Здравей Гост

ще печелим ли от тотото?

• 25 Отговора
  • 5230 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
ще печелим ли от тотото?
« -: Декември 03, 2007, 10:36:56 pm »
И сега, след като точно на 31.12 Юпитер  и Плутон съвпаднат...какво. Всички си знаем , че е адпекта на милионерите. Та  ще тичаме ли към тотопунктовите. Аз сигурно не щото съм си карък и красивия съвпад  ще прави точна опозиция с рожденния ми Юпитер.Язък  ама моите милионни са за вас :D  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #1 -: Декември 03, 2007, 10:53:41 pm »
Мина ми такава мисъл,грехота ще е ако не опитаме поне веднъж! :D
Мен ме плашат само възможните земетресения като проява на този аспект мунданно. :ph34r:  

*

blud

• *
  • 406
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #2 -: Декември 03, 2007, 10:54:54 pm »
Цитат
Мен ме плашат само възможните земетресения като проява на този аспект мунданно. :ph34r:
друго е да те затрупа , собствения небостъргач :D  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #3 -: Декември 04, 2007, 12:38:35 am »
Цитат
Цитат
друго е да те затрупа , собствения небостъргач :D

Ами Марс е ретрограден в точна опозиция с Плутон и Юпитер и ще изисква движение / напред, назад/, изваждаме се и продължаваме. Плутон нали е планетата на личностното прераждане.  :D

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Инти

• 2068
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #4 -: Декември 04, 2007, 11:25:24 am »
Аз определено ще пусна едно фишче, за да не стане като онзи виц:

"Един мъж се молел на Бог да му помогне да спечели от тотото, молел се, молел се, докато един ден дочул глас: - Добре де, ама вземи да пуснеш поне един фиш".

Въпросният съвпад на Юпитер с Плутон ще си го нося цяла година в Солара в шести дом, с 30 мин. разлика, нали съм Стрелец.

Ако случайно ме споходи късмета непременно ще ви пиша  :P  

*

Kali

• **
  • 1411
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #5 -: Декември 04, 2007, 12:18:55 pm »
А забелязахте ли, че около 20 декември Слънцето и Меркурий, ще се присъединят към Плутон и Юпитер. В рамките на 2 градуса ще се струпат 4 планети.

При мен този съвпад ще направи тригон с нат. Венера, та ми е много интересно да видя какво ще стане.  :rolleyes:  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #6 -: Декември 04, 2007, 12:21:57 pm »
Тъй като гледам май сме тръгнали на риболов с големите въдици! :D

*

sunrain

• 6710
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #7 -: Декември 04, 2007, 12:27:59 pm »
Блъд, и при мен е в опозиция с Юпитер  :D Ще стискаме палци на другите, а ние ще се разоряваме все повече и повече  :lol: Особено сега по празниците ...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #8 -: Декември 04, 2007, 01:05:51 pm »
Цитат
Тъй като гледам май сме тръгнали на риболов с големите въдици! :D
Веднъж бяхме тръгнали на риболов с мрежи, обаче човекът с мрежите объркал чантите и взел тези с най-големите дупки / за по-големи риби /.

Разположихме ги и голяма веселба падна цяла нощ покрай огъня.

А на сутринта установихме, че някой е прибрал мрежите и улова. Голяма риба не видяхме.   :D
« Последна редакция: Декември 04, 2007, 01:06:18 pm от Kali »

*

blud

• *
  • 406
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #9 -: Декември 04, 2007, 01:45:13 pm »
Цитат
Блъд, и при мен е в опозиция с Юпитер  :D Ще стискаме палци на другите, а ние ще се разоряваме все повече и повече  :lol: Особено сега по празниците ...
а нееееее е така, точно от опизицията Юпитер- Юпитер можеш да очакваш нещо + Плутона....а и при мен съвпада е в 5натален дом  към 11 дом...така че едно малко джакпотче все ще перна :D  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Jeni

ще печелим ли от тотото?
« Отговор #10 -: Декември 04, 2007, 03:40:44 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 09:36:54 pm от Jeni »

