправих компа окончателно..не е истина с какви две елементарни отметки се обърка цялата история, чак зет-а не пожела да се отвори сутринта..ето тук: http://free.hit.bg/injinera/usa/USA_bula.htm има много полезно инфо за отметките, да е жив и здрав Инжинера, с негова кирилизация съм на компа от как се помня с комп и нямам никави грижи, ест., ако не барам по настройките /от 2002-ра май съм с нея, преди това бях с флекса и нещата не бяха добре/..с тази кирилизация /на Инжинера/  всеки в чужбина може да си кирилизира компа и клавиатурата и да не мрънка..ето го и началото на сайта: http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm..яко, чудесен човек, приятно чувство за хумор, сигурно е козирог.. :blink: :blink:

днес съм на Хелоуин, няма да ти хареса..Helloween - When The Sinner

*

Santi

« Отговор #3857 -: Февруари 14, 2011, 01:13:08 am »
T.I. - "Welcome To The World" ft. Kanye West & Kid Cudi

http://www.youtube.com/watch?v=pRTmD014EVo&feature=relmfu

*

holanda

« Отговор #3858 -: Февруари 14, 2011, 01:56:00 am »
Gyptian Ft. Nicki Minaj- Hold Yuh Official Video [Parody]

http://www.youtube.com/watch?v=VT1rl7EAAQU