Здравей Гост

кокос

• 3 Отговора
  • 1877 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
кокос
« -: Декември 06, 2007, 12:41:10 pm »
Здравейте! Днес сънувах че ям кокос. Другият ми сън беше, че  отивам в една зграда на която трябва да и правим ремонт. Но всъщтност не правих ремонт. Вътре на една маса като в бар бяха седнали хора, от които си спомням че двама познавах. Една моя съученичка, която не съм виждала от училище и един мой бивш приятел, който много обичах и също от толкова време не съм виждала. Интересно ми е, че като влязох той си криеше лицето да не го видя  :huh: . След това по едно време започнах да си обескосмявам краката с ленти  :D . Имах доста косми между другото, но не ме болеше  :P Ами общо взето това е днешния ми смешен сън. Весел празник желая на всички, които празнуват днес  :D .

*

yan

• *
  • 64
кокос
« Отговор #1 -: Декември 06, 2007, 03:11:48 pm »
Здравейте. Миналата нощ сънувах няколко  бълхи и хлебарки, които се опитвах да изчистя от дрехите а и под дрехите си ..Някои има ли идея какво означава?Благодаря...  
« Последна редакция: Декември 06, 2007, 03:14:38 pm от yan »

кокос
« Отговор #2 -: Декември 06, 2007, 06:42:20 pm »
Цитат
Здравейте! Днес сънувах че ям кокос. Другият ми сън беше, че  отивам в една зграда на която трябва да и правим ремонт. Но всъщтност не правих ремонт. Вътре на една маса като в бар бяха седнали хора, от които си спомням че двама познавах. Една моя съученичка, която не съм виждала от училище и един мой бивш приятел, който много обичах и също от толкова време не съм виждала. Интересно ми е, че като влязох той си криеше лицето да не го видя  :huh: . След това по едно време започнах да си обескосмявам краката с ленти  :D . Имах доста косми между другото, но не ме болеше  :P Ами общо взето това е днешния ми смешен сън. Весел празник желая на всички, които празнуват днес  :D .
Кокос-живот без излишество.
Сгради и ремонти го има в предишни теми.Обезкосмяване -внимавай да не настинеш :P  :D  

*

Demia

• *
  • 140
кокос
« Отговор #3 -: Декември 06, 2007, 09:15:46 pm »
Благодаря ти! Лека и спокойна нощ на всички. С хубави сънища  :P