Здравей Гост

Опозициите на Уран

• 8 Отговора
  • 2056 Прегледи
*

unona

• 26
Опозициите на Уран
« -: Декември 09, 2007, 08:48:34 pm »
Здравейте,приятели!Как тълкувате опозиция на транзитен Уран/12 дом/ с натален/6 дом/,който е в съвпад с Плутон в радикса.И към тази красота прибавяме опзиция на транзитен Сатурн/6дом/ с натален /12дом/?Предварително ви благодаря,макар че очаквам доста тежки прогнози. :(  

*

Lillie

• 30532
Опозициите на Уран
« Отговор #1 -: Декември 09, 2007, 09:15:31 pm »
В случая не може да има прогноза - нито "тежка", нито "лека", тъй като опозициите, за които споменаваш, са нищо повече от цикли на бавните планети, характерни за цялото поколение. Не че и те не са важни, но не могат да се разглеждат в абстракция.
Ако отговорът ми не те удовлетворява, винаги - в някой друг форум може би - ще се намери групичка ентусиасти, които с огромен хъс и плам ще се ангажират да ти прогнозират живота, изхождайки от цикличните аспекти на планетите-гиганти.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unona

• 26
Опозициите на Уран
« Отговор #2 -: Декември 10, 2007, 02:04:30 pm »
Lillie,много ти благодаря.Имам само още един въпрос.Възможно ли е тези тежки опозиции,които се очертават от планетите-гиганти,както ги наричаш,да не окажат някякъв персонален катаклизъм?Възнамерявам да започна нова работа през този период.Възможно ли е именно тези опозиции да са ориентир,показващ сгромолясване в здравословен или професионален план?

*

Lillie

• 30532
Опозициите на Уран
« Отговор #3 -: Декември 10, 2007, 02:28:31 pm »
Циклите на бавните планети могат да бъдат "ориентир" дотолкова, доколкото очертават важни времеви периоди, в рамките на които се реализират по-бързите транзити, прогресии, дирекции и възвръщания...
Иначе по тази логика би трябвало цялото поколение "на средна възраст", т.е. изживяващо понастоящем урановата си опозиция, да се "сгромоляса" и да вдигне белия байрак  :rolleyes:
Урановите и сатурновите цикли бележат и периодите, когато правим важни избори. Затова не бива да се подценяват, но те бележат макро-, а не микрорамката.  
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 02:49:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unona

• 26
Опозициите на Уран
« Отговор #4 -: Декември 11, 2007, 04:11:51 pm »
Права си,Lillie,но се събират опозиции на два гиганта-там е проблема.А някъде бях чела,че Уран има подчертано негативно действие  върху отделния индивид само ако е замесен и Сатурн.

*

Lillie

• 30532
Опозициите на Уран
« Отговор #5 -: Декември 11, 2007, 05:29:10 pm »
Не си внушавай негативни мисли, по този начин се самопрограмираш.
Не може да се каже какво ще е влиянието на циклите на планетите-гиганти във физическата плоскост, без да се разгледа цялостната динамика на хороскопа  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unona

• 26
Опозициите на Уран
« Отговор #6 -: Декември 11, 2007, 07:18:50 pm »
Би трябвало вече да имаш представа,тъй като разполагаш с данните ми.Знам,че мисълта е мощно оръжие,но ми писна от болници.А париците за собствен бизнес ще ги даде съпругът и...иска непременно да успея.Мисля,че съм отговорен човек,но не всичко зависи от мен.Естествено няма да тръгна да вея бялото знаме,но успех на всяка цена,мисля че е прекалено...  

*

Lillie

• 30532
Опозициите на Уран
« Отговор #7 -: Декември 11, 2007, 07:48:38 pm »
Всъщност... още не съм видяла картата ти. През делничните дни рядко ми остава време, особено през раб. време  :huh:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unona

• 26
Опозициите на Уран
« Отговор #8 -: Декември 11, 2007, 08:30:17 pm »
Добре,аз не бързам и предварително ти благодаря.