Здравей Гост

Юпитеров възврат и Плутон в козирог

• 60 Отговора
  • 11789 Прегледи
*

sunrain

• 6710
« Отговор #20 -: Декември 09, 2007, 09:33:04 pm »
Цитат
П.С. sunrain, написаното не съм отнесла към теб, а просто давам пример за "пълнотата" и къде, как можем да я намерим.
Да, Лили разбирам какво имаш предвид и съм съгласна с него.
За любовта специално не съм човек, който все очаква. Напротив. А и мисля, че всеки който обича има нужда и да дава. Това също ни прави щастливи. Стига да има на кого. Но пък винаги може да се намери. Дори да не е любим, ще е близък или приятел  :)
Между другото наскоро чух много интересна теза. Моята фризьорка си е закупила книга на езотерична тематика и там пише, че да даваш е по-лесно, отколкото да получаваш. За да бъде човек пълноценен трябва да се научи и да получава. Обикновено даваме и така правим хората, зависими от нас. Това е вид манипулация. В същото време се страхуваме да получаваме любов или внимание. А е важно да позволяваме и да приемаме, това което ни дават в отношенията. Нещо в този род беше интерпретацията в книгата, която ми цитира тя. Замислих се. И мисля, че е вярно. И доста характерно за водните знаци.        
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Декември 10, 2007, 08:33:11 am »
Цитат
За да бъде човек пълноценен трябва да се научи и да получава. Обикновено даваме и така правим хората, зависими от нас. Това е вид манипулация.
Да, това също е вярно, особено за зависимостта и манипулацията. Мисля, че този въпрос сме коментирали в съседния раздел Мистика, в темата за Доброто.
Хубаво е да сме съпричастни и да помагаме на нуждаещите се, но без да ги правим изцяло зависими от нашата подкрепа и неспособни да се справят сами.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Декември 10, 2007, 09:40:16 am »
А на мене кой ще ми обърне внимание?  :angry:  

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #23 -: Декември 10, 2007, 12:32:47 pm »
Kaily, трансформациите сега започват при теб. Вниманието ти ще бъде насочено към темите на 8-ми дом / виж солара/ , това се потвържава и от предстоящия съвпад на тр. Плутон с нат. Слънце.

Това и ти го знаеш.  :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
« Отговор #24 -: Декември 10, 2007, 01:33:22 pm »
Абе за знаене, знам го.
Ама пък се намесва и 2-3 дом, а двата са свързани и с финанси.
Не че се жалвам, нали ревах половин година къде са ми парите, е парите си дойдоха и аз си направих ремонта, който възнамерих пролетта.

Ама сега съм хем без работа, хем се чудя накъде да вървя....и това по някакъв начин е свързано с пари.  :D
А някъде вече не помня къде, прочетох, че осми дом е свързан и с общественото признание.
Пък така, както е силно акцентиран, то всичко може да значи, мога да умра, ма не ми се верва  :P  B) , мога наследство да получа, ма нема откъде  :( , мога обществено признание да получа, мога да работя с парите на другите, мога...а иначе трансформация е моето второ име, цял живот се трансформирам, това ми е станало професия, та в тоя аспект нищо ново под слънцето...

