Здравей Гост

бамбукови съдове

• 4 Отговора
  • 2309 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
бамбукови съдове
« -: Декември 11, 2007, 10:32:54 am »
Сънувах , че се намирамв разкошна кухня озаведена в във френски селски стил. Всички продукти се съхраняваха в съдове приличащи на делви направени от бамбук. Кухнята беше разкошна, но аз като, че ли само това виждах бамбука. Отворих един съд и от него се посипаха прашинки брашно, много малко беше разсипано. Кухнята беше на майка ми.
и втория сън от тази нощ страстни целувки получени от бивш приятел, странно беше мястото където ги получих джамия, а уж жени не влизат в джамия...сън ;)  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

бамбукови съдове
« Отговор #1 -: Декември 11, 2007, 10:00:27 pm »
Цитат
Сънувах , че се намирамв разкошна кухня озаведена в във френски селски стил. Всички продукти се съхраняваха в съдове приличащи на делви направени от бамбук. Кухнята беше разкошна, но аз като, че ли само това виждах бамбука. Отворих един съд и от него се посипаха прашинки брашно, много малко беше разсипано. Кухнята беше на майка ми.
и втория сън от тази нощ страстни целувки получени от бивш приятел, странно беше мястото където ги получих джамия, а уж жени не влизат в джамия...сън ;)
КУХНЯТА ,символизира богатство било то душевно или материално,а това ,че разпиляваш не е много добре :P  :D .
вторият ти сън предполага ,че този човек ти е подсказан по някакъв начин свише

*

blud

• *
  • 406
бамбукови съдове
« Отговор #2 -: Декември 12, 2007, 02:38:12 pm »
Благодаря за отговора Док.Аз съм любопитна все пак , защо точно в джамия. Ясно е , че божия храм си е храм, независимо как се нарича. А и с този човек нещата са приключили още в началото на есента, защо още присъства в сънищата ми.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

бамбукови съдове
« Отговор #3 -: Декември 12, 2007, 02:49:10 pm »
Цитат
Благодаря за отговора Док.Аз съм любопитна все пак , защо точно в джамия. Ясно е , че божия храм си е храм, независимо как се нарича. А и с този човек нещата са приключили още в началото на есента, защо още присъства в сънищата ми.
 :D  :D  :D ,Още изпитваш желание да разбереш що за човек е и докато сте били заедно не ти се е дала такава възможност .По един или друг начин си чувствала забрана да се ровиш в неговия духовен свят ,затова е джамия.  

*

blud

• *
  • 406
бамбукови съдове
« Отговор #4 -: Декември 12, 2007, 03:09:00 pm »
Цитат
Цитат
:D  :D  :D ,Още изпитваш желание да разбереш що за човек е и докато сте били заедно не ти се е дала такава възможност .По един или друг начин си чувствала забрана да се ровиш в неговия духовен свят ,затова е джамия.
Абсолютно точен анализ, благодаря ти.Т.н."Мой свят"беше тема табу, имам усещане че са 7год. съм опознала само частица от него.
« Последна редакция: Декември 12, 2007, 03:09:28 pm от blud »
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей