Здравей Гост

zlatno krust4e :(

• 5 Отговора
  • 2263 Прегледи
« -: Декември 04, 2007, 04:51:40 pm »
Zdraveite!Za purvi put vlizam tuk i se nadqvam da mi pomognete sus sunq  :( Predi izvesno vreme si izgubih sindjir4eto koeto mi be6e podarak za 18 rojden den i mi e mn cenno :( i o6te ne moga da go namerq :(dva puti sanuvah 4e go namiram i vseki put na razli4no mqsto go namirah tova zna4i li 4e 6te go namerq ili ne :( blagodarq predvaritelno

« Отговор #1 -: Декември 04, 2007, 06:37:26 pm »
Цитат
Zdraveite!Za purvi put vlizam tuk i se nadqvam da mi pomognete sus sunq  :( Predi izvesno vreme si izgubih sindjir4eto koeto mi be6e podarak za 18 rojden den i mi e mn cenno :( i o6te ne moga da go namerq :(dva puti sanuvah 4e go namiram i vseki put na razli4no mqsto go namirah tova zna4i li 4e 6te go namerq ili ne :( blagodarq predvaritelno
Ключовете се свързват с разкритие на тайни и ти пожелавам да го откриеш :D  

« Отговор #2 -: Декември 04, 2007, 10:14:15 pm »
Kakvi kliu4ove :huh:  qvno az ne6to ne razbrah :( kazaha mi 4e 6tom sanuvam 4e go namiram.. zna4i nqma da go namerq  :unsure:  sorry 4e produljavam da razpitvam ama mi e mn cenno tova krust4e i iskam da znam 6te si go namerq li ili ne :(  

« Отговор #3 -: Декември 04, 2007, 10:47:06 pm »
Цитат
Kakvi kliu4ove :huh:  qvno az ne6to ne razbrah :( kazaha mi 4e 6tom sanuvam 4e go namiram.. zna4i nqma da go namerq  :unsure:  sorry 4e produljavam da razpitvam ama mi e mn cenno tova krust4e i iskam da znam 6te si go namerq li ili ne :(
Съжалявам ,но отговарях на няколко места и съм оплескал малко сънищата  :( .
Златното синджирче се свързва с връзките в живота ,а кръстчето с нещо съдбовно и щом сънуваш ,че го откриваш ,то вероятно ще се появи във важен за живота ти момент. Ако се сещаш на какви места го откри в сънищата си може да има някаква насока за търсене.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #4 -: Декември 05, 2007, 02:00:50 am »
Продължавай да го търсиш.Това по-долу е  моя действителна случка , а и ЗЪБОЛЕКАР така го тълкува/той разбира/, шансовите ти се увеличават.

Бяхме на море една година и вечерта пред бунгалата съпругът ми чисти една риба и си загубва халката. И някой от компанията каза, че е лоша поличба да си загубиш халката  и, че изобщо няма смисъл да я търсим в тоя пясък. Всеки сигурно 1000 пъти беше минал от там. Но, аз на сутринта в просъница сънувам, че я намирам   и  станах да я търся. И със шепи,  да не казвам колко нещо прерових, там дето чистихме рибата,  докато не я намерих.

Но, ако бях се отказала и слушала как да не я търся нямаше да я намеря.
Така,че щом си сънувала може и да ти показва едно към едно съня, както при мен тогава. Пожелавам да намериш кръстчето . Усмихни се и търси:P  :P

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #5 -: Декември 09, 2007, 10:20:53 pm »
blagodarq vi mnogo i na dvamata  :D dano ste pravi dano go namerq :( nadejdata 4e 6te go namerq narasna  :D samo dano e po skoro :( blagodarq vi pak  :D  super ste (hug)