Здравей Гост

да спасим земята

• 9 Отговора
  • 2754 Прегледи
да спасим земята
« -: Декември 18, 2007, 12:51:26 am »
Бих искала да разпространя това на възможно най-голям брой хора тъй като попаднах на интересен сайт и идеята ми допадна,ако първоначално текстът ви се стори измислица,моля обърнете внимание поне на последната част в по-светло синьо и се включете в 10 минутната медитация за спасението на Майката земя в края на тази година:) БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Ето линка:
сириус

*

Lillie

• 30532
да спасим земята
« Отговор #1 -: Януари 20, 2008, 09:16:40 pm »
Неудобната истина
не е за хора със слаби нерви  :ph34r:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
да спасим земята
« Отговор #2 -: Януари 21, 2008, 12:20:22 am »
Определено :(
Сега като се прибирах и видях ясното небе и звезди,Луната и прочие и извън красивата гледка някак си имах усещането,че навлизаме в някаква по-"студена" част на космоса,студът който усетих беше много по-различен от типичния(имало е къде по-студени дни),просто усещане за космически студ, нещо като студа на метала  :unsure: Тука нямам предвид нещо,което има своето обяснение,а просто нещо което ми направи впечатление.Споделяйки го с една приятелка по телефона тя ми сподели,че е чела някаква прогноза в която пишело,че януари нещо атмосферата била толкова замърсена или какво и не пропускала добре слънчевите лъчи за разлика от минали години-т.е. това е прецедент някакъв и даже в същата май прогноза буквално използвали определението-излагане на космическия студ.
То ясно,че навсякъде съзнателните хора дъвчат проблема(не само за атмосферното време,а и за времето като период през който преминава човечеството и доколко и как ще премине ако премине  :ph34r: ),но вече почва да ми идва в повече :angry: Просто нещо вече прекалено много неща почнаха да търпят трудно обратими промени,не ми се и мисли даже какво тепърва ще сърбаме като попара на това сложно положение... <_<  

*

Инти

• 2068
да спасим земята
« Отговор #3 -: Януари 21, 2008, 10:08:15 am »
Цитат
Бих искала да разпространя това на възможно най-голям брой хора тъй като попаднах на интересен сайт и идеята ми допадна,ако първоначално текстът ви се стори измислица,моля обърнете внимание поне на последната част в по-светло синьо и се включете в 10 минутната медитация за спасението на Майката земя в края на тази година:) БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Ето линка:
сириус
Аз имам едната от трите книги "Слово на мъдростта", лекциите започнах да ги чета през 2006 г., а самият цикъл на публикуване и получането им започва през 2005 г.!

Радвам се ,че се опитваш да разпространяваш информацията ,и да се надяваме, че ще има  хора които ще си изведат смислено заключение, за това че всички ние носим отговорност за състоянието на планетата Земя, чрез съзнанието си и насоките в които го насочваме, променяйки го , ние започваме бавно да променя ме и това което ни заобикаля, но това е твърде оптимистично виждане. Този еволюционен процес през който преминаваме е бавен и труден, все още всичко е мъгла, а всеки вижда само пред себе си и не понаделеч.
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 10:32:19 am от Asaia »

*

Инти

• 2068
да спасим земята
« Отговор #4 -: Януари 21, 2008, 10:31:35 am »
Цитат
Неудобната истина
не е за хора със слаби нерви  :ph34r:
Lillie,ако не те затруднявам направи едно кратко резюме на статията, защото руският не ми е силната страна!

*

Lillie

• 30532
да спасим земята
« Отговор #5 -: Януари 21, 2008, 10:46:08 am »
Цитат
Цитат
Неудобната истина
не е за хора със слаби нерви  :ph34r:
Lillie,ако не те затруднявам направи едно кратко резюме на статията, защото руският не ми е силната страна!
Нямам време да превеждам, но положението не е никак розово. Данните са от края на 80те - началото на 90те. Така че наистина сега е моментът да се замислим, ако изобщо имаме време. Но нека сме оптимисти все пак  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
да спасим земята
« Отговор #6 -: Януари 21, 2008, 03:43:25 pm »
Цитат
Определено :(
Сега като се прибирах и видях ясното небе и звезди,Луната и прочие и извън красивата гледка някак си имах усещането,че навлизаме в някаква по-"студена" част на космоса,студът който усетих беше много по-различен от типичния(имало е къде по-студени дни),просто усещане за космически студ, нещо като студа на метала  :unsure: Тука нямам предвид нещо,което има своето обяснение,а просто нещо което ми направи впечатление.Споделяйки го с една приятелка по телефона тя ми сподели,че е чела някаква прогноза в която пишело,че януари нещо атмосферата била толкова замърсена или какво и не пропускала добре слънчевите лъчи за разлика от минали години-т.е. това е прецедент някакъв и даже в същата май прогноза буквално използвали определението-излагане на космическия студ.

Прилагам тук прогнозата на в-к "Свръхестественото", предполагам приятелката на Sinyhe за това е говорила?

"Балканите попадат в периферията на дълбочинен пробив в озоновата обвивка и студовете са пряк резултат от навлизане на космически студове. Най-вероятно това лъчение ще въздейства негативно на растенията, от които очакваме храната си напролет и през лятото"

Днес си беше хубав топъл и слънчев ден, дано тези космически студове не се заседяват много, не знам за вчера но преди седмица, когато беше минус 16 градуса , може и да е имало пробив на Балканите
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 03:47:28 pm от Asaia »

*

Lillie

• 30532
да спасим земята
« Отговор #7 -: Януари 21, 2008, 04:51:27 pm »
Доколкото разбрах от статията по-горе, озоновите дупки имат свойството да се придвижват. Не знам доколко това е реалност, но наличието на пробиви в озоновия слой в района на Антарктида, отчасти и Северния полюс, Чили и над Австралия вече е тъжен факт.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
да спасим земята
« Отговор #8 -: Януари 21, 2008, 06:13:29 pm »
Доколкото може да разчитаме на прогнозите на времето,сме свидетели на поредната аномалия-ще е слънчево още 2 дена,след това идват големи студове и сняг в Бг,сега то при Бургас то е ясно,че снега не се задържа много, но за мен ветровете и влагата ми действат по-гадно.А и по Тв даваха тия дни,че в Русия и Узбекистан са отчетени рекордно ниски температури спрямо близките 70-80 години.Има нещо със сигурност-измененията не са просто някакъв индивидуален случай.
Иначе в руската статия наистина има много интересни работи за ДНК и други :)  

*

Инти

• 2068
да спасим земята
« Отговор #9 -: Януари 22, 2008, 01:48:26 pm »
Тези аномалии в климатичните условия, са доста интензивни последните няколко години, и присъщите им резки сезонни температурни амплутиди, от изключително топли януарски и февруарски месеци до изключително студени мартенски и априлски. Отделно не си спомням някога да е имало такива обилни снеговалежи и мунусови температури до - 16 градуса.

Колкото до статията мисля, че се говори само за изтъняване на озоновата обвивка ("дълбочинен пробив"),което определя нахлуването на студеният космичен поток, а не за наличието на озонова дупка върху Балканите. Все пак факта ,че  и върху континента Европа има такава не е за пренебрегване......
« Последна редакция: Януари 22, 2008, 01:52:03 pm от Asaia »