Здравей Гост

Ретроградната Венера

• 9 Отговора
  • 2694 Прегледи
*

АН

Ретроградната Венера
« -: Май 24, 2004, 02:49:02 pm »
Водовъртежи, дълбаещи пясъчно дъно,
после засипващи го,
сякаш за да имат работа векове наред.

Лилави фойерверки, водни отблясъци,
слънчеви зайчета и кълбовидни призраци.

Ретроградната Венера дава силен подсъзнателен стремеж за признание и възнаграждение, дава малко скептицизъм и песимизъм, които позволяват издигане над незначителните интриги и машинации на всекидневния живот.
Себеоценката идва отвътре и не се нуждае от чуждо потвърждение.

*

Guest_lillie

Ретроградната Венера
« Отговор #1 -: Май 26, 2004, 11:53:36 am »
Zdraveite, otdavna ne sym idvala!
po vyprosa za retro venera - i az ia imam v oven syedinenie s merkurij v 5 dom, 4e i blizo do rahu;((

*

Guest_lillie

Ретроградната Венера
« Отговор #2 -: Май 26, 2004, 03:19:55 pm »
...iskah da kaja Ketu, sorry;))

*

АН

Ретроградната Венера
« Отговор #3 -: Май 26, 2004, 05:32:16 pm »
Ретроградната Венера..... :)  - ами сега повече от хората с директна Венера можеш да се обърнеш назад и навътре и да преосмислиш ценността на разните аналогии на Венера :) - пари, любови и изкуство :)

И понеже наталната е в съвпад с възела и Меркурий, май най-много си струва да мислиш за взаимоотношенията и любовта :ph34r: - ретроградността и подсказва за известни резерви и съмнения в чувствата и за необходимост от изясняването им :)  

Ретроградната Венера
« Отговор #4 -: Май 26, 2004, 07:02:13 pm »
ретрогр.венера-парични проблеми,човек не действа обичайно,лошо задържа импулсите,повишава агресивността,раздразнителността,подозрителността,По-добре е да не се започват нови дела,а да се обърне внимание на старите дела за уреждане.Венера ще е ретро до 30 юни-така че- внимавайте!

*

Yaya

• 2265
Re:Ретроградната Венера
« Отговор #5 -: Януари 25, 2011, 12:56:36 am »
здравейте, избутвам темата напред. Избрах да не започвам нова тема, заради прекрасните съждения на АН в началото на тази.

Нека поговорим за ретроградната Венера - каква е вашата в натала? Обърнала ли се е от директна в ретро и какво усетихте? А обрърнала ли се е от ретро в директна  :blink:?
При мен е У12, 1 и 8, в Телец в 7ми е и е в сърпад с Хирон. В тригон е със Сатурн и в сходящ секстил с Мерка  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Януари 25, 2011, 01:54:41 am »
Огромно значение има и знака на нейното ретроградие....
В много карти по прогресии става ретроградна в определена възраст...И това никак не е случайно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Януари 25, 2011, 02:23:17 am »
Знаците на ретроградието са два ;D
Обръща се директна в Козирог, това и е важното ;)
След някоя и друга годинка отново ще е свободна във Водолея ;D

При мен на 30г. става ретро по прогресии във вИнолея....В момента е на к3....и си е ретро....Но по водолейски....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8 -: Януари 25, 2011, 03:24:03 am »
Марая, какви разлики наблюдаваш по отношение на Венера след обръщането й ретро по прогресии? 
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 25, 2011, 04:03:42 am »
Марая, какви разлики наблюдаваш по отношение на Венера след обръщането й ретро по прогресии? 

Претенциозна съм , не понасям грозните неща , търся открити и точни взаймоотношения , готова съм на всичко за коректни и отворени връзки...Не търпя лъжи и манипулации....

Забравих...., високи изисквания към любовта....,посредственото е забравено! ;) :blink:
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 04:27:01 am от Марая »