Здравей Гост

любовен триъгълник и на сън

• 11 Отговора
  • 3552 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
« -: Декември 16, 2007, 12:02:22 pm »
в момента и често житейски се намирам в ситуация на любовен триъгълник. избора му не е в моя полза. Сега съня:
Лежим на легло в моя апартамент аз, тойи тя...той лежи до мен и ме гали, аз съм между тях. Разговора, които водим го водим повече аз и той, тое е някак си щастлив от това , което говорим..обсъждаме книга и филмпо тази книга /е не помня заглавия и това си е/. Тя е някак си изключена от разгоавора ни. изведнъж обръща вниманието към себе си заговаряйки за някаква кола, която неинроднина е обещал да внесе. през това време аз гледам през прозореца, снежно време, и много нападали коледно украсени шишарки.тя се опитва да ме заговори изкаики някакъв интимен душ от мен, аз и отказвам, като съвсем открито и казвам, че се боя да не прихвана нейните болести. Докато ние говорихме той настроиваше нов телевизор/ и в реала аз вчера си купих телевизор/
Защо все ги сънувам, осъзнаваики съвсем ясно, че всичко е приключила. Дали пък няма да се върне...ще ми се
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1 -: Декември 16, 2007, 05:37:22 pm »
Не съм спец в тълкуването на сънища,но е много вероятно точно този да е съставен от паметта на мозъка ти и скорошните събития(като вземане на нов тв) :rolleyes:  В смисъл повечето пъти обикновени сънища,които имитират ежедневието или са плод на дейността на мозъка или ако са предсказателни се случват нещата реално много сходно.Сънищата със скрит символизъм за тълкуване са по-различни.Това е мое мнение-и само да те попитам,ако това наистина е вярно за триъгълниците(и всички останали многоъгълници  :lol: ), случайно Хирон да има връзка с Венера и Марс в хороскопа ти,пряко или непряко,натално или прогресивно? :rolleyes:  

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2 -: Декември 16, 2007, 05:49:34 pm »
Цитат
Не съм спец в тълкуването на сънища,но е много вероятно точно този да е съставен от паметта на мозъка ти и скорошните събития(като вземане на нов тв) :rolleyes:  В смисъл повечето пъти обикновени сънища,които имитират ежедневието или са плод на дейността на мозъка или ако са предсказателни се случват нещата реално много сходно.Сънищата със скрит символизъм за тълкуване са по-различни.Това е мое мнение-и само да те попитам,ако това наистина е вярно за триъгълниците(и всички останали многоъгълници  :lol: ), случайно Хирон да има връзка с Венера и Марс в хороскопа ти,пряко или непряко,натално или прогресивно? :rolleyes:
Sinyhe, привети ами Хирон няма връзка в натала нито с венера , нито пък с марс.На, в момента когато е започвала тази гнусотия, имам въспад на тр. Хирот с нат Луна на куспидата на Дсц, а той се включва при двойни връзки, или ситуации....от теб го зная това ;)  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 16, 2007, 05:55:22 pm »
Цитат
Хирон се включва при двойни връзки, или ситуации....
В една статия за триъгълници и многоъгълници в отношенията Лиз Грийн отчита влиянието на Хирон, май ставаше въпрос за определени акценти в композита  ;)
« Последна редакция: Декември 16, 2007, 05:55:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Декември 16, 2007, 06:27:39 pm »
Под пряки и непряки връзки имах предвид именно,не само аспекти с планетите ,но и домове които са Венерини/Марсови,особено 7 и 8 както е в твоя случай  ;)  Пък и не всички връзки (интимни) са по Венера и Марс, първата символична двойка полове в астрологията Слънце/Луна също често е замесена,така че си хващай Хирона някак си и му дай се разбере да не ти ги готви такива  :D

Да Lillie и композита се взимаше предвид,дори май можеше да се прави и множествен композит именно за -ъгълниците,само дето точно сега не се сещам как ставаше точно това,ама го имам някъде и някой път може да направим някой и друг експеримент  ;)  :P  

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5 -: Декември 16, 2007, 07:09:21 pm »
Цитат
Под пряки и непряки връзки имах предвид именно,не само аспекти с планетите ,но и домове които са Венерини/Марсови,особено 7 и 8 както е в твоя случай  ;)  Пък и не всички връзки (интимни) са по Венера и Марс, първата символична двойка полове в астрологията Слънце/Луна също често е замесена,така че си хващай Хирона някак си и му дай се разбере да не ти ги готви такива  :D

