Здравей Гост

сънувах...

• 3 Отговора
  • 1880 Прегледи
сънувах...
« -: Декември 18, 2007, 02:08:51 pm »
някой може ли да ми разтълкува този сън.не си спомням подробности,затова описвам накратко:жена стои срещу мен, а на главата й-черна мъжка шапка,нова,хубава.и жената ми говори нещо.имам чувството,че ми обясняваше нещо важно,макар да не си спомням какво точно...

сънувах...
« Отговор #1 -: Декември 18, 2007, 05:53:33 pm »
Шапката е символ на достойнството и самоуважението.Новата шапка се свързва с честа на човека. От съня ти си вадя заключения ,че не желаеш да приемеш съвет от човек ,който ти е давал напътствия на тази тема.

сънувах...
« Отговор #2 -: Декември 18, 2007, 06:01:42 pm »
благодаря за отговора зъболекар,макар сега да не мога да направя връзката.по късно ще анализирам ситуацията  ида установя дали наистина има нещо такова.а да те попитам какво мислиш относно тълкуването на сънища,често ли се сбъдват знаците при теб?понеже аз почти винаги като си спомня съня ,проверявам в съновника,но имам чувството ,че прекалявам,защото непрекъснато търся връзка между съня и реалността и накрая се обърквам :unsure:  

сънувах...
« Отговор #3 -: Декември 18, 2007, 06:42:46 pm »
Колкото и тъпо да звучи не съм в състояние да си тълкувам собствени сънища по простата причина ,че от години не сънувам или ми се случва да имам някакви "сънища " ,които са продължение на разговори или събития от деня.
Ако не се ровиш често в съновниците ще е по-добре ;)  :D