Дайте акъл накъде да се насочвам в работата, щото квото си възнамеря, това получавам, пък сега се въртя и се чудя какво да правя.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #25 -: Декември 10, 2007, 02:47:37 pm »
Kaily не съм разглеждал основно Солара ти,но ако 2,8 и 3 дом са застъпени освен всичко изредено до в момента,това е добра предпоставка за създаване на някакъв личен бизнес с участието на чужди инвестиции,чрез заем или с помощта на финансови партньори(т.е. да не ти се месят много много в работата, само финансово да ви са отношенията)3 дом по отношение на бизнеса дава наличие на достатъчна клиентела и контакти за да може той да се поддържа жив.Работата е дали ще избереш тази възможност-въпрос на лични идеи и възможности разбира се,но ако се решиш на нещо,може и да излезе нещо! ;)  
Както сама казваш,нещата се случват,въпроса е накъде да се насочим  :rolleyes:
Колкото до 8 дом и признанието,по скоро го възприемам не като толкова широко социално признание,колкото до постижения в един тесен кръг или група от хора,в някаква много специфична област. B)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #26 -: Декември 10, 2007, 03:14:41 pm »
Пардон, не е трети дом, той въобще не ми е засегнат тая година, 2 и 8 имах предвид.
А интересно, че асцендент на солара ми е телец, пък двете Венерки са в 6 и 10 дом.
Ама наистина не знам какво да си възнамеря, току що открих, че ми се занимава с някаква общественозначима тема, примерно глобалните промени в климата, доброволец в Африка и други такива.
Само дето това са развлечения за богати...аз гърла имам да храня... :(  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #27 -: Декември 10, 2007, 03:27:42 pm »
2 и 8 са зпросто задължителни за печеливш бизнес.3 трябва ако бизнеса изисква много клиенти или е свързан със сделки и договаряния.Хм Асц Телец и 2,8 дом Плутон и т.н.-може и недвижими имоти да са добре,там брокер или друго(застраховане примерно),не ти е необходим 4 дом щото няма ти да си продаваш собствената земя.Това като идея пак  ;)  

« Отговор #28 -: Декември 10, 2007, 03:55:21 pm »
kaily, виж си готовите текстове в темата за ЗЕТ  :D  

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Декември 10, 2007, 05:51:07 pm »
А стига бе!!!

12 години се с недвижими имоти се занимавам, оттам си изкарвам леба, салама и чат пат горницата за луканка!
Пак ли недвижими имоти....

Тва направо си значи да си насядам задника и да си диря работа в досегашната професия, ма на друго ниво.
Напрао ме разби.  <_<

Зъбчо, кои текстове бе, от транзитите съм ги изчела сичките барабар с библиотеките. То от толкова четене вече нищо не помня.  :blink:

А за солари текстове нема.  :unsure:

......................
Ооо, изчетох текстовете, не ми аресват.
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 06:09:47 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Декември 10, 2007, 06:54:24 pm »
Текстовия блок, т.е. въпросните "готови" интерпретации на ZET не съм поглеждала сигурно вече от 5 години  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Декември 10, 2007, 07:11:10 pm »
фукня :P  :D

:P  :P  :P  :lol:  

*

kaily

• 5145
« Отговор #32 -: Декември 10, 2007, 07:24:20 pm »
Цитат
Текстовия блок, т.е. въпросните "готови" интерпретации на ZET не съм поглеждала сигурно вече от 5 години  B)
Ооо, аз си ги чета редовно.
Ма кат не ми аресат, не познават.  :D  :P  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Декември 10, 2007, 07:37:34 pm »
Цитат
Ма кат не ми аресат, не познават.
Ха ха, същото важи и за астролозите  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Декември 10, 2007, 07:47:25 pm »
Цитат
фукня :P  :D

Готовите интерпретации са добро помагало, но един уважаващ себе си астролог не може да разчита на тях.
Имах един астро-познат, който бе споделил, че изготвя платени хороскопи и навсякъде, където е възможно, прави копи-пейст от книгите на Марч и Макевърс и то срещу доста солидна цена  :D бях меко казано изумена, а понастоящем вече не е в списъка на хората, с които контактувам  ;)
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 07:48:01 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #35 -: Декември 10, 2007, 08:45:27 pm »
Благодаря,че НЕ ми отговорихте.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 10, 2007, 09:02:51 pm »
А какъв ти беше въпросът? Темата доста се разшири...
Ако някой има какво да каже, съмнявам се да не иска да ти отговори.
Да не забравяме все пак, че тук не е концерт по желание  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #37 -: Декември 10, 2007, 09:39:19 pm »
"Да не забравяме все пак, че тук не е концерт по желание biggrin.gif "

Добре

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Декември 10, 2007, 09:57:08 pm »
Хайде, не се обиждай  :)
А пък и не разбрах къде е въпросът...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Декември 11, 2007, 11:47:10 am »
Цитат
"Да не забравяме все пак, че тук не е концерт по желание biggrin.gif "

Добре
Ма не се сърди, като не ти отговорят, а мрънкай.  :P
Досадно, продължително мрън мрън мрън, а на мен кой ще ми каже нещичко...и жално...все на някой няма да му издържат нервите... :D