Да Lillie и композита се взимаше предвид,дори май можеше да се прави и множествен композит именно за -ъгълниците,само дето точно сега не се сещам как ставаше точно това,ама го имам някъде и някой път може да направим някой и друг експеримент  ;)  :P
Sinyhe, мога ли да те помоля,  в астрология, да разкажеш как разглеждаш множествените композити и как  в крайна сметка се решава триъгълното уравнение.Бях чела статия на руска астроложка която работи с фиктивните планети, та тя правила изледване на Рази и Приап и силното им задеистване когато имаме триъгълник. Според нея победителКА е тази която има по силни завяски  на личните си планети с Рази и Приап на измамника...но това е тема за форум астрология...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Декември 16, 2007, 07:11:42 pm »
За Рази не съм чувала, но Приап не беше ли "опашката" на Лилит, опозиционната й точка?  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Декември 16, 2007, 07:16:10 pm »
Ами създай такава тема или вкарай малко инфо към темата за Хирон или тази за астероидите,щото точно тези фиктивни планети ги чувам за пръв път,а колкото до множествения композит-все още не съм правил такъв  :)  Което не ми пречи да се занимая все някога за първи път ако искаш там постни и някоя такава карта ако можеш да я изготвиш  :rolleyes:          

Ама първо да не забравяме все пак нормалната синастрия-в нея все ще се види коя синастрия е по-силна или по-активна по някакъв начин,а колкото до този композит  не знам доколко тригъгълник се счита ако един човек има двама партньори според мен правилото е и тримата да имат отношения (не задължително интимни) за да се изготви такъв множествен за групата и нещата,които я обвързват. Възможно е допълнително да видим как натала на всеки взаимодейства с композита -тогава може и да разпределим ролите и кой води,кой следва и кой е медиатор,ама това е много прост модел,просто ми хрумна  ;)  

« Отговор #8 -: Декември 17, 2007, 12:37:29 am »
Sinyhe е прав/а. И на мен ми се е случвало такова. Е може и пак да ми се случи любовен триъгълник, не се знае.  :)  

« Отговор #9 -: Декември 17, 2007, 12:41:02 pm »
Цитат
в момента и често житейски се намирам в ситуация на любовен триъгълник. избора му не е в моя полза. Сега съня:
Лежим на легло в моя апартамент аз, тойи тя...той лежи до мен и ме гали, аз съм между тях. Разговора, които водим го водим повече аз и той, тое е някак си щастлив от това , което говорим..обсъждаме книга и филмпо тази книга /е не помня заглавия и това си е/. Тя е някак си изключена от разгоавора ни. изведнъж обръща вниманието към себе си заговаряйки за някаква кола, която неинроднина е обещал да внесе. през това време аз гледам през прозореца, снежно време, и много нападали коледно украсени шишарки.тя се опитва да ме заговори изкаики някакъв интимен душ от мен, аз и отказвам, като съвсем открито и казвам, че се боя да не прихвана нейните болести. Докато ние говорихме той настроиваше нов телевизор/ и в реала аз вчера си купих телевизор/
Защо все ги сънувам, осъзнаваики съвсем ясно, че всичко е приключила. Дали пък няма да се върне...ще ми се
сама си отговаряш  ;)  :P  :D имам предвид връщането ,но сънят ти не е с предсказателна стойност,а отразява житейската ситуация  <_<  

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #10 -: Декември 17, 2007, 08:35:23 pm »
Цитат
Цитат
сама си отговаряш  ;)  :P  :D имам предвид връщането ,но сънят ти не е с предсказателна стойност,а отразява житейската ситуация  <_<
Ами всъщност съм забелязала, че сънувам много предсказателно по отнощение на други хора. Случвало се е  да сънувам нещо за човек ,които току що съм видяла за първи път, сънувам го в дадена ситуация и тя му се случва след време.Но за себе си май никога когато сънищата ми изглеждат реални не се сбъдват.Док значи ли ,че ще се сблъдне  това или просто прехвърлям  желание отреала в съня....нещо като  надеждата умира последна
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #11 -: Декември 17, 2007, 08:49:14 pm »
надеждата умира последна  :D

последните думи в книгата граф монте кристо са -чакай и се надявай ;)

беше една от книгите ,които четях често и това запомних