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #11 -: Декември 04, 2007, 04:27:33 pm »
:D При мен съвпада е в трети дом, Юпитер и Плутон съвпадат  с рожден Марс в Стрелец и правят тригон с Юпитер в натала. И като гледам,че е от трети дом Стрелец, да ходя да попълня малко талони в Била,  да спечеля накоя кола от тия дето ще ги раздават. Ще идем на екскурзия форума на къси разстояния, нямам планети в 9 дом. :P  Ако не си попълня грешно талона, че Меркурий ще е в точна квадратура със Слънцето ми.  :)  
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

unicorn

ще печелим ли от тотото?
« Отговор #12 -: Декември 04, 2007, 04:44:11 pm »
Хм,при мен съвпадът е в 4 дом,а освен това ще направи още съвпад с наталния съвпад на Юпитер с Нептун,да видим какво ще поднесе.

*

sunrain

• 6710
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #13 -: Декември 04, 2007, 04:55:24 pm »
Цитат
Цитат
Блъд, и при мен е в опозиция с Юпитер  :D Ще стискаме палци на другите, а ние ще се разоряваме все повече и повече  :lol: Особено сега по празниците ...
а нееееее е така, точно от опизицията Юпитер- Юпитер можеш да очакваш нещо + Плутона....а и при мен съвпада е в 5натален дом  към 11 дом...така че едно малко джакпотче все ще перна :D
Е, че то ако е така, аз би трябвало голям джакпот да ударя хихих  :lol: Щото при мен съвпада е във втори дом, в опозиция на Юпитер в осми. Хм .. така ли може да се тълкува опозицията. Аз напоследък наблюдавам друга тенденция, откакто Плутон ми опонира Юпитер. По-скоро съм доста непестелива и парите все не стигат, не че това не се отнася за всички, но по принцип съм много разумна по отношение на парите.  

*

porto_kalka

ще печелим ли от тотото?
« Отговор #14 -: Декември 04, 2007, 06:43:20 pm »
Цитат
И сега, след като точно на 31.12 Юпитер  и Плутон съвпаднат...какво. Всички си знаем , че е адпекта на милионерите. Та  ще тичаме ли към тотопунктовите. Аз сигурно не щото съм си карък и красивия съвпад  ще прави точна опозиция с рожденния ми Юпитер.Язък  ама моите милионни са за вас :D
Точният съвпад на Юпитер и Плутон в Стрелец всъщност ще е съвсем скоро – тази седмица около Никулден. А на 31.12. Юпитер вече ще е в козирог и съвпадът ще е отминал. Така, че още от днес може да пускате тото за тиража в четвъртък или събота. :P  

*

Lillie

• 30532
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #15 -: Декември 04, 2007, 06:56:05 pm »
Съвсем "случайно" снощи чух по новините за истерията покрай големия джакпот в Германия  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

ще печелим ли от тотото?
« Отговор #16 -: Декември 04, 2007, 06:59:20 pm »
Ами пускайте всички - пък каквото дойде.
Понякога дори и всички благоприятни обстоятелства, аспекти и т.н. да са на лице може да не е писано, а друг път нещата се случват въпреки всичко  :D .
Късмет на всички!  :)  

*

Kali

• **
  • 1411
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #17 -: Декември 04, 2007, 07:28:35 pm »
На един от курсовете по английски учихме разказ за това какво е да спечелиш огромна сума неочаквано. Само ще ви кажа, че не завършваше с Happy End, а бяха разгледани много действителни случаи.

Но печалба екскурзия например е много добър вариант. :D  

*

Lillie

• 30532
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #18 -: Декември 04, 2007, 07:53:12 pm »
Не вярвам в щастливите "случайности", особено щом става дума за големи суми пари и особено в България!  :D
Печелят или "свои" хора или, в случай, ако някой наистина бива осенен от "голямото щастие", ще трябва да се раздели с доста внушителна сума от печалбата, за да "купи" сигурността и спокойствието си.
Но все пак, не се отказвайте  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
ще печелим ли от тотото?
« Отговор #19 -: Декември 04, 2007, 09:34:33 pm »
Какво по-подходящо време от месец декември да спечелиш и да му се радваш!  :) Пожелавам чудеса на всички по Коледа, па макар и те да не са материални. И това си е джакпот, зависи от гледната точка  :lol: Късмет.